Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trykker til Flexo- og Dybtryk

Med reference til værkføreren har du ansvar for primært at trykke gavepapir som produceres på flexo- og dybtryksmaskiner. Her indgår du i et team, der har ansvar for at produktionen gennemføres så effektivt som muligt på virksomhedens maskinpark. Du vil ligeledes skulle løse opgaver i andre dele af produktionen, når behovet opstår i forbindelse med virksomhedens sæson.

Selvkørende, kvalitetsbevist og forandringsparat

Du er enten faglært eller ufaglært gerne med erfaring inden for trykmaskiner. Du skal kunne arbejde skiftende arbejdstider a´ 12 timers varighed. Du har forståelse for hvad det kræver at gennemføre en effektiv produktion. Du er kvalitetsbevidst. Du er vant til at arbejde i et team, men kan også arbejde selvstændigt. Du har teknisk flair og kan til en vis grad ”skrue på maskinerne”, når det bliver nødvendigt. Vigtigst er din interesse for at lære samt din fleksibilitet til at løse andre opgaver end dine primære på trykmaskinerne, når det kræves. Derudover er du fleksibel til at tage overarbejde i perioder med spidsbelastning.

Lærerig stilling i en virksomhed i vækst

Du tilbydes en spændende stilling med erfarne kollegaer. Du får mulighed for at lære et ”håndværk” – det at køre en trykmaskine. Det forventes, at du inden for en periode kan fungere som den ansvarlige på et hold samt tage ansvar for at oplære nye medarbejdere.   


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her