Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udbeningsmester til aftenhold

25/09/2020

Danish Crown Pork

DK-Horsens

Udbeningsmester til aftenhold 

Trives du i en aktiv rolle i produktionen og er du en handlekraftig leder, der skaber resultater gennem dine medarbejdere? Så er du måske den nye udbeningsmester til aftenhold, vi søger til vores højteknologiske slagteri i Horsens!

Du får en central rolle i slagteriets udbeningsafdeling, der sørger for, at delstykkerne af grisen er klar til videre forarbejdning og trimning. I udbeningsafdelingen indgår du i ledergruppen på fire mestre, der tilsammen har ansvaret for 198 medarbejdere. Heraf beskæftiges omkring 79 i forendeafdelingen. Du får ansvaret for kam/bryst-afdelingen på aftenholdet, der tæller 119 medarbejdere.

Tag ejerskab for, at produktionen kører bedst muligt
Dit overordnede ansvar bliver at planlægge og afvikle produktionen i dit ansvarsområde iht. optimale planer og gældende regler, herunder sikkerhed og hygiejne, standarder og budgetter – naturligvis i samarbejde med engagerede kolleger og medarbejdere. 

Derudover sikrer du, at dine medarbejdere introduceres til jobbet og at deres kompetencer vedligeholdes og opkvalificeres løbende. Du er garant for den daglige motivation og bemanding samt løbende opfølgning og optimering af produktionen i dit ansvarsområde.

Dine primære opgaver bliver derudover:

 • Sikring af, at vi opretholder udbytter
 • Kvalitetsopfølgning og ansvarlig for, at produktionen overholder vores kvalitetsstandarder
 • Skabe kvalitet og gode økonomiske resultater gennem daglig ledelse, motivation og udvikling af medarbejderne i afdelingen
 • Sikring af produktions KPI’er
 • Planlægning af det daglige arbejde ved udarbejdelse af bemandings- og produktionsplaner
 • Lagerstyring og driftskontrol
 • Stillingen er på aftenhold, hvor arbejdstiden er fordelt på en fire-dages arbejdsuge i tidsrummet 14.15-23.30 med rullende fridag. Derfor er det vigtigt, at du trives med disse arbejdstider og at du er fleksibel i forhold til dem.

  Er du en erfaren og kvalitetsbevidst produktionsleder med fokus på resultater?
  Vi forestiller os, at du er uddannet inden for slagterfaget (eller har en anden fødevarefaglig uddannelse) og har solid erfaring fra et produktionsmiljø inden for fødevarebranchen. Hvis du har erfaring med udbening, vil det selvfølgelig være en fordel, men ikke et krav. 

  Du er en erfaren produktionsleder med et godt kendskab til de processer og den optimering, der foregår i en virksomhed som vores, ligesom du har en god forståelse for den samlede værdi- og forsyningskæde i en produktionsvirksomhed. Alternativt er du mestersvend med mod på det næste ledelsesmæssige skridt i karrieren. 

  Du har gode IT-kundskaber og sætter dig nemt ind i nye processer og systemer. Kendskab til LEAN vil være en fordel, da det pt. er et stort fokusområde for os. Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau; derudover vil tysk være en fordel, men ikke et krav.

  Det er afgørende, at du har lysten og evnerne til at arbejde med personaleledelse og mange forskellige typer mennesker og nationaliteter. Du er kvalitetsbevidst, effektiv og har udpræget flair for tal. Du har en god forretningssans kombineret med det kølige overblik, når det går stærkt. Derudover er du en motiverende og tillidsvækkende leder, der evner at udnytte den værdifulde viden, der findes i organisationen.

  Appetit efter mere?
  Du er velkommen til at kontakte Lasse Lindsted på (+45) 26 86 91 59 for at høre mere om jobbet.

  Tiltrædelse snarest muligt.

  Send dit CV og din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer alle kandidater løbende. Sidste frist er den 18. oktober 2020.

  We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.