Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TVO PROGRAMMØR / TEKNIKER - ALBERTSLUND
Afdelingen Brand & Sikring projekterer, installerer og servicerer alle størrelser kundetilpassede AIA-, ADK-, ABA- og ITV-anlæg, og er en del af vores koncernstruktur, hvor EL, VVS og Ventilation er samlet i en fælles organisation under navnet Kemp & Lauritzen, med en kundeorienteret opbygning, der sikrer et godt og effektivt samarbejde på tværs af faggrænser.

Jobbet

Grundet stigende aktivitet, søger vi nye medarbejdere til Brand & Sikring.

Sammen med dine kolleger deltager du i installation, programmering, instruktion og efterfølgende servicering af brand- og sikringsanlæg.

Din hverdag vil omfatte konfiguration og servicering af TVO hos eksisterende og nye kunder på Sjælland.

Du kommer til at indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt, og hvor du får gode muligheder for at præge din egen hverdag.

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som elektriker eller tilsvarende uddannelse. Du har stor rutine med TVO konfiguration, og kan arbejde selvstændigt. Vi forventer en positiv, kontaktskabende kollega, der er fuld af gåpåmod. Derudover forventer vi, at du:


 • er rutineret i opsætning af pc/server på Windows platform, samt forståelse for netværk

 • er rutineret i konfiguration af TVO, primært IP

 • har forståelse for "et godt billede" på et kamera

 • er rutineret i forskellige videosoftware primært Milestone

 • er rutineret Office Word / Excel bruger

 • er serviceminded, positiv og fleksibel

 • kan arbejde på egen hånd

 • kan fremvise straffeattest

 • Din person

  Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

  Vi tilbyder

  En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov.

  Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med en god løn, pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

  Såfremt du finder ovenstående interessant og udfordrende, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og vi forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget af, såfremt vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb.

  Læs mere om vores virksomhed på http://www.kemp-lauritzen.dk

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her