Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Turist- og erhvervschef til Læsø Turist- og Erhvervsforening

Dygtig chef til turisme- og erhvervsudvikling på en af Danmarks unikke øer
Vil du som turist- og erhvervschef være med til at fremme turisme- og erhvervsudviklingen på Læsø? En attraktiv turistdestination med et engageret og mangfoldigt erhvervsliv i vækst.
Som turist- og erhvervschef skal du lede Læsø Turist- og Erhvervskontor og arbejde proaktivt for foreningens formål om at udvikle turismen og erhvervslivet på Læsø med fokus på innovation, vækst, bosætning og beskæftigelse.

Læsø er i vækst, og der er stort vækstpotentiale i foreningen. Nogle af hovedopgaverne for den nye chef bliver i samarbejde med bestyrelsen at udarbejde en sammenhængende strategi for den fremtidige turisme- og erhvervsudvikling på Læsø og sikre udviklingen af Læsø som brand.

Læsø Turist- & Erhvervsforening er en veletableret og økonomisk sund forening med mere end 100 medlemmer og faste bidragsydere. Foreningen har en bestyrelse med ni medlemmer, og der er ansat to medarbejdere, som den nye chef bliver leder for.

En naturperle i Kattegat
Det er vigtigt, at den nye turist- og erhvervschef har lyst til og mulighed for at blive en aktiv og integreret del af ø-livet på Læsø. Til gengæld får du lov til at bo midt i en af Danmarks naturperler og blive en del af et øsamfund, hvor der er et stærkt fællesskab, et stort engagement i udviklingen af lokalsamfundet og en ro, du ikke finder mange andre steder.

En dygtig og jordnær chef
Som turist- og erhvervschef har du kendskab til og gerne erfaring med turisme og/eller erhvervsudvikling. Du er digital kompetent og har erfaring med at opbygge netværk og gode samarbejdsrelationer. Du har rigtig gode sociale kompetencer, et selvstændigt drive, og så er du nede på jorden.

Læs mere om Læsø Turist- & Erhvervsforening og stillingen i job- og personprofilen. Se også tilhørende video. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Jim Linderod Christiansen, Læsø Turist- & Erhvervsforening på telefon 8177 9003 eller partner i Genitor Tina Overgaard på telefon 3141 0582.

Ansøgningsfristen er den 11. november 2020. Søg stillingen via knappen "Send ansøgning".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.