Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Transport Coordinator
Er du personen, der får ”hjulene” til at dreje rundt og flyene til at lette?

PersonaleBørsen søger for vores kunde Aurora Group A/S, en Transport Coordinator. Har du passionen, evnerne og lysten til et selvstændigt job, hvor du sammen med to erfarne kolleger styrer koncernens samlede warehouse og transport services. Kunne du tænke dig at udnytte dine talenter indenfor globale og nordiske transporter og er du god til at få ting til at flytte sig, så har du her muligheden.

JOBBET

Jobbet der tilbydes, er en udfordrende stilling i en dynamisk og vækstende nordisk virksomhed med kunden i centrum. Der fokuseres på at levere gennemtænkte koncepter og logistik i særklasse.

Aurora Group får i dag, leveret deres produkter fra leverandører i hele verden, dog primært EU og Østen. Sammen med afdelingen bliver dit primære mål, at sikre rettidige leveringer til kunderne med fokus på leveringssikkerhed og omkostninger. Dine ansvarsområder vil blandt andet være:


 • Sikre rette transportører med høj leveringssikkerhed og lave omkostninger outbound i Norden samt inbound fra primært EU og Østen.

 • Udvælgelse af transportører samt kontrakts forhandling.

 • Hands-on dag-til-dag koordinering og opfølgning

 • Udvikle transport services inbound som outbound

 • Indfortoldning til EU samt Norge i samarbejde med finansafdelingen

 • Centrallageret er placeret i Jönköping, Sverige og derfra foregår leverancerne til kunderne som primært er placeret i Norden og Baltikum.

  En anden vigtig rolle i jobbet som Transport Coordinator vil være at udvikle e-commerce transport services til kunderne. Herudover vil du spille en essentiel rolle i samarbejdet med dine andre kompetente kollegaer i at optimere og udvikle koncernens logistikaktiviteter.

  KANDIDATEN

  Du har minimum 3-5 års erfaring fra lignende stilling, enten som Transportansvarlig, Speditør eller lignende. Det er essentielt at du forstår at strukturere og eksekvere, så der leveres rettidigt. Har du erfaring med udvikling af e-commerce transport services, er det en fordel.

  Skal du have succes i jobbet kræver det et højt aktivitetsniveau og evnen til at kunne fastholde overblikket når tingene går stærkt. Vi forventer også at du:

 • Er struktureret, detaljeorienteret og analytisk

 • Er serviceminded, kundeorienteret og selvkørende

 • Tager ansvar og kan kommunikere tydeligt og klart med alle mennesker på alle niveauer

 • Er teamorienteret, altid klar til at hjælpe kolleger

 • Det er en fordel hvis du har erfaring med håndtering af farligt Gods.

  VIRKSOMHEDEN TILBYDER

  Du vil få engagerede kollegaer med en uformel omgangstone. I Aurora Group arbejdes der i en kultur, hvor der tages ansvar for egen funktion og gives frihed til at tage beslutninger. Opgaver løses i tæt samarbejde og sparring med kollegaer fra øvrige afdelinger.

  Der er tale om et fuldtids job, placeres på det nordiske hovedkontor i Ballerup. I jobbet vil du skulle referere til koncernens Tranport & Warehouse Manager.

  LØN

  Løn efter forhandling, inkl. pension og sundhedsforsikring.

  TILTRÆDELSE

  Snarest, men afventer den rigtige kandidat.

  SPROG

  Dansk, engelsk i skrift og tale og god forståelse for de nordiske sprog.

  VIRKSOMHEDEN

  Aurora Group er Nordens førende distributør af tilbehør til ”Consumer Electronics” og bygger på over 100 års erfaring i salg af produkter til detailhandelen. Produktporteføljen består af nogle af markedets stærkeste brands samt egne brands. Forretningsmodellen er bygget på Brand Management, Logistik og In-store Execution, hvor medarbejderne er det stærke bindeled mellem kunder og leverandører, Aurora Group er anerkendt i branchen for sine komplette koncepter. Aurora Group arbejder målrettet på at være en social bevidst arbejdsplads, der sætter pris på forskellighed, og hvor der er højt til loftet. Aurora Group arbejder udfra 3 kerneværdier: “Customer Orientation – Responsibility – Leadership is everyone’s Business


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her