Tværsektoriel koordinator - brænder du for at understøtte gode udskrivelser fra hospitalet?

Nordsjællands Hospital søger pr. 1. juni en ny kollega til en spændende stilling som tværsektoriel koordinator, til et hospital hvor vi har fokus på gode, sikre og sammenhængende udskrivelser.

Som tværsektoriel koordinator har du ansvar for samarbejdet mellem kommuner og hospitalets afdelinger, særligt med fokus på udskrivelser og overgang til primærsektor, så patienterne kommer godt hjem.

Du skal rådgive, støtte og vejlede afdelingerne ift. spørgsmål vedr. udskrivelser, sikre hurtig hjemtagning af færdigbehandlede patienter, undervise i kommunikationsaftalen, sidemandsoplære i udskrivelser i Sundhedsplatformen samt understøtte arbejdet med at få data på kvaliteten af udskrivelser.

Du skal både støtte personalet på afdelingerne og selv i nogen grad deltage i planlægning af udskrivelsesforløb af patienter med særligt komplekse problemstillinger.
Derudover er der en betydelig opgave ift at medvirke i udvikling af flowet på hospitalet, bl.a. ift. at udvikle metoder til screening af, hvordan der skal samarbejdes med kommunerne omkring flow ved udskrivelserne, afprøvning af eksterne kapacitetskonferencer med kommunerne m.m.

Jobbet giver dig en bred samarbejdsflade med hospitalets afdelinger og de kommunale visitationer. Du kommer til at samarbejde med hospitalets anden tværsektorielle koordinator, vores følgehjem-/følgeudteam og vores socialsygeplejersker m.fl.

Vi forestiller os at du er uddannet sygeplejerske og har bred klinisk erfaring. Det vil være en fordel hvis du har erfaring fra en kommunal visitation/det tværsektorielle samarbejde, og har kendskab til sundhedsaftalen og kommunikationsaftalen.

Det er vigtigt at du;

  • sætter patienten i centrum
  • samarbejder og er serviceminded
  • er opsøgende, udadvendt og nysgerrig
  • evner at samarbejde i et felt med mange forskellige fagligheder, interesser og perspektiver
  • kan etablere tillidsvækkende og professionelle relationer
  • har blik for (kreative) løsninger og er god til at se en problemstilling fra flere vinkler
  • kan arbejde selvstændigt
  • brænder for at gøre en forskel for en samarbejdende sundhedssektor
Vi håber også at du er udviklingsorienteret og har erfaring med at implementere nye tiltag, gerne med afsæt i forbedringsmetoden.
Stillingen er organisatorisk placeret i Enhed for kvalitet, patientforløb og patientinddragelse, hvor vi tilbyder et tværfagligt og godt kollegialt fællesskab, kolleger med mange gode kompetencer og fagligheder, samt kvalitetsarbejde tæt på klinikken og patienterne – og de kommunale visitatorer og samarbejdspartnere.

Stillingen er på 37 timer om ugen.

Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 22. april.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chef for Enhed for kvalitet, patientforløb og patientinddragelse Karen Gliese Nielsen på 4030 4932.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Lions Park plejecenter

Hillerød Kommune

Hillerød
Lions Park plejecenter i Hillerød søger en sygeplejerske fortrinsvis i dagvagt med enkelte aftenvagter. Arbejdstiden er 32 timer pr. uge i gennemsnit med weekendvagt hver 6. uge. Lidt om os Lions Park er en selvejende institution, der er stiftet på ...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Sygeplejerske til sygeplejefaglig ledelse i Gæstehuset

Hillerød Kommune

Hillerød
Plejecenter Skovhuset søger sygeplejerske til den sygeplejefaglige ledelse til Gæstehuset.Vi søger en sygeplejerske 32 -35 timer ugentligt til Gæstehuset. Gæstehuset rummer fleksibelt 8-12 midlertidige pladser.Hvem er teamet og huset?Skovhuset er et...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Sygeplejersker til hjertemedicinsk sengeafsnit på Nordsjællands Hospital - Frederikssund, som selvfølgelig har patientfaglighed og udvikling i fokus

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Da vi har udvidet vores funktion til også at være en del af Brystsmerteklinikken i Akutmodtagelsen på Hillerød, søger vi nye kollegaer - også gerne nyuddannede. Om afsnittet: Vi er som alle andre medicinske afdelinger en travl afdeling med et stort ...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Har du lyst til spændende udfordringer, så se her!

Anæstesiologisk Afdeling

Hillerød
Nordsjællands Hospital er et stort akuthospital med et stort indtag af patienter og derfor har vi brug for endnu flere veluddannede sygeplejersker, der tænker faglighed, sammenhæng og patientsikkerhed i det daglige arbejde. På Intermediær afsnittet ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Fastansat sygeplejerske til weekendarbejde

Anæstesiologisk Afdeling

Hillerød
Intermediær afsnit, Nordsjællands Hospital søger fastansat sygeplejeske til weekendarbejde. Intermediær afsnittet har 10 semi-intensive senge. Patientkategorierne omfatter den akut dårlig patient, som afdelingen har stor viden og erfaring med. Vi ti...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018