Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udadvendt og smilende servicemedarbejder (deltid)

Til vores personalekantine beliggende på Kolding Åpark i Kolding søger vi en udadvendt og smilende kollega. Du skal kunne arbejde på deltid, og så har du erfaring fra tidligere job som servicemedarbejder eller køkkenmedhjælper.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er nytænkende og brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job …

Du får brug for din fysik og dit gode humør. Og så skal du både kunne gå til hånde og hjælpe dine kolleger – og arbejde selvstændigt, når der er brug for det.

  • Fast stilling på deltid. Du skal arbejde 20 timer om ugen mandag til fredag fra kl. 7.30 - 11.30 og evt. flere timer efter aftale.
  • Dine primære opgaver omfatter daglig oprydning samt servicering ved møderne rundt i huset
  • Derudover skal du gå til hånde med andre opgaver i køkkenet, f.eks. almindelig daglig rengøring, opvask, hjælp i produktionen m.m.
  • Glæd dig til en stabil arbejdsplads med gode kolleger og mulighed for at sætte præg på hverdagen

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Der er ikke krav om uddannelse - men du har dog erfaring fra tidligere job som servicemedarbejder eller køkkenmedhjæper
  • Du er præsentabel og udadvendt
  • Du forstår og taler dansk
  • Du er robust og har en god fysik
  • Du er ansvarsfuld og kan lide at have travlt
  • Du kan samarbejde med det øvrige team om opgaverne

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet er vi 2 ½ servicemindede og kreative kolleger. Vi hjælper hinanden, har en glad og god hold-ånd. Vi elsker at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores ca. 130 spisende gæster en god oplevelse.

Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. maj 2018

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her