Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udadvendt underviser til fodterapeutuddannelsen

Har du lyst til at formidle viden og uddanne fodterapeutstuderende hos Tradium?

Fodterapeutskolen i Randers har travlt og vi søger derfor endnu en underviser, som vil være med til at præge og uddanne de bedste fodterapeuter til fremtidens krav sammen med os.


Om jobbet som underviser
Fodterapeutuddannelsen er en statsautoriseret uddannelse godkendt af Undervisningsministeriet og Styrelsen for Patientsikkerhed.

Du vil indgå i en stab af engagerede, entusiastiske og fagligt dygtige undervisere. Du vil sammen med de øvrige undervisere få ansvaret for planlægning og gennemførelse af såvel praksis på værksted og klinik som teoretisk undervisning. Det gælder både på fodterapeutuddannelsen, samt ved gennemførsel af kurser og anden undervisning inden for fagområdet.

Dine arbejdsopgaver:

  • Undervisning af elever på fodterapeutuddannelsen
  • Opgaver i forbindelse med undervisningen – opdatere udstyr, planlægning af undervisningen m.m.
  • Udvikling af undervisningen – nye opgaver og pædagogisk udvikling
  • Undervisning på kurser og korte efteruddannelser
  • Deltage i afdelingens arrangementer for elever og samarbejdspartnere
Efter en revidering af bekendtgørelsen for uddannelsen er vi også i gang med at revidere vores undervisningsmateriale, og det udviklingsarbejde vil du også blive en del af.
Det er et krav, at du er fagligt velfunderet inden for det fodterapeutiske fagområde.


Ny underviser til statsautoriseret fodterapeutuddannelse
Du skal være uddannet statsautoriseret fodterapeut og have solid erfaring med faget. Det vil være en fordel, hvis du herudover også har en anden sundhedsfaglig uddannelse - men ikke et krav.

Har du undervisningserfaring, er det naturligvis et plus, men du tilbydes naturligvis solid support fra vore erfarne undervisere´- både ved start og senere udvikling. Det er dog et krav, at du skal være parat til at deltage i voksenpædagogisk efteruddannelse på diplomniveau, gerne inden for de to første år af din ansættelse.

Det vigtigste er, at du brænder for dit fag og kan motivere og inspirere eleverne, så de opnår optimale faglige og personlige kompetencer. Derfor er det vigtigt, at du både kan se dig selv som en del af et team, men også arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst.

Vi prioriterer empati, venlig attitude og en naturlig accept af personers forskelligheder og ikke mindst god humor. Værdierne ærlighed, troværdighed, respekt og loyalitet er et must i mødet med både elever, patienter og kolleger.

Forandringer er et vilkår på vores arbejdsplads, og hverdagen på afdelingen er karakteriseret ved travlhed og alsidighed. Derfor er det en fordel, hvis du formår at omstille dig og agere i nye rammer, hvis situationen kræver det. Endelig forventer vi, at du har kendskab til IT på brugerniveau.


Vi tilbyder
Du bliver del af et større team på fodterapeutuddannelsen, ligesom du får mange gode kolleger i skolens andre områder. Arbejdsstedet er centralt på Vester Allé 26 i Randers.
Lønforhold er efter gældende overenskomst på området – Cirkulære om organisationsaftale for undervisningsassistenter ved fodterapeutuddannelsen.
Der er tale om en fuldtidsstilling.


Sådan søger du
Hvis du er interesseret og har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Betina Andersen mobilnr. 41880122.

Synes du stillingen er interessant. for dig, så send blot din ansøgning, CV samt eksamensbeviser og/eller autorisation via linket til højre.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 17. januar 2021, hvor efterfølgende samtaler forventes holdt i løbet af uge 4 i 2021.

Ansættelse er 1. marts 2021 eller efter aftale.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Om Tradium
Erhvervsskolen Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser ungdoms-, voksen- og efteruddannelser: EUD, EUD10, EUX, HHX og HTX samt AMU og uddannelse for statsautoriseret fodterapeut og meget mere.
Vi uddanner til fremtidens behov med afsæt i en stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer. Tradium har en vision om at være en international orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.
Tradium er UNESCO Verdensmålsskole og beskæftiger ca. 420 medarbejdere og underviser 2900 årselever på seks adresser i Randers og Pederstrup.S
e mere om os på Facebook,
www.tradium.dk, og vore pejlemærker her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.