Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UCN act2learn søger timelærer til undervisning på akademiuddannelserne


Interne og eksterne ansøgere behandles samtidig. 
 
Området er i vækst. Vi oplever øget aktivitet inden for videreuddannelse. Din primære opgave vil blive at undervise i fagmodulerne inden for akademiuddannelsen i Ledelse samt Salg og markedsføring.  Vi lægger op til, at du hovedsageligt skal undervise på aftenforløb.
 
Ansøgerprofil  
Du har kompetence til at undervise ud fra en både teoretisk og praktisk tilgang. Det vigtigste er, at du har teorien på plads og samtidig er rigtig god til at håndtere de praktiske elementer i undervisningen. Formel faglig kompetence: Kandidatniveau eller tilsvarende niveau opnået gennem anden videregående uddannelse og relevant erhvervserfaring. Formel pædagogisk kompetence: Dokumenterbart pædagogisk kvalifikations niveau. 
 
Vi forventer, du er åben, udadvendt og har en god ”jordforbindelse”. Selvfølgelig brænder du for at arbejde med efter- og videreuddannelse og synes, at det er spændende at udfordre de studerende både på de faglige og personlige områder.  
Det er vigtigt, at du kan identificere dig med professionen som underviser/formidler og har en engageret, uhøjtidelig og seriøs indstilling til arbejdet og samspillet med kolleger og studerende.  
 
Ansættelse  
Ansættelsen bliver en fastansættelse. Timetallet er varierende og aftales med områdedirektøren forud for hvert semester/undervisnings år. 
 
Løn og ansættelse sker i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og Organisationsaftale for Undervisere ved erhvervsakademier og professionshøjskoler (LC/CO10’s forhandlingsområde).  
 
Tiltrædelse snarest.
 
Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. 
 
Yderligere oplysninger  
Kontakt ansvarlige for akademiuddannelserne Pia Lindkvist på telefon 72 69 16 67  
 
Samtaler forventes afholdt 28. februar 2018. 
 
Professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN) arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi. 
Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her