Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Truckfører til fuldsstilling i Greve (MULIGHED FOR HURTIG OPSTART)

Jnr. 143566

Friske og engagerede truckførere til international medicinalvirksomhed søges til et fleksibelt job, hvor du kan arbejde fuldtid frem til august. Skynd dig at søge jobbet.

 

 Jobbet

Som truckfører bliver du en del af et team, hvor god stemning og hyggeligt arbejdsmiljø er i højsædet. Teamet har ansvaret for plukning og pakning af medicinalvarer til internationale kunder. Dette foregår på truck og ved hjælp af tablets. Det er derfor et krav at du har et truckcertifikat. Arbejdstiden vil ligge fra kl. 08.00-19.00 fra mandag til fredag, og du bestemmer selv hvornår du vil arbejde.

I sommeren 2020 fra uge 27 til 34 forventer vi at have mere travlt end normalt. Hvis du har mulighed for at arbejde op til fuldtid i sommerperioden, må du meget gerne skrive det med i din ansøgning.

Din profil

For os er det altafgørende, at du er en god medarbejder, som sætter en ære i at møde til tiden. Det er også en vigtigt, at du er omhyggelig og kvalitetsbevidst. Dit høje humør smitter af på dine kollegaer, og du er altid klar på at give en hånd med. Det er også vigtigt, at du som minimum kan arbejde fuldtid hen over sommeren og derefter kan tage tre vagter om ugen.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er omstillingsparat og har mod på at sætte dig ind i nye systemer
  • Kan vise overblik og selvstændighed - også i travle perioder
  • Arbejder med højt engagement og moral i samarbejdet med dine kollegaer
  • Har lyst til at blive en del af et socialt engageret team

Det er en fordel, hvis du har erfaring med lagerarbejde, eller andet fysisk arbejde. Såfremt du har truckkort, bedes du skrive det i din ansøgning.

Arbejdstid og løn

Arbejdstiderne vil primært være i tidsrummet mandag til fredag fra kl. 08:00-19:00.

Du vil have stor indflydelse på din vagtplan, som udarbejdes for en uge ad gangen. Jobbet kan derfor nemt kombineres med studie eller andet job efter sommerferien. Dog forventes det, at du kan varetage forskellige typer af vagter.

Jobbet er med henblik på et længerevarende, fast deltids- eller op til fuldtidsjob. Din oplæring vil være sidemandsoplæring på ca. 4-5 timer af den lageransvarlige.

Opstart er løbende.

Løn:

  • De første 0-50 timer: 125 kr. i timen.
  • Efter 51 timer og op: 138 kr. i timen.

Der er offentlig transport lige til døren.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.