Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tysklærer til verdens bedste friskole

Ingstrup Trivselsskole og børnehave søger tysklærer pr. 1/8-2021.

 

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave søger en engageret tysklærer, der kan følge vores tyskelever helt til og med 9. klasse samt en evt. afgangsprøve, og som har mod på og lyst til livet på vores fantastiske friskole. 

?

Vi er en friskole beliggende i Ingstrup i et dejligt område tæt på Vesterhavet med de skønneste børn, forældre og ikke mindst kollegaer. Vi har ud over egen børnehave også ca. 110 børn fordelt på 0.-9. klasse og en skole med god plads og skønne udearealer.

Vi søger en tysklærer, der vil brænde for at lære vores elever både sproget og kulturen. V i ønsker os en lærer, der ud over tysk også kan undervise i dansk på mellemtrinnet.

Vi ønsker os, at du lyst til at undervise i et rummeligt, hjertevarmt, nærværende og humoristisk miljø, hvor der er kort fra idé til handling, og hvor vi sammen udvikler os for at kunne løse vores kerneopgave omkring børnene på bedste vis. Vi har en uformel og ordentlig måde at være sammen på, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen i vores fællesskab.

 

Der ud over ønsker vi, at du:

  • Kan se dig selv i vores værdier og har lyst til at indgå i det fællesskab, der er omdrejningspunktet for at lave den bedste friskole i verden.
  • Du har en god og hjertelig kommunikation med vores børn, forældre og kollegaer.
  • Du har en godt udviklet humoristisk sans og har lyst til at indgå i fællesskab med alle medarbejdere i huset.
  • Du er et rummeligt menneske, der ser ressourcerne i mennesker omkring dig.
  • Du har lyst til at udvikle nye ideer og kan føre dem ud i skolens undervisningsmiljø.
  • Ser den her stillingsannonce og tænker, det lige er dig!

 

Stillingen er en fast lærerstilling med 80% ansættelse, og hvis den har vakt din interesse, så send en ansøgning til mail@ingstruptrivselsskole.dk. Hvis du har spørgsmål inden eller ønsker noget uddybet, kan du ringe til skoleleder Susanne Dragsbæk Rasmussen på 50 70 33 24. Ansøgningen skal være os i hænde inden d. 6. maj. Samtaler vil blive afholdt i starten af  den efterfølgende uge, og hvis man ikke har hørt noget fra os i den forbindelse, må man anse stillingen værende besat til anden side. Løn og ansættelsesvilkår ifølge overenskomsten.

 

Med hilsner fra Ingstrup Trivselskole og børnehave.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.