Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Truckfører til Fog Trælast i Helsinge

Til tiltrædelse snarest muligt, søger vi en truckfører til en fuldtidsstilling i vores forretning i Helsinge.


Du bliver ansat i vores driftsafdeling, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være pakning af varer, vareopfyldning, læsning af biler samt kundehjælp. Pakning af varer udføres med håndscanner, og du skal derfor være komfortabel med at arbejde med IT.

Arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt i tidsrummet 12.00-20.00 på hverdage.

Du skal være klar til en udfordrende hverdag med højt tempo. Som person skal du være frisk og engageret, og du skal ikke være bange for at tage fat. Du skal have kørekort og truckkort. Branchekendskab er ikke et krav – men vil være en fordel.

Vi er en virksomhed med et meget bredt og stærkt varesortiment, og vi lægger stor vægt på god service, høj faglighed og høj kvalitet. Vi tilbyder en dynamisk og udfordrende hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor du arbejder sammen med en masse gode kollegaer. Løn i henhold til overenskomst, pensionsordning, firma sommerhus og en favorabel personalekøbsordning.

Lyder det som noget for dig? Så send venligst din ansøgning via knappen "Send ansøgning". Send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende. Vil du høre mere om den ledige stilling, er du velkommen til at ringe til Driftschef Nico Ryholt på telefon 25 66 04 45.

Vi glæder os til at høre fra dig.Se mere på vores ansøgersite: https://johannesfog.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.