Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Triplecut i Vejle søger tre industriteknikere / maskinarbejdere

Hos Triplecut oplever vi fremgang, og derfor har vi brug for flere hænder til at hjælpe med at sikre, at vi kan følge med i forhold til vores stærkt forøgede ordretilgang. Lige nu søger vi tre industriteknikere/ maskinarbejder til om dagen og til dag-aften-nat – en til hvert skift.

Om jobbet:

Udover produktion er der løbende kvalitetskontrol og vedligeholdelsesopgaver knyttet til stillingen. Vi forventer, at du:

  • er en selvstændig medarbejder, der har lyst til at tage ansvar og til at samarbejde på tværs af teams
  • er stabil, ansvarsbevidst, initiativrig og vedholdende
  • har interesse for det gode samspil mellem maskiner, mennesker og processer
  • er god til teamwork og forstår at holde overblikket selv i pressede situationer
  • taler og forstår dansk og har kendskab til engelsk.

Dine faglige kompetencer:

Du er uddannet industritekniker eller maskinarbejder, og du har tre til fem års erfaring med Mazak, 3-4 aksede maskiner og gerne erfaring med Mazak Integrex 5-akset bearbejdning. Du arbejder selvstændigt og indgår i teamet, der arbejder i aften-nat skifte. I dagsskiftet har vi brug for en kollega, der er uddannet industritekniker eller maskinarbejder og har erfaring med arbejde ved en Okuma drejebænk med OSP200 eller OSP300 styring.

Om Triplecut og hvad vi tilbyder:

Maskinfabrikken Triplecut A/S i Vejle, som blev stiftet i 2006, er specialister i spåntagende bearbejdning af rustfri- og højt legerede metaller. Vi arbejder med prototypefremstilling og serieproduktion i tæt samarbejde med vores kunder. Vi er 50 dedikerede medarbejdere. Vi tilbyder en spændende og engagerende hverdag med kompetente kolleger, der løfter i flok. Godt humør og stor faglig stolthed præger os, og vi har en flad organisationsstruktur, hvor der er mulighed for såvel personlig som faglig udvikling. Vores medarbejdere er sundhedsforsikrede, personaleforeningen er initiativrig og binder os godt sammen.

Spørgsmål og din ansøgning:

Har du spørgsmål til de ledige jobs, kan du ringe til produktionschef John Brændgaard på mobil: 8140 9775 eller telefonnr.: 75 83 78 60. Send din ansøgning og dit CV til John på e-mail: jbr@triplecut.com. Samtaler bliver afholdt løbende, frem til den rette kandidat er fundet.

 

TripleCut Maskinfabrik A/S,

Diskovej 6, DK-7100 Vejle,

www.triplecut.com

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.