Trossefører til Frederikshavn

På vegne af vores kunde søger vi trossefører til kajen i Frederikshavn havn. Din primære arbejdsopgave vil være, at tage imod skibende når de kommer ind samt være med til at sende dem afsted igen, når de lægger fra kaj. Fortøjning sker ved hjælp af skibets fortøjningsgrej, som ved større skibe er trosser, som lægges over pullerten på kajen.

Krav

  • Du skal have et ISPS sikkerhedskursus
  • Det er et krav at du kan læse-, forstå-, samt skrive på Dansk, da den daglige kommunikation samt forskellige, vigtige instruktioner vil være på dansk
  • Vant til hårdt fysisk arbejde
  • Du er god til at arbejde i teams.

Du skal være indstillet på manuelt/fysisk arbejde. Du har med fordel erfaring fra lignende stillinger. Dine hænder er skruet rigtigt på og du er god til at tænke i løsninger.

Arbejdstid mandag-søndag fra kl. 20.30-01.30. Arbejdstiderne vil være fleksible.

Vi tilbyder løn efter overenskomst og lokalaftale, samt feriepenge og pension. Du vil blive en del af Adecco, hvor vi kan tilbyde jobs og andre vikariater resten af året.

Er du interesseret i stillingen ansøg allerede i dag via siden her.

Søg stillingen via. linket

Vi kalder løbende kvalificerede kandidater ind til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.