Udbudsjurist til den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

Som udbudsjurist til nogle af Danmarks største it-kontrakter får du et stort ansvar, afvekslende arbejdsopgaver og faglige udfordringer. Har du spidskompetencer inden for it-udbud, rådgivning og kvalitetssikring af it-kontrakter, så hører vi meget gerne fra dig.
 
Udbud, rådgivning og kvalitetssikring   
Du vil indgå i et team af meget specialiserede og dedikerede udbudsjurister, som udgør en del af kontoret IT-jura og Leverandørstyring, som har ansvaret for at sikre kvaliteten af it-udbud. Du skal fungere som bindeled mellem it, udbuds-juraen og forretningen. Din fornemmeste opgave bliver, at sikre kvaliteten af udbuddene, og stille de nødvendige udbudsretlige værktøjer og paradigmer til rådighed. Derudover deltager du i udbud af it-udviklingsopgaver.   
 
Dine opgaver vil hovedsageligt ligge inden for følgende områder:   
 

  • Udarbejdelse af udbudsparadigmer på it-området fra udbuds-betingelser, -bekendtgørelse over ESDP til kontrakter   
  • Kvalitetssikring af udbuds- og kontraktmateriale   
  • SPOC ved ekstern juridisk rådgivning   
  • Rådgive om udbudsstrategi, udbudsform, evalueringsmodeller mv.   
  • Bidrage til videndeling om udbud og lovgivning på området   
  • Vejlede om og gennemføre prækvalifikationsvurderinger og tilbudsevalueringer   
  • Udarbejde notater og indstillinger om kontrakt- og udbudsretslige problemstillinger   
  • Forankre samt nytænke udbudsstrategier og -processer   
  • Yde generel juridisk bistand til forretningen og ledelsen på it- og udbudsområdet.   
 
Erfaren udbudsjurist   
Du er cand.jur. eller cand. merc. jur., og du har minimum tre års relevant arbejdserfaring med udbudsret og gennemførelse af udbudsprocesser fra større komplekse organisationer eller som ekstern konsulent med den offentlige sektor som kunde. Har du erfaring med udbud af it-kontrakter og tjenesteydelser, er det en fordel.   
 
Du har et højt personligt drive og energiniveau, og du formulerer dig kort, klart og præcist i skrift og tale. Du sætter pris på at arbejde med mange kontaktflader på tværs i en stor organisation, og det falder dig naturligt at pleje menneskelige relationer. Du trives med kolleger med forskellige kompetencer og baggrunde. Som person er du robust, arbejder metodisk og kan håndtere mange opgaver på én gang. Du er teamplayer og ønsker at gøre en forskel.   
 
Om IT-jura og Leverandørstyring – dit kontor   
Vi står i spidsen for den strategiske leverandørstyring og modner og effektiviserer løbende processer inden for leverance- og kontraktstyring. Vi har ansvar for, at Skatteforvaltningen opnår mest mulig værdi inden for rammerne af de kontrakter, vi har indgået med it-leverandørerne, og desuden sikrer vi, at der sker en systematisk licensstyring. Vi leverer juridisk rådgivning af høj kvalitet i forbindelse med it-anskaffelser, og leverer 360-graders rådgivning fra idefasen over udbuddet og anskaffelsen af it-leverancen til implementering, drift og endeligt ophør af aftalen. Kontoret har også et team af dygtige udbudsspecialister.   
 
Ansøgning og kontakt   
Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 25. februar 2018. Spørgsmål besvares gerne af Cindy Thorhauge på telefon 72388601 eller Karen Brünnich Knudsen på telefon 72371203.   
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.   
 
Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er Østbanegade 123, 2100 København Ø. På sigt vil Udviklings- og Forenklingsstyrelsen blive samlet på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.    
 
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen     
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.   
 
Udviklings- og Forenklingsstyrelsens kerneopgave bliver at sikre, at skatteforvaltningen understøttes af driftssikker og fremtidsparat it. Styrelsen forventes bemandet med ca. 900-1.100 medarbejdere og får kontorer i København, Middelfart og Aalborg. Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.fra1til7.dk.  
 
SKAT opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

It-sikkerhedsmedarbejder til Københavns Universitet

KU-IT

Brænder du for it-sikkerhed, har du en dyb it-teknisk forståelse der gør dig i stand til at forstå og forebygge sikkerhedsrisici på it-infrastruktur, har du lyst til at bygge nye services op og lave resultater? Vil du være med til at drive professio...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Jet Reports-/Business Intelligence-konsulent

Benchmark IT ApS

Da vi oplever stor tilstrømning af nye kunder og dermed opgaver, søger vi endnu en Jet Reports-konsulent. Du vil indgå i vores team af konsulenter, der hver dag hjælper vores kunder med at lave effektive og dynamiske Excel-baserede rapporter med Jet...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Microsoft Dynamics NAV konsulent

2B NETWORKS ApS

Til mindre software firma, i København, søger vi en MS Dynamic NAV konsulent til fastansættelse. Det er en spændende, succesfuld og dynamisk mindre virksomhed, som dækker hele landet, der er 10 dygtige og engagerede medarbejdere, hvor der er masser ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Senior Software Developer-MED001441

RADIOMETER MEDICAL ApS

Description Combine your interest in C , MS Windows Frameworks & API s and AZURE Services to develop software related to Medical Devices that help save patients lives every day. We are keeping our products up to speed with for example IT Cloud, Big-...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Full-Stack Windows Software Developer-MED001444

RADIOMETER MEDICAL ApS

About Us: At Radiometer, our mission is to help caregivers make diagnostic decisions that save lives. To provide caregivers the insight and confidence that help them arrive at the right diagnostic decisions decisions that in the end help save lives....