Trykker til Ark offset. 3 måneder.

Vi søger for en af vores samarbejdspartnere i Vejle 1 faglært Trykker, til et 3 mdrs vikariat. Da virksomheden planlægger at opstarte nathold kan der blive tale om fastansættelse på sigt. De kører lige nu 2 holds skift.

Du kommer til at arbejde i produktionen ved maskinerne, og derfor er det et krav at du har god erfaring med ark offset tryk.

Det må påregnes at arbejdstiderne er skiftehold, dag/aften.

Vi forventer:

  • Du er faglært Trykker eller har god erfaring fra trykkerifaget i Ark offset.
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du er yderst kvalitetsbevidst
  • Du er fleksibel og mødestabil
  • Du er positiv, engageret og har stor interesse i dit arbejde!

 Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter aftale.    

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det vakt din interesse, så henvend dig til os eller opret en profil på vores side.

 Vi holder samtaler løbende, så send hurtigst muligt din ansøgning.

Medarbejderne ApS er et veldrevet vikar- og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Hobro, Viborg, Hjørring, Middelfart, Odense, Aabenraa og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her