Tyskunderviser

FOF Vest søger fra september 2018 selvstændigt arbejdende underviser til tysk på 3 niveauer. Fælles for kurserne er, at hovedvægten lægges på det talte sprog, da hovedparten af vore kursister benytter det tyske sprog i forbindelse med rejseaktiviteter. Undervisningen tilrettelægges ud fra de ønsker og færdigheder kursisterne har og efter aftale med underviseren.

Der undervises på 3 hold med ca. 12 kursister på hvert og der er udelukkende tale om voksenundervisning. Holdene, starter medio september 2018 og varer ca. 25 mødegange med 2 lektioner pr. gang. Ugedagen for undervisningen fastlægges i samarbejde med underviseren.

Der søges en underviser med indgående kendskab til tysk kultur, historie m.m.

FOF er en aktiv arbejdsplads og et godt mødested for deltagere. FOFs slogan er ”klogere, sundere, gladere”, et slogan der kendetegner vores aftenskole rundt i alle kroge.  Kort sagt, det er et berigende sted at være.

Er du interesseret, så kontakt forstander Gitte Flycht, tlf. 75123805/76115201 for yderligere oplysninger,  eller send en mail til gf@fof-esbjerg.dk mrk. ”stillingsopslag”

Se mere om vores FOF på www.fof-esbjerg.dk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vil du undervise i din fritid?

AOF Center Sydjylland

Esbjerg
Vi udvikler os konstant i AOF, og vi har brug for flere lærerkræfter. Vi søger derfor dig, som har lyst til at lære andre om det, du brænder for! Undervisning er for de fleste af vores lærere noget, de gør ved siden af deres hovedbeskæftigelse. Du o...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Lærer søges til Friskole

Friskolen Helios

Esbjerg
Du skal være en ildsjæl, med overskud og et særligt hjerte for børn og unge, der har svært ved at gå i almindelig skole og har brug for robuste voksne med masser af energi, overskud og godt humør. Friskolen Helios har plads til ca.20 elever i skolea...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Freelance undervisere

VUC Vest

Esbjerg
VUC Vest Erhverv søger engagerede freelance undervisere i FVU dansk dsa, it engelsk og samarbejde og kommunikation. VUC Vest mærker en øget efterspørgsel fra virksomheder på undervisning i bl.a. FVU, dansk som andet sprog, samarbejde og kommunikatio...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018