Tutor til en 6 årige dreng

Tutor til en 6 år dreng

Vi har en sød søn på 6 år. Vi bor i Hørsholm, tæt på Køkkedal station og Rungsted Kyst station. Der er et bus stoppested lige ved siden af vores hus.

Vi hjemmetræner nu vores 6 årige dreng og har fået skoleudsættelse, således at han først starter skole sommeren 2019.

Vores søn fungerer generelt godt ( taler, læser, skriver mm), men bliver let afledt og har brug for hjælp til det sociale - men ellers er han en glad, positiv, nysgerrig, livsglad dreng og meget musikalsk og kreativ tænkende.

Vi mangler stadig en ekstra person, der kan arbejde som hjemmetræner, til at lege med ham og tager ham ud til bibliotek, supermarkeder... Vi søger efter en person som er ekstraordinært god til at engagere børn. Erfaring med børn med særlige behov er en fordel men ikke et krav. Vi skal nok vise dig og du skal nok lære det hurtigt.

Vi forventer at du: Er opfindsom, energisk og vedholdende, Er god til at observere og reflektere, Er mødestabil og ønsker et langsigtet samarbejde (minimum et år)

Vi tilbyder: En mulighed for at lære om autisme og kommunikationsudfordringer, Oplæring i en forskningsbaseret autismespecifik pædagogisk metode.

En mulighed for at få en stor rolle i et barns udvikling.

Timeløn er 125 kr

Arbejdstid: 3 timer/ dag, 3 til 4 gange om ugen, fra kl. 1730 til kl.20.30

Vi er ret fleksible. Vi har allerede haft en hjemmetræner, så kan du fortælle os, hvor mange dage du kan arbejde om ugen, hvilke dage og hvad tid. Vi skal nok finde ud af noget.

Perfekt studiejob til der er interesseret I pædagogik og psykologi (erfaring fra arbejde med børn med særlige behov, f.eks. autisme eller ADHD vil være en fordel). Ansættelse forudsætter indhentelse af børne- og straffeattest.

Kontakt venligst via Messener eller send en email til bonjour.cph@gmail.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog barselsvikar til Haletudserne, Adventskirkens vuggestue

ADVENTSKIRKENS BØRNEGÅRD VUGGESTUEN

Vi søger en anerkendende pædagog med fokus på den sansemotoriske udvikling til Haletudserne, som har 13 børn i alderen 10 mdr. til 2 år 5 mdr. På stuen er der ud over dig, en pædagog og 2 pædagogmedhjælpere. Vi har 6 stuer med i alt 72 vuggestuebørn...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Pædagog / eller pædagogisk ass. søges til dreng på 14 år ,

DUOS A/S

1 - 2 eftermiddag og morgen vagter om ugen samt en weekendvagt om måneden. ( bruger er i døgnaflastning fra onsdag til torsdag, samt en weekend og hos sin far 2 weekender) er der behov for hjælp til personlig hygiejne, beklædning, toilet og anbringe...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog - barselsvikariat

VANLØSE PRIVATSKOLE

Pædagog - barselsvikariat søges til verdens bedste SFO! Vi søger en dygtig og engageret pædagog til LABYRINTEN pr. 6. august 2018 til 5. juli 2019. Du skal som det vigtigste være fagligt funderet, struktureret og fleksibel. Stillingen er på 80 svare...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

AMAGER Børnehaven Himmel og Hav søger pædagog

BØRNEHAVEN HIMMEL OG HAV

København
Børnehaven er en hyggelig lille børnehave som ligger i et villakvarter på Sundbyvestervej i et smukt hus med stor legeplads og gamle frugttræer. Der er plads til 44 dejlige unger, 7 pædagoger og en flot pædagog medhjælper. Det meste af det faste per...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Omsorgsfuld pædagog til Kastanjehaven

Posterity ApS

København
Nærværende pædagog til KastanjehavenBlomsterhaverne søger en nærværende og hyggelig pædagog til Kastanjehaven på Ringstedgade. Vi lægger vægt på faglighed og naturligvis anerkendelse af det enkelte barn. Det vigtigt for os, at den gensidige, nære re...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:28. maj 2018