Transport & Flyttearbejder

Vi søger en Transport & flyttearbejder.

Flyt & Fragt er et firma i fremgang, derfor søger vi en ny kollega til vores transport & flytteafdeling. Vi holder til daglig til på Silovej i Karlslunde hvor vi har kontorer samt vores lagerfaciliteter.

Vi søger en erfaren transport og flyttearbejder, med tiltrædelse snarest. Stillingen er en fuldtidsstilling med mødested i Karlslunde. Det daglige arbejde vil bestå af en blanding mellem flytteopgaver og mindre transportopgaver. Arbejdstiden vil hovedsageligt ligge mellem 6 og 18. Vi tilbyder et job med gode kollegaer hvor alle arbejder sammen for at give kunden den bedste oplevelse, ligeledes tilbyder vi et job med ordnede forhold omkring løn og arbejdsforhold.

For at søge jobbet er det et krav at du har erfaring inden for transport & flyttefaget, har du også kendskab til pakning og emballering af flyttegods samt kendskab til papir gangen ved oversøpakninger og leveringer vil det være en fordel. Ud over erfaring forestiller vi os du er serviceminded, du fremtræder pæn og præsentabel, du behersker dansk i skrift og tale, besidder et godt humør på jobbet samt er klar til at gå forest når det spidser til i pressede situationer. Ud over ovenstående skal du være i fornuftigt fysisk form samt have kørekort til kat B. Hvis ovenstående har vakt din interesse og lyder som noget for dig så hører vi gerne fra dig. 

Ansøgning KUN via mail til Job@flytogfragt.dk, ansøgning skal være mærket med "Transport & flyt" i emnefeltet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her