Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Truckfører - 4 dages aftenhold

Vi søger 2 truckfører til længerevarende projekter i Randers. Du vil indgå i et team af erfarne truckfører, som dagligt sørger for at logistikken kører effektivt på en større virksomhed i Randers. Der er i første omgang tale om projekter på 3-4 mdr. 

De primære arbejdsopgaver vil være truckkørsel af forskellig art, hvor du håndterer både større og mindre emner i produktionen. Tømning og læsning af lastbiler og containere vil også forekomme. 

Arbejdstiden er først og fremmest aftenhold. Der kan forekomme andre arbejdstider, så det er vigtigt, at man er fleksibel.  

Din profil til jobbet
Vi forventer, at du trives med fysisk arbejde i et dynamisk miljø
Har truckcertifikat og erfaring med at køre truck
Evt. har kendskab til lagerarbejde
Har en god energi

Du tilbydes
Et godt job med truckkørsel, hvor HR-Industries vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen. Lønniveau i dette job er 152 kr. i grundløn + tillæg. 

Ansøgning
Har vi fanget din interesse, og kan du se dig selv i det beskrevne job, så send os din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Er du i vores system – send os en mail på info@hr-industries.dk at du gerne vil i spil til dette job.

Søg stillingen
Mail ansøgning med CV og referencer til http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 52360


Om HR-Industries
Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE til industrien

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.