TUTORER SØGES TIL STUDIESTARTEN 2018 PÅ SAXO-INSTITUTTET

Formål og arbejdsopgaver  
Hovedformålet med tutorarbejdet er:  
 

  • at integrere de nye studerende fagligt og socialt  
  • at fastholde de nye studerende via en udbygget studieintroduktion  
  • at skabe trygge rammer i forbindelse med studiestarten og dermed tilstræbe en god overgang til universitetet  
 
Som tutor deltager du aktivt i planlægning af introforløbet, afholdelse af introdage samt i den efterfølgende rustur. Det kræver, at du deltager i møder fra start april til oktober, hvor juli måned af hensyn til ferie er fri for møder og tutorarbejde. Omkring selve studiestarten i august og september ligger især en stor arbejdsbyrde. Afhængig af Saxo-fagenes praksis vil du som tutor få et eller flere ansvarsområder, hvor du står for planlægningen samt udførelsen. Vi lægger stor vægt på, at ansøgere har en ansvarsfølelse for faget og for de nye studerende, samt lyst til at give de nye studerende en god start på universitetet.  
 
Tutorarbejdet er meget socialt; du kommer til at lære de nye studerende at kende, samtidig med at du gennem det tætte samarbejde i tutorgruppen kan få et godt netværk på dit fag og institut.  
 
På Saxo-Instituttet har fagene en lang og god studiestartstradition, som vi kommer til at trække på. Samtidig får tutorerne mulighed for selv at præge studiestarten ved at have en aktiv rolle i planlægningen og udførelsen af den.  
 
På Saxo-Instituttet ledes studiestartsprogrammet af Saxo-studievejledning, der står for tutoransættelse, intern uddannelse af tutorer og koordinering af disses faglige og sociale arbejdsopgaver – specifikke spørgsmål kan således rettes til saxo-studiestart@hum.ku.dk.  
 
Arbejdsforhold  
Studiestartsarbejdet vil foregå i perioden start april til oktober 2018, mens enkelte tutorer vil få til opgave at hjælpe ved Åbent Hus i foråret 2019.  
 
En betingelse for ansættelse er, at man er studerende på Københavns Universitet på et af Saxo-Instituttets fag.
 
Ansættelsen som tutor vil blive aflønnet.
Aflønningen vil fordele sig således:  
 
  • Saxo-tutorer og medlemmer af Saxo-udvalget vil blive aflønnet med 20,5 time.  
  • Fagtutorer vil blive aflønnet med 13 timer.
  •  
Timelønnen er i overensstemmelse med HK’s takster for studentermedhjælpere.  
 
På grund af størrelsesforskellen på fagene på Saxo-Instituttet er strukturen i de enkelte fags tutorgrupper ligeledes forskellige:  
 
På henholdsvis Etnologi og Historie ansættes enkelte tutorer (Saxo-tutorer) til at varetage en større ansvarsrolle, hvilket blandt andet indbefatter deltagelse i det fælles Saxo-udvalg med de andre fag og studiestartskoordinatorerne.  
 
På Græsk og Latin samt Arkæologi er tutorstrukturen flad, således at tutorerne deles om arbejdet. Hvert fag har nogle repræsentanter, som skal deltage i Saxo-udvalget, men som til gengæld forventes at have mindre arbejde på deres fag.  
 
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan deltage i opstartsmødet for alle tutorer på Saxo torsdag d. 5. april 2018 kl. 17. i Café Helga, samt Humanioras tutoruddannelse d. 3. maj og 9. august 2018  
 
Udbudte stillinger  
 
• Etnologi: 2 Saxo-tutorer og 5 fag-tutorer  
• Historie: 3 Saxo-tutorer og 13 fag-tutorer  
• Græsk & Latin: 1 Saxo tutor og 2 fag-tutorer  
• Arkæologi (Klassisk og Forhistorisk): 2 Saxo tutorer og 4 fag- tutorer  
 
Det praktiske  
Ansøgningsfristen er fredag d. 2. marts 2018 klokken 12.  
 
Der vil blive afholdt jobsamtaler i uge 11 efter nærmere aftale. Ansøgere til Etnologi og Historie bedes oplyse, hvilken type stilling der søges. Søges flere typer, skal stillingerne være prioriterede.  
 
Vi forventer, at du i din ansøgning fortæller os, hvordan du kan bidrage aktivt til udformningen af dette års studiestart.  
Erfaringsmæssigt kommer der flere ansøgninger, end der er stillinger – derfor skal ansøgningen være motiveret og velbegrundet.  
 
Yderligere oplysninger kan fås hos Saxo Studiestart - saxo-studiestart@hum.ku.dk  
Svar på ansøgning fås senest fredag d. 23. marts. 2018  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Vores arbejdsplads  
Det Humanistiske Fakultet er med 11.000 studerende fordelt på mere end 50 forskellige fag. De humanistiske uddannelser handler om menneskets sprog, litteratur, kultur og kommunikation. Vi er ca. 800 forskere og undervisere og ca. 400 administrative medarbejdere på Fakultetet. Se vores hjemmeside http://www.hum.ku.dk. ;
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

STUDENTERMEDHJÆLPER HOS LUXPLUS

LUXPLUS ApS

Har du flair for at skrive og er du en haj til grammatik? Kan du trylle ord frem om alt fra parfumer og neglelak, til duftlys og glutenfri chiagrød? Og har du samtidig lyst til at arbejde med de største brands inden for parfume, makeup, hudpleje, he...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Center for Cybersikkerhed søger faglig stærke It-studerende

Center for Cybersikkerhed

København
Vil du være med til at styrke cybersikkerheden i Danmark? Center for Cybersikkerhed er Danmarks nationale it-sikkerhedsmyndighed og kompetencecenter på cybersikkerhedsområdet. Vores hovedformål er at styrke Danmarks evne til at imødegå cyberangreb. ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælper til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut

Copenhagen Business School

Center for Ejerledede Virksomheder ved Økonomisk Institut søger en student til en fast stilling Vi søger en studentermedarbejder 10-15 timer ugentligt til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut på Copenhagen Business School ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Studenter til kontoret for Konjunktur

Økonomisk Afdeling

København
Økonomi- og Indenrigsministeriet søger studenter til kontoret for Konjunktur Motiveres du af at arbejde i et politisk miljø, hvor vigtige samfundsmæssige beslutninger træffes, og har du analytisk sans? Så er du måske vores nye kollega som student i ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælp søges til Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut

København
Vil du være med til at sikre registrering af metadata på nyere danske film? Så er den ledige stilling i afdelingen Arkiver & Digitalisering måske noget for dig. Vi er en dynamisk afdeling med ca. 20 ansatte, der blandt andet har stort fokus på digit...