Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Turistdirektør til Destination Vesterhavet

Destination Vesterhavets ambition er enkel: Vesterhavet skal været Nordeuropas førende kystferiedestination, både målt på kvalitet og kvantitet. Allerede i dag er destinationen Danmarks største, målt på udenlandske overnatninger.

Ved Vesterhavet er der god plads til alle - både gæster med sult efter nye oplevelser og gæster, der sætter pris på ro og fordybelse. Det er altid muligt at finde sin egen uforstyrrede plet i naturen - også på stranden og også i højsæsonen.

Destinationen er et samarbejde mellem Varde og Ringkøbing-Skjern kommuner og alle turistaktørerne i området. Det er en post i begivenhedernes centrum, fordi turismen har så afgørende betydning for hele lokalsamfundet - økonomisk, politisk og identitetsmæssigt. Der søges en direktør, som vil se sine nye medarbejdere og sine mange lokale samarbejdspartnere i øjnene, mærke pulsslaget og drømmene og stå i spidsen for en udvikling, der kommer hele erhvervet til gode. Der skal være fokus på det kommercielle. Og der skal være fokus på de trofaste, tilbagevendende gæster og på de nye gæster, der skal bydes velkommen på deres første Vesterhavsferie, tiltrukket af nye ferieformer, nye fortællinger og nye oplevelser.

Som ansøger til jobbet må du have viden og erfaring med turismeudvikling. Du skal være en god leder og en god netværker. Du skal kunne gøre dig gældende overalt, både blandt turisterhvervets erhvervsdrivende, på rådhusene og i ministerierne og organisationerne i København. Det er også vigtigt, at du er parat til at gøre Vesterhavet og det vestjyske til en del af din egen identitet.

Læs job- og personprofilen her (pdf): https://genitor.emply.net/GetFile.aspx?id=1085aafb-4b81-4f75-9307-4ec15b5aace7 og søg gerne yderligere oplysninger hos bestyrelsesformand Lisbeth Valther, Liva@Nextstepchallenge.com, tlf. 2030 8452, chefkonsulent Evald Eriksen, EE@Genitor.dk, tlf. 4057 8708 eller chefkonsulent Lisbeth Binderup, LB@Genitor.dk,  tlf. 20495140.

Du kan søge via knappen "Send ansøgning" nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber onsdag den 21. oktober 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.