Udadvendt servicekoordinator til Nicholaisen i Hørning

For at understøtte vækstambitionerne søger Nicholaisen lige nu en udadvendt koordinator til vores serviceafdeling. Du vil blive en del af en afdeling med ca. 10 mand, der er fordelt på serviceteknikere, salg af reservedele, service og aftersales.

Stillingen
Dine primære arbejdsopgaver vil være koordinering af serviceopgaver i tæt samarbejde med servicelederen.

Du vil blive en del af den daglige drift i vores serviceafdeling. Arbejdsopgaverne spænder fra planlægning af serviceindsatser, kunde-/leverandørkontakt, oprettelse og fakturering af serviceordrer til ad hoc support til lederen af afdelingen. Samtidig vil du skulle bidrage med at sikre og udvikle det interne flow i afdelingen og hjælpe vores reservedelssælger.

Erfaring og kompetencer
Du har erfaring som koordinator i en teknisk virksomhed. Vi er åbne overfor kandidater, som har matchende kompetencer fra andre brancher.

Du er:
Bruger af Microsoft 365 Office & stærk i brugen af NAV/ERP
Kommunikation på engelsk i skrift og tale er nødvendig – tysk er en fordel.
Personlige egenskaber
Du er udadvendt, gerne proaktiv
Du er kundeminded og lytter til kunden
Du har overblik også i pressede situationer
Du trives i en uformel organisation, hvor der stilles krav til at kunne arbejde selvstændigt og i teams
Du har gerne en naturlig interesse for teknik og maskinanlæg
Du trives godt med struktur og processer
Du er nysgerrig ift. at udvikle interne processer samt brugen af NAV

Nicholaisen tilbyder
Du vil blive en del af en spændende virksomhed, der tilbyder et læringsrigt og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, hvor der er plads til, at den enkelte medarbejder kan udvikle sig.

Ansættelse
Hurtigst muligt


Generelt
Nicholaisen er en servicevirksomhed, der leverer rådgivning, projektering og salg af innovative maskinløsninger samt service til træ-, plast- og aluminiumsindustrien i Skandinavien. Virksomheden arbejder både med opstilling af enkelte procesanlæg og hele fabrikker til vindues-, køkken- & møbelindustrien.

Nicholaisen blev grundlagt i 1993 og er i dag en førende spiller inden for sit felt. Virksomheden, der har base i Hørning ved Aarhus, drives af Jesper Nicholaisen og Thomas Biehl og beskæftiger ca. 25 medarbejdere. Virksomheden har en klar vækstambition i Norden og er inde i en meget spændende udvikling.

Sådan ansøger du

Kontakt
Ansøgning sendes via nedenstående link. Du er velkommen til at kontakte Kathrine på telefon 6137 3709 vedr. spørgsmål til stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.