Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Turistbus chauffør

Turistbus chauffører søges.

Fuldtid / deltid / afløsere.

Uden erfaring, kørekort til min kat. D, førerkort, EU efteruddannelse samt kursus i befordring af handicappede i ordinær rutetrafik er henvendelse unødvendig.

Startsted: Glostrup

Ansøgninger modtages kun via knappen "Send ansøgning".


Jens Koll’s Turist har siden etableringen i 1981 været ejet og ledet af Jens Koll, og har gennem organisk vækst og overtagelse af bl.a. Tisvilde Turistfart vokset til et mellemstort, alsidigt busselskab med moderne og komfortable busser, der lever op til alle aktuelle sikkerheds- & miljøstandarder.

Vognmand Jens Koll har over 34 års erfaring indenfor transportbranchen og er, gennem sit bestyrelsesarbejde i TA, aktiv i arbejdsgiversammenhæng og erhvervspolitik.

Vi er selvfølgelig medlem af vores brancheforening Danske Busvognmænd (DB) og Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening (TA).

Se mere på vores ansøgersite: https://kolls-turist.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329937137Phoenix-02b93eca12019-01-07T01:00:00.323Turistbus chauffør

Turistbus chauffører søges.

Fuldtid / deltid / afløsere.

Uden erfaring, kørekort til min kat. D, førerkort, EU efteruddannelse samt kursus i befordring af handicappede i ordinær rutetrafik er henvendelse unødvendig.

Startsted: Glostrup

Ansøgninger modtages kun via knappen "Send ansøgning".


Jens Koll’s Turist har siden etableringen i 1981 været ejet og ledet af Jens Koll, og har gennem organisk vækst og overtagelse af bl.a. Tisvilde Turistfart vokset til et mellemstort, alsidigt busselskab med moderne og komfortable busser, der lever op til alle aktuelle sikkerheds- & miljøstandarder.

Vognmand Jens Koll har over 34 års erfaring indenfor transportbranchen og er, gennem sit bestyrelsesarbejde i TA, aktiv i arbejdsgiversammenhæng og erhvervspolitik.

Vi er selvfølgelig medlem af vores brancheforening Danske Busvognmænd (DB) og Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening (TA).

Se mere på vores ansøgersite: https://kolls-turist.brandero.com

2019-03-08T00:50:42.823 Turistbus chauffører søges. Fuldtid deltid afløsere. Uden erfaring, kørekort til min kat. D, førerkort, EU efteruddannelse samt kursus i befordring af handicappede i ordinær rutetrafik er henvendelse unødvendig. Startsted: Glostrup Ansøgninger modtages kun via knappen Send ansøgning . Jens Koll s Turist har siden etableringen i 1981 været ejet og ledet af Jens Koll, og har gennem organisk vækst og overtagelse af bl.a. Tisvilde Turistfart vokset til et mellemstort, alsidigt busselskab med moderne og komfortable busser, der lever op til alle aktuelle sikkerheds- miljøstandarder. Vognmand Jens Koll har over 34 års erfaring indenfor transportbranchen og er, gennem sit bestyrelsesarbejde i TA, aktiv i arbejdsgiversammenhæng og erhvervspolitik. Vi er selvfølgelig medlem af vores brancheforening Danske Busvognmænd (DB) og Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening (TA). Se mere på vores ansøgersite: https: kolls-turist.brandero.comkolls-turist.brandero.com10Phoenix02b93eca101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-07T00:00:000000https://kolls-turist.brandero.com/job/turistbus-chauffoer-1416016977#mail0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGlostrupEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslundEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3429320Jens Koll's Turist11Paul Bergsøes Vej 172600GlostrupDKDanmarkORS/02b93eca_logo.pngORS/Small/02b93eca_logo.png0mail@kolls-turist.dkDKDanmarkDanmark7Deltid8Fuldtid46Permanent688558MwCareerSiteMediumc2a1cdc5-d1f4-43b3-aad1-466beb7d3da70011https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=02b93ecahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=02b93ecahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=02b93eca&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=02b93eca&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/7.jpgTuristbus chauffør12007891Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik359984558Jens Kollmail@kolls-turist.dkDKDanmarkDKDanmark330077407Flex trafik chaufførRobot Chauffør til FlexTrafik Hjemme zone i Glostrop jeg søger ny medarbejder som fastansat med start efter aftale betingelser for henvendelse stlling er kun til type 5 vogn med trappelift Har Erhv.kørekørt chaufførkort,BAB kursus modul 1,2, og 3 Du skal kunne fremvise straffeattest Børneattest Der ønskes gerne erfaring med flex kørsel men ikke et krav Jeg forventer du er mødestabil,ansvarsbevidst, serviceminded,loyal og fleksibel ligeledes forventes det at du er velsoigneret Ansøgning sendes til Alizebtransport@hotmail.com

