Udbudskonsulent til indkøbsområdet i Assens Kommune

Har du lyst til at fungere som projektleder på din egen portefølje af opgaver? Brænder du for at sætte din faglighed i spil? Og kunne du tænke dig at arbejde i en organisation, hvor der ikke er langt mellem dig og beslutningstagerne? Så er det måske lige dig, vi søger!

Hos Indkøbsteamet i Assens Kommune søger vi en initiativrig og selvstændig indkøbs- og udbudskonsulent til en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale. 

Om jobbet

Som udbudskonsulent skal du arbejde med at tilrettelægge og gennemføre EU-udbud, miniudbud og annonceringer af indkøb under tærskelværdien. Du vil blive kontraktansvarlig på din egen portefølje af opgaver. Du kommer til at fungere som konsulent for kommunens øvrige afdelinger og institutioner i forbindelse med indkøbs- og udbudsmæssige spørgsmål.

Endvidere vil en række af dine opgaver være:

 • Indgåelse af aftaler og udarbejdelse af kontrakter vedrørende varer- og tjenesteydelser
 • Rådgivning og sparring omkring konkurrenceudsættelser, processer, effektiviseringspotentialer m.fl.
 • Implementering og drift af indgåede aftaler i samarbejde med kommunens leverandører og øvrige samarbejdspartnere
 • Drift af vores E-handelsløsning og kontraktsystem
 • Udarbejdelse af indkøbsanalyser

Hvem er du

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse. Erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel, men nyuddannede med den rette profil og indstilling vil også kunne komme i betragtning. Det vigtigste er, at du har mod på opgaven og brænder for indkøbsområdet.

Derudover forventer vi, at du:

 • er du imødekommende og tillidsvækkende
 • har let til smil, er god til at samarbejde og har lyst til at lære fra dig
 • er nysgerrig og nytænkende
 • har lyst til at tilegne dig ny viden
 • er ansvarsbevidst, engageret og har drive
 • forstår at offentligt indkøb ikke alene handler om jura

Hvem er vi

Indkøbsteamet i Assens Kommune består af tre personer og er en del af den centrale administration, som organisatorisk er placeret i staben Økonomi og Løn.

Der arbejdes i teamet med en vekselvirkning mellem selvstændig opgaveløsning og dybde i den faglig sparring. Opgaverne spænder bredt, og der vil være rig mulighed for at tilpasse opgaverne efter dine kompetencer og interesser.  

I Assens Kommune arbejder vi ”Prof på Tværs", dvs. vi arbejder tværgående og helhedsorienteret omkring de kerneydelser og opgaveløsninger, vi leverer til borgerne. Vi arbejder med utraditionelle løsninger i et engageret og fagligt velfungerende miljø, og vi har fokus på at virkeliggøre de politiske og administrative målsætninger.

Vi vil gerne gå forrest med arbejdsglæde og trivsel, og vi sidder i et åbent kontorlandsskab, hvor man naturligt bliver en del af et større fællesskab. Assens Kommune er en moderne og veldrevet organisation med egen sundhedsordning og andre personalegoder.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du ved ansættelse selv skal indhente straffeattest digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Indkøb og Økonomiservice Dan Rasmussen på telefon 64 74 73 81 eller mobil 29 63 04 57 eller udbudsjurist Sofie Greve på telefon 64 74 73 87.

Ansøgningsfristen er den 28. februar 2021, og vi forventer at holde samtaler i uge 9.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.