Udbuds- og projektjurister til den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

Som udbuds- og projektjurist i kontoret It-Jura og Leverandørstyring får du et stort ansvar med afvekslende arbejdsopgaver og faglige udfordringer. Har du spidskompetencer inden for udbuds- og aftaleret, så har vi et spændende og udfordrende job til dig.     
 
Rådgivning om gennemførelse af it-udbud og it-kontrakter    
Din hovedopgave bliver at være det værdiskabende led mellem juraen og de konkrete forretningsmæssige behov, når der udvikles nye IT-løsninger, hvor du bliver bindeled mellem it-ret, udbudsjura og forretningen. Du vil få ansvaret for at gennemføre udbudsprocesser, rådgive om udbud og være retningsgivende på det it-udbudsretlige område.    
 
Dine opgaver vil hovedsagelig være:   

  • Kvalitetssikring af udbuds- og kontraktmateriale samt opfølgning på de indgåede kontrakter   
  • Rådgive om kontraktuelle forhold ved implementering af nye it-løsninger   
  • Dialog med SKATs udviklingsprojekter og it-leverandørerne om milepælsopnåelse mv.   
  • Rådgive om værdiskabende og retskraftige krav til delleverancer til projekterne, herunder samspillet mellem agil udvikling og performance based contracting   
  • Udarbejde notater og indstillinger    
  • Bidrage til videndeling om nye udbudsformer og lovgivning på området   
  • Forankre samt nytænke udbudsstrategier og -processer   
  • Yde generel juridisk bistand til forretningen og ledelsen i SKAT på kontrakt- og udbudsområdet   
  • Bidrage med viden og erfaringsudveksling i forhold til anvendte kontrakter.   
 
Jurist med stor udbuds- og projekterfaring    
Du har en relevant videregående uddannelse som fx cand.jur. eller cand.merc.jur.eller lign., og har stor praktisk erfaring med udbudsret og udbudsretslige problemstillinger. Vi har fokus på at yde juridisk rådgivning af høj kvalitet til SKATs it-projekter fra overvejelser om anskaffelsesproces og udbud til indgåelsen af it-kontrakten samt den efterfølgende opfølgning på kontrakten. Det kræver, at du har et højt fagligt niveau og ambitioner om at levere de bedste resultater til gavn for opgaveløsningen.  Det er en fordel, hvis du har erfaring med komplekse it-anskaffelser.   
 
Derudover kan du både arbejde selvstændigt og struktureret, og du kommer også til at arbejde i projekter og teams, hvor du bidrager til de fælles mål. Det er væsentligt, du har en positiv og lyttende tilgang samt evnen til at inddrage andre. Samtidigt er du god til at give og modtage feedback.     
 
Du formulerer dig kort, klart og præcist i skrift og tale, har en naturlig pondus og gennemslagskraft og besidder god forretningsforståelse. Derudover er du både resultat- og løsningsorienteret.     
 
Om IT Jura og Leverandørstyring – dit nye kontor     
SKAT er i meget høj grad en it-drevet virksomhed, og i disse år investeres der massivt i it og ny teknologi. Du vil indgå i et specialiseret og dedikeret team af udbudsjurister samt Contract- og License Managers.   
 
Vi leverer juridisk rådgivning af høj kvalitet i forbindelse med it-anskaffelser og leverer 360-graders rådgivning til it-projekterne. Det betyder, at vi gennemfører rådgivning ved udbud og anskaffelse af it-leverancen samt rådgivning ved implementering, drift og ophør af aftalen.    
 
Vi står i spidsen for den strategiske leverandørstyring i SKAT og modner og effektiviserer løbende processer inden for leverance- og kontraktstyring. Vi har ansvar for, at SKAT opnår mest mulig værdi inden for rammerne af de kontrakter, som vi har indgået med it-leverandørerne. Derudover sikrer vi, at der sker en systematisk licensstyring.  
 
Ansøgning og kontakt     
Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 25. februar 2018. Spørgsmål besvares gerne af fuldmægtig Cindy Thorhauge på telefon 72388601 eller kontorchef Karen Brünnich Knudsen på telefon 72371203.     
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.     
 
Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.    
 
Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.    
 
Dit arbejdssted er indtil videre Østbanegade 123, 2100 København Ø. På sigt vil Udviklings- og Forenklingsstyrelsen blive samlet på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.    
 
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen     
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.   
 
Udviklings- og Forenklingsstyrelsens kerneopgave bliver at sikre, at skatteforvaltningen understøttes af driftssikker og fremtidsparat it. Styrelsen forventes bemandet med ca. 900-1.100 medarbejdere og får kontorer i København, Middelfart og Aalborg. Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på http://www.fra1til7.dk.  ;
 
SKAT opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.     
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

To engagerede jurister til Center for IT, Medico og Telefoni

Center for It, Medico og Telefoni

Har du lyst til at arbejde med fagligt udfordrende It- juridiske opgaver i en stor og dynamisk offentlig organisation? Har du potentiale og interesse for at udvikle dig videre inden for It- & persondataområdet? Så er det måske dig der er en af vores...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Jurister til tilsyn med og regulering af energiselskaber

Energitilsynet

Center for Varme søger flere jurister til at varetage og udvikle tilsynet og reguleringen af ca. 600 energiselskaber, der er aktive på markedet for fjernvarme. Vi har fået tilført flere ressourcer til løsning af nye og eksisterende opgaver og derfor...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Cand.merc.aud./jur.'ere til regnskabsmæssig kontrol og vejledning af virksomheder i energisektoren

Energitilsynet

Center for Varme søger flere cand.merc.aud. jur ere. til regnskabsmæssig kontrol og vejledning af ca. 600 energiselskaber, der er aktive på markedet for fjernvarme. Vi har fået tilført flere ressourcer til løsning af nye og eksisterende opgaver og d...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Jurist til research om voldtægt

Sekretariat

Jurist til research om voldtægt (med start hurtigst muligt) ________________________________________________________________________________ Amnesty International Danmark søger jurist til research om voldtægt Amnestys danske afdeling søger en jurist...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Energitilsynet søger en dygtig jurist med interesse i energijura

Energitilsynet

Energitilsynet søger en dygtig jurist med interesse i energijura Kunne du tænke dig at blive en del af vores team, der fører tilsyn med el- og gasvirksomheder? Ønsker du en stilling med dynamik, opgaver der kræver høj faglighed, forvaltningsret og m...