Chauffør til FlexTrafik 

Hjemme zone i Glostrop 

jeg søger ny medarbejder som fastansat med start efter aftale 

betingelser for henvendelse 

stlling er kun til type 5 vogn med trappelift 

Har Erhv.kørekørt/chaufførkort,BAB kursus modul 1,2, og 3 

Du skal kunne fremvise straffeattest/Børneattest 

Der ønskes gerne erfaring med flex kørsel men ikke et krav 

Jeg forventer du er mødestabil,ansvarsbevidst, serviceminded,loyal og fleksibel 

ligeledes forventes det at du er velsoigneret 

Ansøgning sendes til Alizebtransport@hotmail.com 

Ali Zeb TransportBrøndby Strand2019-08-23T00:00:002019-10-16T00:00:00
330074710Chauffør / RedderRobot Vi søger medarbejdere to fultidsstilling og tre deltidsstilling ( afløser ) som kan køre vores Fejeblad Servicebil ( 3500 KG, kørekort B eller kørekort C, begge eventuelt med E ) som er tilknyttet VIKING Assistance Danmark A S vagtcentral, Arbejdet består i hjælp til havarerede biler, til opstart, hjulskift, batteriskift, fri trækning og døroplukning etc. samt transport af havarerede biler på fejeblad, samt almindelig autotransport. Vi forestiller os at du har haft med auto mekaniker branchen eller ligestillede arbejdsområder eller du er bare god til det med biler. Du skal have kørekort B eller C og eventuelt til trailer BE eller CE , og have en vis erfaring med at køre store biler. Du skal være udpræget service minded og god til at håndtere vores kunder så de får en positiv oplevelse når vi hjælper dem med assistance i en nødsituation. Du arbejder ud fra et mødeskema med dagvagter, aftenvagter og weekendvagter som du er med til at tilrettelægge, der er mulighed for at tage ekstra vagter, hvis du ønsker det. Du må gerne være boende i Nordsjælland, eller det ydre København. Du skal have en alder på mere end 25 år og have haft kørekort i mindst 4 år. Aflønningen er månedsløn med timeløn og diverse tillæg .

Vi søger medarbejdere to fultidsstilling og tre deltidsstilling ( afløser ) som kan køre vores Fejeblad/Servicebil ( 3500 KG, kørekort "B" eller kørekort C, begge eventuelt med E ) som er tilknyttet VIKING Assistance Danmark A/S vagtcentral, Arbejdet består i hjælp til havarerede biler, til opstart, hjulskift, batteriskift, fri trækning og døroplukning etc. samt transport af havarerede biler på fejeblad, samt almindelig autotransport.

Vi forestiller os at du har haft med auto mekaniker branchen eller ligestillede arbejdsområder eller du er bare god til det med biler. Du skal have kørekort "B" eller "C" og eventuelt til trailer "BE" eller "CE", og have en vis erfaring med at køre store biler. Du skal være udpræget service minded og god til at håndtere vores kunder så de får en positiv oplevelse når vi hjælper dem med assistance i en nødsituation.

Du arbejder ud fra et mødeskema med dagvagter, aftenvagter og weekendvagter som du er med til at tilrettelægge, der er mulighed for at tage ekstra vagter, hvis du ønsker det.

