Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tværgående Proces-og implementeringskonsulent i SocialområdetTværgående Proces-og implementeringskonsulent i Socialområdet
 
Socialområdet er til stadighed i udvikling og er i gang med en spændende proces, hvor der gøres op med en årelang markedsstrategi på botilbudsområdet, til fordel for at have det primære fokus på kerneopgaven og samskabelse.
 
Center for Socialområdet i Guldborgsund Kommune søger derfor pr. 1. januar 2021 og to år frem, en Proceskonsulent til at orkestrere denne organisationsudvikling og implementering af det Guldborgsund’ske Mindset i et udviklingsorienteret Socialområde.
 
Socialområdets kompetente medarbejdere bakker hinanden op, er forandringsparate og har taget opgaven til sig. Omdrejningspunktet er således balance mellem kerneopgave og drift og afsættet er Det Guldborgsundske Mindsets fire tilgange: samskabelse og dialog, tidlig og rettidig indsats, helhedsorienteret tilgang og potentiale udnyttelse.
 
Socialområdet i Guldborgssund Kommune er samlet i Center for Socialområdet, med en centerchef for fire decentrale enheder: Socialpsykiatrien & Center for Afhængighed, Forsorgshjemmet Saxenhøj & Fjordvang, Guldborgsund Handicap og Marie Grubbe Ung & Uddannelse samt en central administrativ enhed: Myndighed & Kvalitetsudvikling.
 
Fokus er at sikre tilpasning af driften og samtidig arbejde med udvikling af kvalitet og
optimering af samarbejdet - dette såvel inden for centeret, som mellem centre, til gavn for
både borgere, medarbejdere og kommune.
 
 
Vi tilbyder:
At du skal stå i spidsen for organisationsudviklingsprocessen, hvor der undervejs skal videreudvikles modeller for samarbejdet omkring kerneopgaven og derved skabe den størst mulige effekt for borgerne.
 
Du får ansvar for at bygge broer mellem fagligheder i og uden for Socialområdet mhp. at få kastet ankre, så mindsettet bliver levende i en samskabelseskultur.
 
Sammen med Socialområdets ledere og medarbejdere arbejdes der med mangfoldigheder, hvor dialog, handling og refleksion er nøglen i arbejdet med kerneopgaven og det Guldborgsundske mindset.
 
Om dig:

 • Du skaber læring og udvikling, som understøtter kerneopgaven, det tværfaglige samarbejde og Det Guldborgsundske Mindset
 • Du er en ildsjæl af natur, som besidder naturlig venlighed og kan skabe følgeskab.
 • Du kan arbejde struktureret, er anerkendende og bevarer ydmyghed– selv når det bliver svært fører du dialog i øjenhøjde.
 • Du er en aktiv holdspiller i et ambitiøst socialområde, hvor vi sammen udvikler området til at forblive en attraktivt arbejdsplads med borgertilbud af høj kvalitet.
   
  Vi forventer:
 • At du har en relevant faglig baggrund - gerne med en kandidat i f.eks. kommunikation, antropologi eller tilsvarende
 • At du har erfaring med at arbejde med udvikling af metode undervejs – ’vi bygger vejen mens vi går den’.
 • At du er sprogligt velfunderet og kan kommunikere formfuldendt såvel skriftligt som i tale.
 • At du har et stærkt digitalt mindset.
 • At du er en stærk kommunikator og proceskonsulent, som med nærvær, humor og passion skaber muligheder for fælles udvikling.
 • Har erfaring med at implementere strategier på flere planer samt har erfaring fra lignende projekter.
 • Har kørekort til bil.
   
 
Ansættelsesvilkår:
Vi søger pr. 1. januar 2021 og to år frem, en proceskonsulent til organisationsudvikling 37 t/uge.
 
Mere information:
Du kan få flere oplysninger om stillingen og arbejdsopgaverne ved at ringe til Centerchef for Socialområdet Bodil Pedersen: 2518 2560.
 
Ansøgningsfrist: mandag 23. november 2020.
 
Samtaler:
Vi holder samtaler fredag den 27. november 2020
 
Ansøgningsprocedure:
Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.
 
Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.