Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Truckfører søges til fast stilling på daghold

Til vores kunde i Kolding området søges en Truckfører til fast stilling på daghold med start hurtigst muligt.

Arbejdstiden er mandag til fredag fra i dagtimerne.

Vi søger en god og stabil mand/kvinde, der har erfaring med at køre truck og evt. erfaring med arbejde med produktion af fødevarer.

Det vil være en fordel med kendskab til reach truck.

Faglige kvalifikationer:

Truckcertifikat

Du skal kunne tale og forstå dansk af sikkerhedsmæssige årsager

 

Personlige kvalifikationer:

Mødestabil

Fleksibel

Humor

I god fysisk form

 

Lyder det lige som dig, så send venligst dit CV i dag til kolding@handson.dk

Mærket: Truckfører Kolding


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329787208Phoenix-e90fe73912018-04-04T14:37:21.200Truckfører søges til fast stilling på daghold

Til vores kunde i Kolding området søges en Truckfører til fast stilling på daghold med start hurtigst muligt.

Arbejdstiden er mandag til fredag fra i dagtimerne.

Vi søger en god og stabil mand/kvinde, der har erfaring med at køre truck og evt. erfaring med arbejde med produktion af fødevarer.

Det vil være en fordel med kendskab til reach truck.

Faglige kvalifikationer:

Truckcertifikat

Du skal kunne tale og forstå dansk af sikkerhedsmæssige årsager

 

Personlige kvalifikationer:

Mødestabil

Fleksibel

Humor

I god fysisk form

 

Lyder det lige som dig, så send venligst dit CV i dag til kolding@handson.dk

Mærket: Truckfører Kolding

2018-04-17T10:53:11.650 Til vores kunde i Kolding området søges en Truckfører til fast stilling på daghold med start hurtigst muligt. Arbejdstiden er mandag til fredag fra i dagtimerne. Vi søger en god og stabil mand kvinde, der har erfaring med at køre truck og evt. erfaring med arbejde med produktion af fødevarer. Det vil være en fordel med kendskab til reach truck. Faglige kvalifikationer: Truckcertifikat Du skal kunne tale og forstå dansk af sikkerhedsmæssige årsager Personlige kvalifikationer: Mødestabil Fleksibel Humor I god fysisk form Lyder det lige som dig, så send venligst dit CV i dag til kolding@handson.dk Mærket: Truckfører Kolding11Jobnete90fe739100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejle3205244HANDSON IVS11Ole Kirks Vej 87190BillundDKDanmark0
job@handson.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent548863JobNet48039671000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e90fe739https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e90fe739https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e90fe739&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e90fe739&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/12.jpgMed et job indenfor Transport og logistik får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008001Dansk3Læse/ tale833401Truckfører12Transport og logistik354156528Susanne Jensenjob@handson.dkDKDanmarkDKDanmark329923330Danske Billund søger for kunde, 2 erfarne lager- og logistik medarbejdere med truckcertifikat til aftenhold (fast arbejde)Robot Alsidige lager- og logistik medarbejdere til fast aftenhold. Er du erfaren lagermedarbejder truckfører og kan lide at arbejde aften. Her har du muligheden for at arbejde i en innovativ virksomhed beliggende i Billund. Virksomheden sælger diverse produkter til bygnings-industrien m.m. Dine arbejdsopgaver: Primært truckkørselPlukke pakkeLave opfyld på lokationerFlytning af færdige paller fra andre teamsPraktisk information: Du vil blive en del af et team på 11 medarbejdere, som i fællesskab vil hjælpe dig med den nødvendige oplæring, så du sikres en god start på dit nye job.Arbejdstiden er aftenhold fra kl. 11:00-19:00 eller 12:00-20:00 fra mandag til torsdag og kl. 10:30-18:00 fredag. Der kan være mulighed for ændring af arbejdstiden på aftenhold. Løn gives efter gældende lokalaftale.Virksomheden tilbyder.Du får mulighed for at være en del af en attraktiv og vækstorienteret virksomhed, hvor værdier som innovation, service og stor arbejdsglæde er nogle af de nøgleord, de arbejder ud efter. Du kommer til at arbejde blandt kollegaer, som brænder for det, de laver og det forventes at du bidrager til virksomhedens gode arbejdsmiljø. Ansættelse igennem Danske betyder gode og ordnende arbejdsforhold, vi er medlem af Dansk industri og jobbet tilbydes som et try and hire forløb med på henblik på fastansættelse.Kvalifikationer Din faglige profil 2-3 års erfaring på et lager en fordel, ikke et krav. Erfaring som truckfører med et gyldigt truckcertifikat fortrolig med IT Dansk i skrift og tale Din personlige profil Du er mødestabil Du er god til at overholde deadlines Du er proaktiv samt tager gerne ansvar for egne arbejdsopgaver Du er en god teamplayer Du er grundig samt omhyggelig i dit arbejde Du har ordenssans Tiltrædelse hurtigst muligt

Alsidige lager- og logistik medarbejdere til fast aftenhold.

Er du erfaren lagermedarbejder/truckfører og kan lide at arbejde aften.

Her har du muligheden for at arbejde i en innovativ virksomhed beliggende i Billund.

Virksomheden sælger diverse produkter til bygnings-industrien m.m.

Dine arbejdsopgaver:

Primært truckkørsel
Plukke/pakke
Lave opfyld på lokationer
Flytning af færdige paller fra andre teams

Praktisk information:
 

Du vil blive en del af et team på 11 medarbejdere, som i fællesskab vil hjælpe dig med den nødvendige oplæring, så du sikres en god start på dit nye job.