Du må gerne være boende i Nordsjælland, eller det ydre København. Du skal have en alder på mere end 25 år og have haft kørekort i mindst 4 år.

Aflønningen er månedsløn med timeløn og diverse tillæg .

TRANS NET IVSGlostrup2019-08-19T00:00:002019-09-30T00:00:00
330093044Chauffør med erfaring i handicapkørselRobot Vikargården søger for kunde i Glostrup Chauffør med erfaring i handicapkørsel Vikariat 1-3 uger, måske løbende. Mødetidspunkt er 06:45 og timerne vil være varierende. 15-25 timer ugentligt Om virksomheden Virksomheden er en af Danmarks største udbydere af patientkørsel og bruger elevkørsel, som fortrinsvist udføres for regioner og kommuner. Deres busser er typisk 10-16 personers minibusser med lift. Arbejdsopgaver Din primære opgave vil være at køre patientkørsel, men kan også dukke andet op. Særlige krav og certifikater Du er i besiddelse af stort erhvervskørekort (D) Du er mødestabil Du er serviceminded Du kan tale, skrive og læse dansk Du er i besiddelse af chaufføruddannelsesbevis Kursus i befordring af bevægelseshæmmede(BAB1-3) Vi glæder os til at høre fra dig.

Vikargården søger for kunde i Glostrup

Chauffør med erfaring i handicapkørsel

Vikariat 1-3 uger, måske løbende.

Mødetidspunkt er 06:45 og timerne vil være varierende.

15-25 timer ugentligt

 

Om virksomheden

Virksomheden er en af Danmarks største udbydere af patientkørsel og bruger/elevkørsel, som fortrinsvist udføres for regioner og kommuner. Deres busser er typisk 10-16 personers minibusser med lift.

Arbejdsopgaver

Din primære opgave vil være at køre patientkørsel, men kan også dukke andet op.

Særlige krav og certifikater

 • Du er i besiddelse af stort erhvervskørekort (D)
 • Du er mødestabil
 • Du er serviceminded
 • Du kan tale, skrive og læse dansk
 • Du er i besiddelse af chaufføruddannelsesbevis

Kursus i befordring af bevægelseshæmmede(BAB1-3)

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vikargården IVSGlostrup2019-09-20T00:00:002019-10-01T00:00:00
330082669Chauffør med krankort søges til RoskildeBasic Trives du med et selvstændigt job på landevejen, er du omhyggelig og sætter en ære i at passe på bil og gods? Så er det måske dig, vi søger. Vi søger en rutineret og selvstændig chauffør med stort kørekort, krankort og EU førerbevis. Faglige kvalifikationer: Du har praktisk erfaring som chauffør og kørsel med pallegaffel Du har erfaring med at køre med byggematerialer Du har stort kørekort C og EU førerbevis Du har krankort - op til 25 tons Om dig: Du er mødestabil og trives med at arbejde selvstændigt Du er serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere Du har en udpræget god stedsans Du er omhyggelig og forstår at passe på både biler og gods Du bliver ansat hos JKS på overenskomstmæssige vilkår. Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.Trives du med et selvstændigt job på landevejen, er du omhyggelig og sætter en ære i at passe på bil og gods? Så er det måske dig, vi søger.
Vi søger en rutineret og selvstændig chauffør med stort kørekort, krankort og EU førerbevis.

Faglige kvalifikationer:
 • Du har praktisk erfaring som chauffør og kørsel med pallegaffel
 • Du har erfaring med at køre med byggematerialer
 • Du har stort kørekort C og EU førerbevis
 • Du har krankort - op til 25 tons
 • Om dig:

 • Du er mødestabil og trives med at arbejde selvstændigt
 • Du er serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere
 • Du har en udpræget god stedsans
 • Du er omhyggelig og forstår at passe på både biler og gods

 • Du bliver ansat hos JKS på overenskomstmæssige vilkår.

