TVO PROGRAMMØR / TEKNIKER - ALBERTSLUND
Afdelingen Brand & Sikring projekterer, installerer og servicerer alle størrelser kundetilpassede AIA-, ADK-, ABA- og ITV-anlæg, og er en del af vores koncernstruktur, hvor EL, VVS og Ventilation er samlet i en fælles organisation under navnet Kemp & Lauritzen, med en kundeorienteret opbygning, der sikrer et godt og effektivt samarbejde på tværs af faggrænser.

Jobbet

Grundet stigende aktivitet, søger vi nye medarbejdere til Brand & Sikring.

Sammen med dine kolleger deltager du i installation, programmering, instruktion og efterfølgende servicering af brand- og sikringsanlæg.

Din hverdag vil omfatte konfiguration og servicering af TVO hos eksisterende og nye kunder på Sjælland.

Du kommer til at indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt, og hvor du får gode muligheder for at præge din egen hverdag.

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som elektriker eller tilsvarende uddannelse. Du har stor rutine med TVO konfiguration, og kan arbejde selvstændigt. Vi forventer en positiv, kontaktskabende kollega, der er fuld af gåpåmod. Derudover forventer vi, at du:


 • er rutineret i opsætning af pc/server på Windows platform, samt forståelse for netværk

 • er rutineret i konfiguration af TVO, primært IP

 • har forståelse for "et godt billede" på et kamera

 • er rutineret i forskellige videosoftware primært Milestone

 • er rutineret Office Word / Excel bruger

 • er serviceminded, positiv og fleksibel

 • kan arbejde på egen hånd

 • kan fremvise straffeattest

 • Din person

  Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

  Vi tilbyder

  En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov.

  Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med en god løn, pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

  Såfremt du finder ovenstående interessant og udfordrende, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og vi forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget af, såfremt vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb.

  Læs mere om vores virksomhed på http://www.kemp-lauritzen.dk

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:6. marts 2018

  ELEKTRIKER - TEKNISKE ENTREPRISER - HVIDOVRE

  Kemp & Lauritzen

  Vi har travlt i anlægsafdelingen og søger derfor, til snarest mulig tiltrædelse, Elektrikere til vores store byggerier i Københavnsområdet. Om stillingen Som Elektriker vil arbejdet bestå i udførelse af el-arbejde i forbindelse med større entreprise...
  Indrykket:23. januar 2018
  Udløbsdato:19. marts 2018

  ELEKTRIKER JOB TILBYDES!

  Mega Flex A/S

  Uddannet Elektriker søges til længerevarende projekt på Apple datacenter i Viborg. Arbejdet består af terminering af kabler. Dvs. klargøring af kabler, montage af kabelsko og krympning af isolation. Erfaring med endeterminering af større kabler fra ...
  Indrykket:25. januar 2018
  Udløbsdato:23. februar 2018

  INDUSTRIELEKTRIKER - KOLDING

  Kemp & Lauritzen

  Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en erfaren og dygtig industrielektriker til vores afdeling i Kolding, som er en del af Teknikhus Syd- og Sønderjylland Om stillingen Du vil som elektriker komme til at udføre opgaver for vores industrikunder i ...
  Indrykket:29. januar 2018
  Udløbsdato:26. marts 2018

  Elektriker

  OSTERKRÜGER ELECTRIC A/S

  Arbejdet indbefatter alm. elektrikerarbejde, herunder spjældarbejde, renovering og nybyg. Om dig: Du er uddannet elektriker Du er mødestabil Du arbejder lige godt selvstændigt som i teams Du er fleksibel, initiativrig og systematisk Vi tilbyder: Fri...
  Indrykket:4. februar 2018
  Udløbsdato:4. april 2018

  Elektriker

  KA Electric

  Elektriker søges til mindre el installationsfirma. Vi søger en elektriker til mindre ombygninger og service sager. Da en af vores elektriker efter 12 års ansættelse skulle prøve noget nyt. KA electric er startet i 1998. Vi beskæftiger os primært med...