Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trine, Nikita, Maria, Sarah, Chresta, og alle os andre mangler dig, som vores kollega på SUH-Køge A2

Emilie, Julie, Marianne, Solveig, Søs, Mette, Tobias, og alle os andre, mangler dig som vores sygeplejerskekollega, på kirurgisk afsnit A2!

På st. 5 ligger Tommy på 53 år med hæmatemese – det opstod i går ud af det blå. På stue 3 ligger Heidi, på 36 år, med galdesten og venter på subakut cholecystektomi. På st. 6 ligger Ole, på 69 år, som kom med akutte mavesmerter og ileus. Han går under vores OMEGA koncept, som optimerer patientforløb indenfor større akut abdominalkirurgi.

Alle vores patienter har en kirurgisk problematik, akut og subakut, som de skal behandles for. Nogen af patienterne er til observation - andre venter på operation. Fælles for vores patienter er, at de er dybt afhængige af os! Læger og plejepersonale til at observere, operere og hjælpe dem med pleje og behandling. Vi ser en stor styrke i vores forskelligheder som personaler. Alders- og erfaringsmæssigt spænder vi bredt og vi rummer hinanden – sammen har vi en enorm viden. Vi værner om hinanden både i dagligdagen og med de sociale arrangementer som styrker fællesskabet.

A2 har en høj faglig standard. Vi går ikke på kompromis med plejen, vi hjælper hinanden i dagligdagen – nogle dage løber vi stærkt, og andre dage har vi mere tid til fordybelse.

Vores daglige tavlemøder betrygger et tæt samarbejde til vores læger – det er helt specielt hos os. Andre tætte samarbejdspartnere er fys- og ergoterapeuter, serviceassistenter samt vores glade og kompetente lægesekretær Charlotte. I dagstiden er Charlotte visiterende og har et stort overblik i afdelingen.

A2 er et sengeafsnit normeret til 20 sengepladser. Vi udvider til 26 sengepladser, når vi har fået dig.

Vi har en særlig stue på A2, som vi kalder en akut stue, hvor der er mulighed for at sætte patienterne til fast monitorering. Vi modtager akutte patienter hele døgnet, fra akutmodtagelsen eller andre sygehuse i Regionen. Vi er et dynamisk og velfungerende team, der behandler alle kirurgiske lidelser i mavetarmkanalen.

Vi arbejder ofte i kliniske makkerpar, hvilket betyder at du aldrig står alene og at der altid er hjælp at hente, når du har brug for det.

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen eller efter aftale. Weekendvagt er hver anden eller hver tredje weekend. Der vil i forbindelse med sommerferien forekomme én ekstra weekendvagt, for at alle kan få deres ønskede ferie – men du har mulighed for at indgive ønske til hvilken weekend der passer. Der vil forventelig være ca. 11 vagter på 6 uger.

Vagterne er á 8 timers varighed. Der vil også være mulighed for kun at have aftenvagter og nattevagter.

Hvad kan vi tilbyde:

 • Et særdeles velfungerende afsnit med dygtige, ressourcestærke og engagerede kollegaer. Derudover er vi kendt for vores særlige, tværfaglige samarbejde, hvor vi deler kontor med lægerne
 • Mentorordning, der sikrer dig et individuelt introduktionsforløb
 • Simulationstræning
 • Skills stations – kompetencetræning
 • Faglig supervision, både individuelt og gruppevis
 • Gode udviklingsmuligheder, hvor der er undervisning internt i afsnittet, samt gode muligheder for at deltage i kurser og temadage
 • På sigt kan du få mulighed for at deltage i specialerettet efteruddannelse for kirurgiske sygeplejersker (diplom modul)

Sygeplejeforskning og sygeplejefaglig udvikling er en naturlig del af vores arbejde, og det foregår i et tæt samarbejde med afsnittets kliniske sygeplejespecialist og afdelingens forskningssygeplejerske. Det styrende element er at skabe de bedst mulige løsninger for patienten i tråd med sygehuset strategi – patienten er alt.

Vi søger en sygeplejerskekollega:

 • Gerne med kirurgisk erfaring, men det er ikke et krav. Vi skal nok lære dig op og sikre en god introduktion
 • Med lyst til en spændende og varieret hverdag med engagerede kollegaer
 • Der bidrager til vores allerede gode arbejdsmiljø
 • Nysgerrig og åben for læring

Har ovenstående vakt din interesse, søger vi dig, der også synes, at vores grundlæggende værdier er interessante: ”Vi vil være de bedste – Vi tænker stort – Vi har det sjovt – Vi vil se hvor langt vi kan nå”.

Ansættelsesnorm aftales, når vi mødes.

Har du lyst til at høre mere, eller besøge os, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Helle Hammer Witthøfft, 4732 3142 eller send en mail til hehw@regionsjaelland.dk.

Vi glæder os til at møde dig.

Ansættelsessamtalerne finder sted løbende.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.