  Ansøgning:
  Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

  ORS/Small/7f64041a_logo.pngJKS A/SRoskilde2019-09-02T20:03:32.5172019-09-27T00:00:00
  330067685Rutineret forvognschaufførRobot Er du fysisk stærk og klar på nye udfordringer? Kan du tage ansvar, og vil du gerne have gode kollegaer? Fragtkompagniet A S søger en erfaren og rutineret forvognschauffør! Der er tale om kørsel i Storkøbenhavn. Det er en fuldtidsstilling med arbejdsdage fra mandag til fredag. Du skal have C kørekort samt EU-kvalifikationsbevis. Vi forventer du er serviceminded, har en god ordenssans, er punktlig og møder til tiden. Desuden er det et krav til jobbet at kunne læse, skrive og tale dansk samt at du har kendskab til indre København K og er stedkendt. Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling med løn efter overenskomst. Mødested er i Taastrup kl. 06.00.

  Er du fysisk stærk og klar på nye udfordringer? Kan du tage ansvar, og vil du gerne have gode kollegaer?

  Fragtkompagniet A/S søger en erfaren og rutineret forvognschauffør!

  Der er tale om kørsel i Storkøbenhavn. Det er en fuldtidsstilling med arbejdsdage fra mandag til fredag.

  Du skal have C kørekort samt EU-kvalifikationsbevis. Vi forventer du er serviceminded, har en god ordenssans, er punktlig og møder til tiden.

  Desuden er det et krav til jobbet at kunne læse, skrive og tale dansk samt at du har kendskab til indre København K og er stedkendt. 

  Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling med løn efter overenskomst.

  Mødested er i Taastrup kl. 06.00.

  FRAGTKOMPAGNIET A/STaastrup2019-08-04T00:00:002019-09-26T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  Flex trafik chauffør

  Ali Zeb Transport

  Brøndby Strand
  Chauffør til FlexTrafik Hjemme zone i Glostrop jeg søger ny medarbejder som fastansat med start efter aftale betingelser for henvendelse stlling er kun til type 5 vogn med trappelift Har Erhv.kørekørt chaufførkort,BAB kursus modul 1,2, og 3 Du skal ...
  Indrykket:23. august 2019
  Udløbsdato:16. oktober 2019

  Chauffør / Redder

  TRANS NET IVS

  Glostrup
  Vi søger medarbejdere to fultidsstilling og tre deltidsstilling ( afløser ) som kan køre vores Fejeblad Servicebil ( 3500 KG, kørekort B eller kørekort C, begge eventuelt med E ) som er tilknyttet VIKING Assistance Danmark A S vagtcentral, Arbejdet ...
  Indrykket:19. august 2019
  Udløbsdato:30. september 2019

  Chauffør med erfaring i handicapkørsel

  Vikargården IVS

  Glostrup
  Vikargården søger for kunde i Glostrup Chauffør med erfaring i handicapkørsel Vikariat 1-3 uger, måske løbende. Mødetidspunkt er 06:45 og timerne vil være varierende. 15-25 timer ugentligt Om virksomheden Virksomheden er en af Danmarks største udbyd...
  Indrykket:20. september 2019
  Udløbsdato:1. oktober 2019

  Chauffør med krankort søges til Roskilde

  JKS A/S

  Roskilde
  Trives du med et selvstændigt job på landevejen, er du omhyggelig og sætter en ære i at passe på bil og gods? Så er det måske dig, vi søger. Vi søger en rutineret og selvstændig chauffør med stort kørekort, krankort og EU førerbevis. Faglige kvalifi...
  Indrykket:2. september 2019
  Udløbsdato:27. september 2019

  Rutineret forvognschauffør

  FRAGTKOMPAGNIET A/S

  Taastrup
  Er du fysisk stærk og klar på nye udfordringer? Kan du tage ansvar, og vil du gerne have gode kollegaer? Fragtkompagniet A S søger en erfaren og rutineret forvognschauffør! Der er tale om kørsel i Storkøbenhavn. Det er en fuldtidsstilling med arbejd...
  Indrykket:4. august 2019
  Udløbsdato:26. september 2019