Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Truckfører

Vi leder efter to truckfører i kombinerede stilllinger til henholdsvis Smelteriet og Slutkontrollen.

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter medarbejdere til at arbejde i Smelteriet og Slutkontrollen.

Jobbet i Smelteriet består i at transporterer smelte fra Smelteriet og ind til Støberiet. Derudover får du ansvar for at fulde og passe smelteove samt udtage analalyser af smelten

Jobbet i Slutkontrol er en kombineret stillling hvor der skal transporteres emner fra en lokation til en anden. Derudover skal du foretage slutkontrol, samt pakning af emner til viderforsendelse.

For begge job er det et krav at du har et gyldigt truckcertifikat samt kørekort.

Det er en stor fordel hvis har erhverserfaring fra metal industrien, støberi eller anden relevant erfaring. Du vil dog blive grundigt oplært i den første tid.

For begge stillinger gælder at du skal have stor kvalitetssans og kunne lide at arbejde selvstændigt ved din egen arbejdsplads. Du skal være villig til at modtage undervisning og sidemandsoplæring fra erfarne medarbejdere ved Jydsk Aluminium Industri.

Vi tilbyder gode kollegaer i en afdeling hvor der er en god og sjov tone, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Arbejdstider på daghold er mandag til torsdag fra 06.00-13.25 fredag 06.00-15.00

Vi glæder os til at modtage din ansøgning som kun kan sendes til os via link: https://app.jobmatchprofile.com/k3xkcf

Vi ansætter når vi har den rigtige kandidat, så derfor send din ansøgning allerede i dag.

Ved spørgsmål til stillingen som Smelter/truckfører kan du kontakte Produktionsleder Flemming Skybjerg på telefonnummer 42134407

Ved spørgsmål til stillingen som Slutkontrol/truckfører kan du kontakte Produktionsleder Kent Nedergaard på telefonnummer 22969412

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.