Turismemedarbejder til Langeland Kommune


Vil du være med til at give en halv mio. turister minder for livet!
 

Langeland Kommune søger en nytænkende og serviceminded turismemedarbejder på fuld tid som del af det nyoprettede Center for Erhverv, Kultur og Turisme.


Om os og jobbet
Kommunalbestyrelsen har samtænkt turismeindsatsen med den brede erhvervsindsats og Langelands kulturtilbud. Turismen på Langeland er en betydningsfuld del af erhvervslivet, ligesom kulturtilbuddene er en væsentlig faktor for turismen. Derfor er indsatserne fremover en central del af kommunens opgaver. Turismeindsatsen er politisk et højt prioriteret område og er forankret i økonomiudvalget.
Langeland og Strynø har mange aktive aktører i turisterhvervet, ligesom der er masser af stedbundne potentialer i naturen – fx er der 142 km kyststrækning - og en befolkning, der er åben og imødekommende overfor gæster. Hvert år får Langeland og Strynø besøg af omkring ½ mio. turister. Langeland er dermed et af de største turistmål i den fynske region. De to største grupper af turister er danskere og tyskere, men også mange andre nationaliteter finder vejen til en uforglemmelig ferie hos os. Vores mål er at bidrage til flest mulige opdager, at Langeland og Strynø er et godt sted at holde ferie - og når de har været her, så kommer de igen, for hos os skabes uforglemmelige gode minder. Det betyder også, at der er behov for din indsats ikke mindst, når de fleste turister er hos os, nemlig i højsæsonen.
 

Opgaven som turistmedarbejder vil bestå i:

 • digital formidling og udarbejdelse af materiale om Langelands mange fantastiske oplevelser
 • at vedligeholde de digitale platformes indhold
 • at stå for den daglige drift af kommunens nye turistinformationsknudepunkt på biblioteket i Rudkøbing. En opgave, der bl.a. består i at sikre, der er trykte og digitale materialer tilgængeligt for turisterne og hvor en samtale med turister også er en del af hverdagen.
 • at bidrage til at binde aktører sammen og i endnu højere grad at hjælpe turisterne til at få besøgt netop de attraktioner og steder, som rammer deres forventninger og behov – og giver dem smag for mere
 • at formidle tilbud til de langelandske aktører fra samarbejdspartnere fx i det sydfynske samt fra Destination Fyn og aktivt samarbejde med lokale aktører og ideer til andre samarbejdspartnere
 • at oversætte det udarbejdede materiale fra dansk til engelsk og tysk
 • at bidrage til konkret formidling af en bosætningsstrategi
 
Da vi er et nyoprettet center, vil arbejdsopgaverne udvikle og ændre sig med afsæt i, at det der skaber mest værdi, er der, der lægges flest kræfter.

Du vil i dit daglige arbejde have flere eksterne samarbejdspartnere fra Destination Fyn og aktører i det Sydfynske Øhav over lokale virksomheder til fx Turist- og Erhvervsforeningen, handelsstands- og erhvervsforeninger, kultur- og kunstaktører samt frivillige. Ligesom der vil være en tæt sparring med kommunens outdoor satsning SHORES, biblioteket, museet og andre dele af kommunen.

 
Om dig
Vi søger en kollega, der gerne giver en hånd med andre steder og også spørger om hjælp, når der er brug for det på egne vegne. Vi siger tingene som de er, fordi vi tror på, det skaber de bedste og hurtigste løsninger. Vi søger en kollega, der kan have overblik og samtidig fjerne konkrete sten på vejen. Vi har fokus på at finde de rigtige løsninger, men også sikre, at der ikke er langt fra tanke til handling.

Vi forventer, at du:
 • har en videregående uddannelse eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • kan arbejde selvstændigt og kan lide at have mange bolde i luften på en gang
 • er hjemmevant i arbejdet med sociale medier og hjemmesider
 • kan skabe fællesskab og netværk blandt turistaktører 
 • byder ind med ideer og refleksioner
 • er god til skriftligt at formulere dig kort og konkret
 • kan se og indfange de gode historier
 • behersker engelsk og tysk i skrift og tale
 • holder af at hjælpe andre og svare på spørgsmål med et smil
 • er udadvendt og får ny energi af at give andre en god oplevelse
 • har erfaring med arbejdet indenfor turisme og IT
 
Vi tilbyder
Vi har en uformel og hyggelig omgangsform, hvor der er fokus på at vi lykkes sammen. En ambitiøs arbejdsplads med stor variation, hvor to arbejdsdage sjældent er ens. Et stærkt fællesskab med engagerede kollegaer og et fantastisk samarbejde med virksomheder, frivillige foreninger, langelændere og deltidslangelændere, der alle arbejder i samme retning: At gøre Langeland til et endnu bedre sted at drive virksomhed, bo, leve og besøge.

Vi er i gang med at skabe rammerne om vores nye center, som ud over turismeindsats også rummer erhvervsservice, bosætning, bibliotek, museumsvæsen, fritidsafdeling og outdoor-satsningen SHORES. Så du vil blive del af at opbygge centret, arbejdsopgaverne og nye samarbejder.

Hvis du står og overvejer at flytte hertil, giver vi gerne en hånd med at finde din nye drømmebolig, den bedste frisør, en forening til din fritidsaktivitet eller peger dig i retning af, hvor du kan tilegne dig den bedste brunsviger. Du skal blot sige til.
 
Vil du vide mere
Er du velkommen til at kontakte erhvervs-, kultur- og turismechef Jane Jegind på tlf. 20 91 10 31.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er 37 timer ugentligt med en fleksibel tilgang, hvor du bl.a. skal være klar til perioder, der også indbefatter arbejdsdage om lørdagen og hvor der er forskel på vinter- og sommersæson. Stillingen ønskes besat snarest muligt.
Arbejdsstedet vil primært være på biblioteket i Rudkøbing sammen med kommunens biblioteks- og fritidsmedarbejdere, sekundært på Rådhuset, hvor din direkte leder, erhvervs-, kultur- og turismechefen, er placeret (lokationerne ligger få minutters gang fra hinanden). Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Det praktiske
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 10. december 2020. Hvis du indkaldes til samtale, vil vi bede om oplysninger på referencepersoner til samtalen, ligesom du skal vedlægge dokumentation for din uddannelsesbaggrund.

Send ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og erfaring via nedenstående link senest den 4. december 2020 kl. 12:00.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.