Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelse som ventilationstekniker - Voksenlærling

Er du interesseret i en læreplads med opgaver i hele Danmark samt en fleksibel ugeplan? Og vil du være med til at skabe et sundt indeklima, der forbedrer folks hverdag?

I-plus tilbyder dig en læreplads som ventilationstekniker. Uddannelsen giver dig indsigt i de mange forskellige opgaver indenfor ventilationsbranchen. Ligeledes kommer du til at arbejde med alt fra store svømmehaller til at skifte en emhætte. Nogle gange kommer du til at være væk hjemmefra i et par dage ad gangen.

Vi mener, at vores kunder altid fortjener en fantastisk service. Dette ansvar tager vi alvorligt. Som et kombineret ingeniør- og entreprenørfirma skaber vi sammenhæng mellem det praktiske og teoretiske arbejde. Derfor anser vi det som centralt, at du kommer med ud på byggepladserne og oplever en teknikers hverdag. Vi tilbyder også mulighed for at forklare teorien bag det arbejde, du udfører.

For at ansøge skal du være færdig med grundforløbet på VVS-energiuddannelsen og beherske IT på brugerniveau. Din alder er ikke vigtig. Vi forestiller os dog, at du er mødestabil, handlekraftig og en engageret elev. Ligeledes skal du være villig til at indgå i et team og have fleksible mødetider.

Vi oplærer dig i serviceeftersyn, vedligeholdelse på ventilationsanlæg, fejlfinding, montage og indregulering. Du kommer til at samarbejde med vores ventilationsteknikere, projekt- og serviceledere, tekniske tegnere m.m. Derudover tildeles du en lærlingeansvarlig under forløbet, der jævnligt følger op på dit faglige niveau og besøger dig under skoleopholdet.

Dit ansvar bliver løbende justeret efter dine evner. Trives du under forløbet, er der mulighed for fastansættelse.

Hvis du er interesseret i en medrivende lærerplads eller blot har lyst til at høre mere om forløbet, er du velkommen til at kontakte vores direktør June Richter Hansen på tlf. 6060 7920 eller på i-plus@i-plus.dk.

Din ansøgning skal indeholde CV, karakterblade og eventuelle anbefalinger.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.