Arbejdstiden er aftenhold fra kl. 11:00-19:00 eller 12:00-20:00 fra mandag til torsdag og kl. 10:30-18:00 fredag. Der kan være mulighed for ændring af arbejdstiden på aftenhold. 
Løn gives efter gældende lokalaftale.

Virksomheden tilbyder.

Du får mulighed for at være en del af en attraktiv og vækstorienteret virksomhed, hvor værdier som innovation, service og stor arbejdsglæde er nogle af de nøgleord, de arbejder ud efter. Du kommer til at arbejde blandt kollegaer, som brænder for det, de laver og det forventes at du bidrager til virksomhedens gode arbejdsmiljø.

Ansættelse igennem Danske betyder gode og ordnende arbejdsforhold, vi er medlem af Dansk industri og jobbet tilbydes som et try and hire forløb med på henblik på fastansættelse.

Kvalifikationer

Din faglige profil

  • 2-3 års erfaring på et lager en fordel, ikke et krav.
  • Erfaring som truckfører med et gyldigt truckcertifikat
  • fortrolig med IT
  • Dansk i skrift og tale


Din personlige profil

  • Du er mødestabil
  • Du er god til at overholde deadlines
  • Du er proaktiv samt tager gerne ansvar for egne arbejdsopgaver
  • Du er en god teamplayer
  • Du er grundig samt omhyggelig i dit arbejde
  • Du har ordenssans

 Tiltrædelse hurtigst muligt

DANSKE BILLUND ApSVejle2018-12-05T00:00:002019-01-30T00:00:00
329926509Medarbejder med god fysik og truckcertifikat søges i GiveRobot For en virksomhed i Give området, søger vi en medarbejder med en god fysik og truckcertifikat til en fast stilling. Arbejdstiden er fra 07 og på minimum 37 timer i ugen. Arbejdsopgaverne vil være alsidige indenfor bygge beton branchen og en del truckkørsel. Vi forventer følgende fra dig: - Du har truckcertifikat - Du har en god fysik - Du kan møde i Give kl. 7 - Du er en god og hjælpsom kollega Virksomheden kan tilbyde dig følgende: - En alsidig og spændende fysik stilling - En blanding af truckkørsel og andet arbejde - En fast stilling - Løn efter kvalifikationer Hvis det lyder som noget for dig, må du gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen TRUCK GIVE Vi kan kontaktes på 70223311

For en virksomhed i Give området, søger vi en medarbejder med en god fysik og truckcertifikat til en fast stilling. Arbejdstiden er fra 07 og på minimum 37 timer i ugen. 

Arbejdsopgaverne vil være alsidige indenfor bygge/beton branchen og en del truckkørsel. 


Vi forventer følgende fra dig:

- Du har truckcertifikat

- Du har en god fysik

- Du kan møde i Give kl. 7 

- Du er en god og hjælpsom kollega

 

Virksomheden kan tilbyde dig følgende:

- En alsidig og spændende fysik stilling

- En blanding af truckkørsel og andet arbejde

- En fast stilling 

- Løn efter kvalifikationer

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "TRUCK GIVE"

Vi kan kontaktes på 70223311 

Work4all VejleHedensted2018-12-12T00:00:002019-02-06T00:00:00
329916975truckføreRobot Afmontering af krandele. Specialarbejder søges til afmontering af krandele hvor større bolte skal afmonteres og delene skal skilles fra hinanden. Du har håndværker erfaring, er arbejdsom og trives ved teamwork. Arbejdet foregår i vinding ved Vejle for et større entreprenør virksomhed. Der er to vikar stillinger og den ene skal have truckkort. Varigheden er uvist Start omgående.

Afmontering af krandele.

Specialarbejder søges til afmontering af krandele hvor større bolte skal afmonteres og delene skal skilles fra hinanden.

Du har håndværker erfaring, er arbejdsom og trives ved teamwork.

Arbejdet foregår i vinding ved Vejle for et større entreprenør virksomhed.

Der er to vikar stillinger og den ene skal have truckkort.

Varigheden er uvist

 

Start omgående.

 

MEGA FLEX A/SHedensted2018-11-23T00:00:002019-01-18T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Danske Billund søger for kunde, 2 erfarne lager- og logistik medarbejdere med truckcertifikat til aftenhold (fast arbejde)

DANSKE BILLUND ApS

Vejle
Alsidige lager- og logistik medarbejdere til fast aftenhold. Er du erfaren lagermedarbejder truckfører og kan lide at arbejde aften. Her har du muligheden for at arbejde i en innovativ virksomhed beliggende i Billund. Virksomheden sælger diverse pro...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:30. januar 2019

Medarbejder med god fysik og truckcertifikat søges i Give

Work4all Vejle

Hedensted
For en virksomhed i Give området, søger vi en medarbejder med en god fysik og truckcertifikat til en fast stilling. Arbejdstiden er fra 07 og på minimum 37 timer i ugen. Arbejdsopgaverne vil være alsidige indenfor bygge beton branchen og en del truc...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:6. februar 2019

truckføre

MEGA FLEX A/S

Hedensted
Afmontering af krandele. Specialarbejder søges til afmontering af krandele hvor større bolte skal afmonteres og delene skal skilles fra hinanden. Du har håndværker erfaring, er arbejdsom og trives ved teamwork. Arbejdet foregår i vinding ved Vejle f...
Indrykket:23. november 2018
Udløbsdato:18. januar 2019