UCN act2learn søger timelærer til undervisning på akademiuddannelserne


Interne og eksterne ansøgere behandles samtidig. 
 
Området er i vækst. Vi oplever øget aktivitet inden for videreuddannelse. Din primære opgave vil blive at undervise i fagmodulerne inden for akademiuddannelsen i Ledelse samt Salg og markedsføring.  Vi lægger op til, at du hovedsageligt skal undervise på aftenforløb.
 
Ansøgerprofil  
Du har kompetence til at undervise ud fra en både teoretisk og praktisk tilgang. Det vigtigste er, at du har teorien på plads og samtidig er rigtig god til at håndtere de praktiske elementer i undervisningen. Formel faglig kompetence: Kandidatniveau eller tilsvarende niveau opnået gennem anden videregående uddannelse og relevant erhvervserfaring. Formel pædagogisk kompetence: Dokumenterbart pædagogisk kvalifikations niveau. 
 
Vi forventer, du er åben, udadvendt og har en god ”jordforbindelse”. Selvfølgelig brænder du for at arbejde med efter- og videreuddannelse og synes, at det er spændende at udfordre de studerende både på de faglige og personlige områder.  
Det er vigtigt, at du kan identificere dig med professionen som underviser/formidler og har en engageret, uhøjtidelig og seriøs indstilling til arbejdet og samspillet med kolleger og studerende.  
 
Ansættelse  
Ansættelsen bliver en fastansættelse. Timetallet er varierende og aftales med områdedirektøren forud for hvert semester/undervisnings år. 
 
Løn og ansættelse sker i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og Organisationsaftale for Undervisere ved erhvervsakademier og professionshøjskoler (LC/CO10’s forhandlingsområde).  
 
Tiltrædelse snarest.
 
Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. 
 
Yderligere oplysninger  
Kontakt ansvarlige for akademiuddannelserne Pia Lindkvist på telefon 72 69 16 67  
 
Samtaler forventes afholdt 28. februar 2018. 
 
Professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN) arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi. 
Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Ledelses- og organisationskonsulent - til UCN act2learn - LEDELSE & ORGANISATION

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Aalborg
Ønsker du at gøre en positiv forskel, og motiveres du af at udvikle mennesker og organisationer? Bevæger du dig smidigt mellem positionerne som underviser og proceskonsulent? Har du et godt blik for organisatoriske processer? Vi søger en kollega med...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Radiografuddannelsen på UCN søger adjunkt eller lektor

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Aalborg
Har du lyst til at være en del af det team, der på UCN uddanner radiografer i tæt samarbejde med de kliniske uddannelsessteder i region midt og -nord? På Radiografuddannelsen har læring, forskning, samarbejde med praksis og godt kollegaskab stor opm...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Aalborg Tekniske Gymnasium vokser og søger derfor gymnasielærere

TECHCOLLEGE

Aalborg
Vi søger dygtige gymnasielærer i fagene fysik, matematik, idræt, engelsk, teknikfag maskin samt teknikfag sundhed, gerne i kombination med andre fag i den erhvervsgymnasiale fagrække. Stillingerne er på 37 timer om ugen med undervisning på både HTX-...
Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Faglærer til værktøjsmager- og værktøjsteknikeruddannelsen

Skive Tekniske Skole

Vi har forrygende travlt i værktøjsmagerafdelingen, vi har en masse dejlige elever og højteknologiske maskiner, men mangler måske netop dig i vores fantastiske lærerteam på Danmarks førende værktøjsmagerskole.Derfor søger vi en dygtig faglærer til e...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

FOKUS Folkeoplysning i Aalborg søger undervisere til alle fagområder.

FOKUS Folkeoplysning

Aalborg
Job i FOKUS Har du noget at byde på? FOKUS Folkeoplysning i Aalborg søger undervisere til alle fagområder. Den bedste underviser i FOKUS Folkeoplysning, er typen der brænder igennem, med sit engagement og sin lyst til, at indvie andre voksne, i det ...