Udadvendt og smilende servicemedarbejder (deltid)

Til vores personalekantine beliggende på Kolding Åpark i Kolding søger vi en udadvendt og smilende kollega. Du skal kunne arbejde på deltid, og så har du erfaring fra tidligere job som servicemedarbejder eller køkkenmedhjælper.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er nytænkende og brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job …

Du får brug for din fysik og dit gode humør. Og så skal du både kunne gå til hånde og hjælpe dine kolleger – og arbejde selvstændigt, når der er brug for det.

  • Fast stilling på deltid. Du skal arbejde 20 timer om ugen mandag til fredag fra kl. 7.30 - 11.30 og evt. flere timer efter aftale.
  • Dine primære opgaver omfatter daglig oprydning samt servicering ved møderne rundt i huset
  • Derudover skal du gå til hånde med andre opgaver i køkkenet, f.eks. almindelig daglig rengøring, opvask, hjælp i produktionen m.m.
  • Glæd dig til en stabil arbejdsplads med gode kolleger og mulighed for at sætte præg på hverdagen

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Der er ikke krav om uddannelse - men du har dog erfaring fra tidligere job som servicemedarbejder eller køkkenmedhjæper
  • Du er præsentabel og udadvendt
  • Du forstår og taler dansk
  • Du er robust og har en god fysik
  • Du er ansvarsfuld og kan lide at have travlt
  • Du kan samarbejde med det øvrige team om opgaverne

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet er vi 2 ½ servicemindede og kreative kolleger. Vi hjælper hinanden, har en glad og god hold-ånd. Vi elsker at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores ca. 130 spisende gæster en god oplevelse.

Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. maj 2018

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Servicemedarbejder/ ungarbejdere til Sunset Boulevard

SUNSET BOULEVARD ODENSE BANEGÅRDSCENTER

Står du og mangler et spændende job? Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring gøre rent samt ande...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:28. maj 2018

Køkkenhjælper søges til Restaurant Asian Taste

Restaurant Asian Taste

Odense
Restaurant Asian Taste i Odense søger en dygtig køkkenmedhjælper til snarest tiltrædelse. Vi tilbyder en deltidsstilling med ca. 20 timer om ugen. Arbejdstiden vil være på 3-4 dage om ugen fra kl. 16:00. Tidligere erfaring kan være en fordel, men ik...
Indrykket:21. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

Deltids Supervisor til Rosengårdscentret

Sunset Boulevard Rosengårdscenteret Odense

Odense
Som supervisor er du leder for restauranten på din vagt. Det er dig, der hjælper restaurantens ledere med deres opgaver og det er dig, der har ansvaret, når de ikke er til stede. Du skal derfor være ansvarsbevidst, pligtopfyldende og kunne fordele a...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Køkkenmedhjælper til Sushirestaurant

Aikosushi, Nyborg

Har du erfaring fra køkken og eller interesse for at lære at lave sushi? Vi søger medarbejdere til både en fuldtids- og en deltidsstilling.
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Køkkenmedhjælper

Aikosushi v/Thanh Phong Pham

Har du erfaring fra køkken og eller interesse for at lære at lave sushi? Vi søger medarbejdere til både en fuldtids- og en deltidsstilling.
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018