Transport- og Boligministeriet søge idé- og initiativrig akademiker til udviklingsopgaver i HR

I Transport- og Boligministeriets departement arbejder vi tæt på den politiske beslutningsproces, og vores opgaver står ofte højt på den politiske dagsorden. I ministeriet sætter vi de fysiske rammer for danskernes hverdag – både indenfor, udenfor og på farten. Vores arbejdsområder omfatter alt fra udbygning af metroen i København til modernisering af landets jernbaner, store motorvejsbyggerier, selvkørende biler, luftfart, cyklistforhold, trafiksikkerhed, lejeloven og statslige byggerier. Herudover beskæftiger vi os med transportens miljø- og klimapåvirkning, langtidsholdbart byggeri samt boligsociale indsatser i udsatte områder.

For at kunne udføre dette arbejde bedst muligt har departementet brug for kompetente og motiverede medarbejdere, som løfter i flok. Effektfuld og målrettet employer branding, grundig og velstruktureret onboarding, kontinuerlig og meningsfuld medarbejderudvikling samt fastholdelse står derfor højt på vores dagsorden.

HR søger i den forbindelse en udviklingsorienteret akademiker til en opgaveportefølje med særligt fokus på bl.a. branding og sociale medier, kompetenceudvikling og kurser, introduktion og fastholdelse samt arbejdsglæde og medarbejdertrivsel.

HR
Departementets HR består af et team på ni medarbejdere. Vi beskæftiger os med en bred vifte af HR-opgaver, bl.a. rekruttering, løn- og ansættelsesvilkår, forhandlinger med de faglige organisationer, personalepolitik og personalejuridiske opgaver. Hertil kommer medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og employer branding – områder som vi prioriterer at arbejde endnu mere fokuseret med. Som departement har vi desuden et overordnet tilsyn med HR-området i ministerområdets styrelser og institutioner.

Omgangstonen i departementet er uformel og direkte. Vi arbejder tæt sammen på tværs af organisatoriske niveauer, kommandovejene er korte og cheferne er tilgængelige. Huset er ikke større end at alle kender alle, og vi har et godt fællesskab på tværs af kontorerne.

Stillingen
I jobbet får du selvstændigt ansvar og faglige udfordringer på et højt niveau samt en bred opgaveportefølje med mulighed for at bringe mange forskellige kompetencer i spil. Du vil få opgaver med at udvikle og implementere HR-koncepter i forbindelse med bl.a. tiltrækning af de bedste kandidater, udvikling af medarbejdere og chefer samt trivsels- og APV-målinger. Opgaverne vil bl.a. omfatte rekruttering og onboarding af nye medarbejdere, karrieremesser, kompetenceudvikling, herunder processen med de årlige medarbejderudviklingssamtaler, planlægning af kurser, udarbejdelse af personalepolitikker, rådgivning af chefer, gennemførelse af seminarer og medarbejderdage samt analyse af HR-data.

Vi forventer, at du

  • kan drive HR-projekter af forskellig karakter – med blik for husets behov og i tæt samarbejde med ledelsen og dine kolleger i HR
  • kan omsætte tale til skrift, når du skal formidle udviklingsidéer, problemstillinger og beslutninger kort og præcist i et notat
  • er en sikker og overbevisende mundtlig formidler med gennemslagskraft
  • kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • er kreativ, idérig og proaktiv, når du skal udvikle og implementere nye HR-koncepter, og når du i det daglige skal opspore gode historier til fx LinkedIn og Instagram
  • evner at være engageret og udadvendt, når du vejleder departementets chefer og medarbejdere om bl.a. kompetenceudvikling
  • formår at skabe positive og stærke samarbejdsrelationer såvel internt som eksternt, og at du trives med en stor kontaktflade
Løn- og ansættelsesvilkår
Aflønning sker efter overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-chef Erling Wulff på tlf. 41 71 27 00.

Din ansøgning
Send din ansøgning med kopi af eksamensbevis med karakterudskrift fra både bachelor- og kandidatgraden senest søndag den 26. juli 2020. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Transport- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Support Akademiker til antistof produktion 2 års vikariat

Agilent

Glostrup
Job Description Hos Agilent, det tidligere DAKO, i Glostrup har vi rivende travlt. Hospitaler og laboratorier rundt omkring i verden bruger vores testkits til diagnostisering af cancer, og i POLY afdelingen er vi ansvarlige for at producere de polyc...
Indrykket:3. juli 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Support Akademiker til antistof produktion 2 års vikariat

Agilent

Glostrup
Job Description Hos Agilent, det tidligere DAKO, i Glostrup har vi rivende travlt. Hospitaler og laboratorier rundt omkring i verden bruger vores testkits til diagnostisering af cancer, og i POLY afdelingen er vi ansvarlige for at producere de polyc...
Indrykket:3. juli 2020