Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tre pædagoger til Børnehuset Støberigade

Vi søger tre uddannede pædagoger eller kolleger med relevant uddannelse. Vi søger til både vuggestuen, børnehaven og til vores udflytterbørnehave Skovbo.

Børnehuset Støberigade er en integreret 0-6-års institution med en vuggestueafdeling og fire børnehavegrupper, hvoraf de to børnehavegrupper er i Skovbo. Børnehuset er en del af Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave Klynge G og ligger i et af de nyere boligområder i Københavns Sydhavn.

Vi søger dig, som

 • er fagligt funderet og reflekterende, nysgerrig, samarbejdsorienteret, kan indgå i arbejdsfællesskabet, er initiativrig og igangsættende
 • er robust og kan indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer
 • kan bidrage til og indgå i de faglige og pædagogiske forandringer, og indgå i stuens og husets daglige rutiner og pædagogik
 • kan strukturere, planlægge og dokumentere det pædagogiske arbejde
 • har erfaring og vægter forældrepartnerskab/forældresamarbejde højt
 • har en positiv indstilling til dagligdagen og de udfordringer, der måtte komme – og en god portion humor
 • brænder for at være i en daginstitution og virkelig vil – og er motiveret for – at gøre en forskel for børnene

Om vores vuggestue
I vores vuggestue arbejder vi på "en anden måde” end det man normalt oplever i en vuggestue. Vi arbejder i funktionsopdelte stuer og har derfor ikke faste børn og voksne tilknyttet en stue. Vi er en vuggestuegruppe med 36 børn og ni voksne, der efter et skema er opdelt igennem dagen i mindre grupper. Vores funktionsrum er: konstruktionsrum, sprogrum, motorikrum og uderum. Vi gør mange ting anderledes, så er du frisk på at prøve nye pædagogiske måder, er det måske lige dig, vi står og mangler.

Om vores udflytter Skovbo
Udflytterbørnehaven Skovbo kører dagligt fra Støberigade til Brønshøj. Vi har et stort hus med fire rum og en stor legeplads med forskellige legeredskaber fx gynge, familiegynge, trampoliner, hængekøjer, ruchebane, bålplads m.m. Til dagligt er vi opdelt i mindre grupper med forskellige aktiviteter: ture ude af huset ved Utterslev Mose, cykelture, fisketure m.m.

Vi sørger desuden dig, som er udpræget naturmenneske, har viden omkring natur og naturfænomener og ser udelivet som en styrke til at udvikle børnene og som et spændende pædagogisk redskab. Du har også har lyst til og mod på at udforske udemulighederne og ser potentiale i pædagogikken i forhold til årstiderne.

Om børnehaven i Støberigade
Vi er så småt begyndt en proces, hvor vi ønsker at blive en mere samlet børnehave, hvor der ikke er stueopdeling, men at vi arbejder funktionsopdelt.

Vi ønsker at få et endnu tættere samarbejde i forhold til fælles aktiviteter og sparring/refleksioner de ansatte imellem, så derfor dette nye tiltag. Vi ønsker at få alles kompetencer og resurser i brug til gavn for alle børn.

I alle børnehavegrupperne er der fælles pædagogisk retning og fokuspunkter. Vi samler også alle kommende skolebørn til fælles oplevelser igennem året og særligt de sidste måneder før skolestart.

Børnehave og vuggestue arbejder tæt omkring børnene og har et godt og konstruktivt samarbejde.

For alle stillinger gælder
I alle stillinger kan vi tilbyde dig et job på en arbejdsplads, der er under konstant udvikling, og hvor der er plads til alle.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi er åbne overfor pædagogiske debatter og lytter til hinandens holdninger og meninger, og har fokus på kommunikation og trivsel. Dette er med til at gøre os til en udviklingsorienteret personalegruppe med mange forskellige kompetencer.

Vi ser forandringer og udvikling af pædagogik som en naturlig del af vores pædagogiske arbejde, og ser det som en styrke at kunne navigere rundt i dette. Og vi ser os selv som et stort arbejdsfællesskab med mange ressourcer og kompetencer.

Vi arbejder ud fra Københavns Kommunes pejlemærker og bruger diverse pædagogiske redskaber, herunder SMTTE og sprogstrategierne fra “sammen om sprog”. VI arbejder også bl.a. ud fra vores værdigrundlag:

Vi skaber mening for børnene når

 • de mærker de voksnes engagement
 • de oplever glæde ved at være en del af en gruppe og hjælper hinanden
 • vi følger børnenes nysgerrighed
 • de får fingrene i det

Kan du genkende dig i dette, hører vi meget gerne fra dig.

Ansættelsevilkår
Stillingerne er på 34-35 timer ugentlig med tiltrædelse den 1. august 2020.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte institutionen på 2053 1552.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 1. juli 2020
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 28.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.