Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Troldehøj søger stedfortræder.

Vores stedfortræder er blevet leder og derfor søger vi en ny stedfortræder til vores hus, 36 timer ugentligt. Gerne med start pr. 1. april 2018.

Vi er en institution normeret til 60 enheder med børn i alderen 0-6 år. Vi arbejder i 3 mindre aldersopdelte grupper, således, at vi kan fokusere på det enkelte barn og give det passende udfordringer i forhold til alder og udvikling. Det er vigtigt for os at have tydelige læring- og legemiljøer, hvilket afspejler sig i indretningen af vores hus. Vi vægter plads til fordybelse i legen, som er en central del af vores hverdag.

Vi er også et hus, hvor vi er rigtigt glad for udendørs livet og vi har en fantastisk legeplads, som vi er på året rundt. Vores legeplads indbyder til både bevægelse og leg, det er vores tredje rum. Vi arbejder bevidst med motorik og bevægelse i hverdagen og indtænker det i livet på legepladsen samt de nærliggende grønne områder.

Vi er en personalegruppe af blandet køn, både unge og ældre men med fælles værdier, hvor pædagogikken bygger på et nærvær, hvor engagement og fordybelse er en af grundpillerne. Vi ser forskellighed som en ressource i personalegruppen. Vi har et tæt samarbejde med familierne, der kommer i huset. Vi ser ikke kun barnet, men hele familien. De skal føle sig velkomne og have tillid til os og ser barnets udvikling som et fælles ansvar.

Vi har et årshjul, hvor vi har lagt vores traditioner ind samt planlægning af året. Således at vi arbejder med temaerne i læreplanerne. Vi har bl.a. koloni, hvor vi kører ud og hjem samme dag, forårsprojekt og miljøuger.

Vi har brug for en initiativrig og engageret medarbejder, der er stabil og fleksibel. Stabil fordi vi selvfølgelig alle, både børn og voksne, har brug for dig hver dag. Fleksibel fordi vi ønsker et tæt samarbejde stuerne imellem, og har et fælles engagement i alle husets børn.

Som stedfortræder i Troldehøj er du tilknyttet en stue og derudover vil du have ca. 3 timer på kontoret om ugen. Du skal fungere som sparringspartner med lederen og i samarbejdet være med til at udvikle vores pædagogiske faglighed. Du skal kunne arbejde med vores it systemer og være god til at formulere dig skriftligt.

Vi tilbyder et job med mange faglige udfordringer. Vi er en arbejdsplads i udvikling som vi forventer du tager aktiv del i.

Lønnen er efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere om Troldehøj så gå ind på vores hjemmeside www.troldehoej.albertslund.dk

Der er ansøgningsfrist d. 23. februar og samtalerne vil ligge i uge 10/11.

Du er meget velkommen til at komme ud og besøge os og vi ser frem til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her