Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tyskunderviser

FOF Vest søger fra september 2018 selvstændigt arbejdende underviser til tysk på 3 niveauer. Fælles for kurserne er, at hovedvægten lægges på det talte sprog, da hovedparten af vore kursister benytter det tyske sprog i forbindelse med rejseaktiviteter. Undervisningen tilrettelægges ud fra de ønsker og færdigheder kursisterne har og efter aftale med underviseren.

Der undervises på 3 hold med ca. 12 kursister på hvert og der er udelukkende tale om voksenundervisning. Holdene, starter medio september 2018 og varer ca. 25 mødegange med 2 lektioner pr. gang. Ugedagen for undervisningen fastlægges i samarbejde med underviseren.

Der søges en underviser med indgående kendskab til tysk kultur, historie m.m.

FOF er en aktiv arbejdsplads og et godt mødested for deltagere. FOFs slogan er ”klogere, sundere, gladere”, et slogan der kendetegner vores aftenskole rundt i alle kroge.  Kort sagt, det er et berigende sted at være.

Er du interesseret, så kontakt forstander Gitte Flycht, tlf. 75123805/76115201 for yderligere oplysninger,  eller send en mail til gf@fof-esbjerg.dk mrk. ”stillingsopslag”

Se mere om vores FOF på www.fof-esbjerg.dk

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her