Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannede og fagligt engagerede pædagoger til børnehaven Børnehusene ved Skoven

Børnehusene ved Skoven har til huse i et stort sort træhus, der ligger nær skov og sø i Hellerup ved Ryvangens Naturpark. Børnehaven er normeret til 88 børnehavebørn, der er fordelt på fire stuer.

Personalegruppen er kendetegnet ved høj faglighed, indbyrdes hjælpsomhed, engagement og ikke mindst arbejdsglæde og humor. Vi profilerer os især på natur og udeliv samt krop og bevægelse, så du skal kunne se dig selv som en aktiv deltager i dette.

Vi har både en rytmikkælder og egen havelåge direkte ud til skoven. Vi har en stor, dejlig legeplads med bålsted og cykelbane. Derudover er vi i gang med at etablere et natur-/scienceværksted udenfor på legepladsen. Hvis du har gode ideer, så har vi rammerne til at føre dem ud i livet.

Vi ønsker kollegaer, som

  • har høj faglighed og en professionel tilgang til arbejdet med børns udvikling
  • har overblik
  • er kreative og kan lide at tage initiativer
  • er tålmodige, nærværende og lydhøre overfor børnenes initiativer og perspektiver
  • kan lide at inddrage naturen i deres pædagogiske virke
  • har en positiv indstilling til dagligdagen og ser muligheder frem for begrænsninger
  • kan lide at give anerkendende med- og modspil og derved være med til at videreudvikle det pædagogiske arbejde
  • kan skrive og tale forståeligt dansk
  • er mødestabile, fleksible og har gåpåmod
  • kan arbejde i tidsrummet kl. 07-17.00 i fast skema

På de fire aldersintegrerede stuer vægter vi samarbejdet mellem stuerne, som giver os mulighed for at kombinere personalets forskellige kompetencer, tage sammen på ture, udvikle børnefællesskabet og at målrette pædagogikken efter børnenes behov. I dagligdagen tilstræber vi en vekselvirkning mellem den frie udforskende leg og de planlagte aktiviteter, som fx rytmik på tværs af stuerne og skovuger, hvor stuerne på skift er afsted i skoven en uge ad gangen.

Vi ønsker os kollegaer, som kan være med til at videreudvikle det pædagogiske arbejde i huset og på stuen, hvor der er plads til at sætte sit eget præg. Vi lægger stor vægt på at have et trygt og tillidsfuldt forhold til forældrene, hvilket styrkes via daglig dialog, forældresamtaler, årstidsfester, møder m.m.  

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er til ansættelse den 1. april 2020 eller efter aftale. Vi kan tilbyde et timetal, der spænder fra 32-37 timer ugentligt. Ansættelsen sker under gældende overenskomst mellem FOA/LFS og Københavns Kommune.

Mere information
Du er velkommen til at komme på besøg. Kontakt os på 3927 2426.

Kan du genkende dig selv i flere af ovenstående punkter, hører vi gerne fra dig. Husk at skrive i din ansøgning, hvor mange timer du er interesseret i at søge.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 27. februar 2020.
Vi holder ansættelsessamtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.