Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Truckfører til nathold nær Slagelse (OPSTART SNAREST)

Jnr. 147796

Søger du et nyt spændende job med store udviklingsmuligheder, og har du erfaring med reach truck og Navision? Så er det dig, vi søger.

 

Jobbet

Virksomheden, som du kommer til at arbejde for, er en produktionsvirksomhed, som er beliggende i nærhenden af Slagelse. Arbejdsopgaverne vil primært bestå påpladslægning, pluk af varer og modtagelse af ordrer. Derudover vil også være andre opgaver i produktionen. Der er et godt arbejdsmiljø med en god stemning og en fri omgangstone blandt medarbejderne i virksomheden.

Stillingen er en Try and Hire stilling, hvor du efter tre måneder som vikar vil fastansættes hos virksomheden, hvis det er et ønske fra begge parter.

Din profil

Du kan lide fysisk arbejde og kan tage fat. Derudover har du erfaring med kørsel af reach truck og erfaring med systemet Navision. Derudover trives du med at arbejde selvstændigt, du er proaktiv og du tager ansvar. Yderligere skal du arbejde effektivt, og så skal du være omhyggelig og kvalitetsbevist. Det er altafgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden.

Arbejdstider og løn

Du skal arbejde fuldtid, og arbejdstiden på natholdet er mandag-torsdag kl. 21:05-06:05.

Oplæring vil foregå på daghold de første par uger, hvor arbejdstiden er mandag-fredag kl. 07:30-15:24.

Timelønnen er 142,50 kr. Efter kl. 17:00 gives et tillæg på 38,35 kr. pr. time.

Der vil blive holdt samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning.

 

Søg jobbet

Interesseret? Klik på 'Søg job' for at skrive din ansøgning. Husk at skrive om du primært ønsker at arbejde på dag- aften eller nathold. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, så søg derfor allerede nu.

Vi glæder os til at høre fra dig! 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.