Tysktalende salgs- og marketingassistent.

Tysktalende salgs- og marketingassistent.

Barselsvikariat.

DAN DRYER er synonym med produkter af høj kvalitet og er samtidig markedsførende inden for vores produktområde. De verdenskendte DAN DRYER håndtørrere produceres på vores adresse i Randers og distribueres ud til hele verden.

Vi søger nu en barselsvikar til at varetage primært tysktalende kunder samt indgå i et team omkring marketingopgaver, servicer kunder i hele verden.

Som vores kollega er du førstevalg, når det gælder kommunikation med vores tysktalende kunder.

Opgaverne spænder fra telefonpasning til ordre- og reklamationsbehandling, og du sætter en ære i, at kunderne får en god behandling. Du vil fungere som back up, når der skal sendes tilbud, mails, arrangeres messer eller andet spændende. Vi handler med hele verden, så det vil være nødvendigt, at du også kan begå dig på engelsk.

Marketingopgaver: Sammen med kollegaer planlægger og udfører du marketingopgaver samt vedligeholder vores hjemmeside. Vi går efter at blive det bedst kendte brand inden for vores felt!

Stærk faglighed og professionel fremtoning.

Du trives i et travlt miljø, der til tider kan være hektisk. Til trods for travlhed sørger du for, at alle kundehenvendelser besvares rettidigt og omhyggeligt.

Du kan flydende tysk og engelsk.

Du er en ørn til at have mange bolde i luften samtidig og kan selv strukturere din dag.

Godt humør og gode samarbejdsevner vægtes højt.

Få gode kollegaer og godt arbejdsmiljø

Vi tilbyder teamarbejde med gode kollegaer, masser af the/kaffe, pensionsordning, sundhedsforsikring, massage, samt en uformel stemning og godt humør.

Er du interesseret?

Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag til adm. direktør Susanne Friis Eden på
sfe@dandryer.dk

Stillingen ønskes besat pr. 01.10.2020.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.