Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trives du med nattevagter? Og vil du være med til at hjælpe patienter, der er særligt udfordret af kombinationen mellem deres psykiske lidelse og misbrug?

Vi søger en sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent, der trives med at arbejde i nattetimerne, og som er nysgerrig på dobbeltdiagnose specialet – Er det dig? Så har vi vikariatet til dig på afsnit M21!
Skønne omgivelser og høj faglighed

Afsnit M21 er beliggende i Fjordhus, der er omsluttet af de naturskønne omgivelser ved Roskilde Fjord og Boserup Skov. Det er et integreret afsnit og er som en del af Psykiatrisk Center Sct. Hans’ Afdeling M førende i Danmark indenfor pleje og behandling af patienter med dobbeltdiagnoseproblematikker. ”Vi har fokus på det hele menneske og integrerer behandlingen.” – Sygeplejerske, Afdeling M.


Din hverdag og arbejdsopgaver

Vi hjælper patienter, der både har en psykisk lidelse og et misbrug (dobbeltdiagnose). Din kerneopgave bliver derfor at arbejde recovery-orienteret og misbrugsforebyggende.

Sammen med resten af teamet får du ansvaret for at opretholde og udvikle kvaliteten og fagligheden i nattetimerne. Du vil i tæt samarbejde med vores patienters kontaktteam have medansvar for pleje og behandlingsforløbet og dokumentationen af dette. Du får en vigtig rolle med at forebygge og reagere på afvigelser fra det forventede patientforløb fx ift. sygdomsforløb og behandlingsalliance.

I nattetimerne vil fokus være målrettet søvnoptimering og beroligelse med henblik på oprettelse og genetablering af normal døgnrytme. Derudover vil dine sygeplejefaglige opgaver omfatte medicinhåndtering, samt håndtering af somatiske problemstillinger.


Hvorfor skal du søge job hos os?

 • Planlagt indlæggelse & tid til fordybelse
  Patienterne er frivilligt indlagt og ved, gennem forsamtaler, hvad behandlingen indebærer. Du kommer derfor til at arbejde med patienter, der er motiverede for at udvikle sig og opbygge en stabil hverdag. Anvendelse af tvang er af samme årsag minimal. Behandlingsforløbene er på op til 3 måneders varighed, hvilket giver dig mulighed for at arbejde indgående med patienterne samt følge op og handle på udsving.
 • En terapeutisk tilgang til behandlingen
  Vi er en afdeling, der arbejder ud fra en fælles behandlingsfilosofi, hvor kognitiv adfærdsterapi er fuldt integreret i tilgangen til patienterne og kulturen på afsnittet.
 • Fokus på en god start og faglig udvikling
  Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du kommer godt fra start. Derfor skræddersyr vi din introduktion til afsnittet og patientgruppen med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring.
  Vi er et afsnit der lægger vægt på høj faglighed, derfor bliver kompetenceudvikling indenfor recovery og miljøterapi indtænkt i dit udviklingsprogram.
Vores forventninger til dig

Vi søger en kollega der er nysgerrig på specialet og som kan byde ind med relevant erfaring og faglighed.

Derudover forventer vi, at du prioriterer vigtigheden af et godt samarbejde med patienter, pårørende og kontaktteamet. Du er tålmodig i din relation til patienten og er god til at motivere og inspirere til udvikling og forandring. Dette i et omfang og tempo, der passer til den enkelte.

For at blive taget i betragtning til stillingen skal du være autoriseret sygeplejerske eller uddannet social- og sundhedsassistent.


Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som fortrinsvis nattevagt i et 7/7 rul. Stillingen er et vikariat, der løber fra d. 1. marts 2021 til d. 30. september 2021.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.


Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du, at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive nattevagt på M21.

Søg via linket på siden senest d. 22. januar 2021 kl. 12:00. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler i uge 4.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen eller afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Katia Friis Nielsen på 20589904.


I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.