Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tvilum søger maskingadeoperatør til daghold

Tvilum søger maskingadeoperatør til daghold

Vi søger en udlært/tillært industrioperatør/maskinsnedker. Det er en fordel, hvis du har erfaring med drift af automatiserede anlæg. Du vil få sidemandsoplæring.

 

Kvalifikationer:

Du kan arbejde selvstændigt, og tage initiativer på egen hånd, men samtidig ser du også dig selv som en teamplayer. Du har flair for teknik og mekanik, og du har fokus på kvalitet og detaljen. Du er systematisk, ryddelig og kan lide at arbejde effektivt hver dag.

Interesseret?

Har du brug for yderligere oplysninger, kontakt venligst Simon Josephsen på tlf. 6163 7829 – eller send dit CV til jobs@tvilum.com. Vi holder løbende samtaler, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Tvilum er en af verdens førende leverandører af funktionelle saml-selv-møbler med en årlig omsætning på 1.5 mia kr. Samlet er der omkring 800 medarbejdere beskæftiget på Tvilums 3 fabrikker i Danmark og Polen, hovedkontoret i Danmark og salgskontorer i hele verden.

Tvilum værner om miljøet. Vi har et medansvar for at sikre bæredygtighed af vores aktiviteter, og vi forsøger konstant at forbedre »vores grønne aftryk«.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her