Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelses- og markedsdirektør

Uddannelses- og markedsdirektør

Syddansk Erhvervsskole søger uddannelses- og markedsdirektør til at styrke direktionen i en ny rollefordeling. Bestyrelsen og direktionen søger en direktørkollega, der med tydelig ærekærhed og med stærkt afsæt i respektive branchers ønsker og behov udvikler skolens erhvervsuddannelser og efteruddannelser og baner vejen for at nå skolens målsætninger.

Skolens direktør har mange års erfaring fra uddannelsesområder i erhvervsskolesektoren mens uddannelses- og projektdirektøren har undervisningserfaring fra erhvervsskole og ledererfaring fra både privat og offentlig virksomhed. Vi glæder os til at byde et nyt medlem af direktionen velkommen til et arbejde, hvor vi sammen med chefer, rektorer, ledere og medarbejdere fortsætter med at udnytte skolens stærke potentiale til gavn for elever, virksomheder og samarbejdspartnere og naturligvis til gavn for et godt arbejdsmiljø, der er en forudsætning for de positive resultater, vi opnår.

Vi har en ambitiøs strategi med fokus på tiltrækning af flere elever og kvalitetsudvikling af kerneopgaven.  Det betyder, at vi hele tiden skal have øje for at skabe og vedligeholde de gode udviklingsprocesser, der sikrer, at vi oplever Syddansk Erhvervsskole som en attraktiv arbejdsplads med en undervisningskvalitet, som vi er stolte af.

Med en ny organisering fordeler vi uddannelses- og stabsområderne mellem direktør, uddannelses- og markedsdirektør og uddannelses- og projektdirektør. Målet er at styrke fokus på kerneopgaven og samarbejdet på tværs mellem skolens afdelinger med henblik på, at de brancher og markeder, som skolen servicerer, oplever høj kvalitet i vores udbud. Som uddannelses- og markedsdirektør bliver du skolens nøgleperson i kontakten til markedet og samarbejdet med de faglige udvalg og de lokale uddannelsesudvalg.

Vi er på udkig efter en rutineret leder, der via sit virke er godt kendt med erhvervsuddannelser og har erfaring fra flere brancher blandt skolens interessenter. Du kommer fra et job, hvor du arbejder på det strategiske niveau enten i større virksomhed eller som leder på erhvervsskole. Her har du det overordnede ansvar for både drift og udviklingsprojekter og du er optaget af et markedsperspektiv, som i dit nye job vil handle om både elever på erhvervsuddannelser og det professionelle marked. Du har indgående erfaring med at koordinere mange, engagerede interessenter i både projekter og drift og med at stå i spidsen for den tydelige og engagerende involvering i en stærk dialog.

 

Organisering

I reference til uddannelses- og markedschefen er: Tre campuschefer med ansvaret for skolens erhvervsuddannelser, en skoleleder for 10. klasse, en forstander for to erhvervskollegier samt en række ledere af stabsfunktioner, der yder deres stærke bidrag til kerneopgaven f.eks. praktikpladscenter og studie- og vejledningscenter. Du får således ansvaret for alle skolens erhvervsuddannelser, AMU og 10. klasserne i Odense, Vejle, Søndersø og Grindsted.

Pædagogisk udviklingsenhed, der f.eks. arbejder med skolens fælles it- og læringsplatforme, refererer til uddannelses- og projektdirektøren og kommer også til at samarbejde med uddannelses- og markedsdirektøren i projektsammenhæng.

Økonomiafdelingen, HR & Personale og for nuværende også Kommunikationsafdelingen refererer til direktøren.

 

Din profil

 Vi tænker, at du

 • har mange års erfaring som stærk leder af driftsopgaver i kompleks organisation
 • skaber og driver aktiviteter på et markedsorienteret grundlag
 • er en respekteret part i samarbejdsfora på alle niveauer
 • tænker projekter strategisk og arbejder analytisk, systematisk og vedholdende – fra start til mål
 • har erfaring fra samarbejde med brancheorganisationer
 • fungerer som det samlende kontaktpunkt for dine involverede chefer og ledere
 • sikrer et tæt samarbejde på tværs af organisationen
 • har erfaring med at udvikle og implementere pædagogiske processer og undervisningsmetoder
 • har erfaring med ledelse gennem flere ledelseslag
 • er vant til at planlægge og indgå i strategiske processer
 • har relevant, videregående uddannelse og lederuddannelse på dit CV
 • kan dokumentere succes med økonomistyring
 • har ægte interesse i kerneopgaven og ser frem til at færdes naturligt i værksteder og andre uddannelsesmiljøer
 • tænker regionen som dit foretrukne arbejdssted.

 

Løn og ansættelse

Ansættelse i henhold til Cirkulære om aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område, p.t. af 28. juni 2019.

Løn efter konkret forhandling.

Tiltrædelse den 1. marts 2021 eller efter aftale. Alle med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge.

Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/om-os/ledige-stillinger/ så vi har den senest torsdag den 14. januar 2021. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 3 og 4.

 

Yderligere oplysninger

Du kan blive inspireret af vores YouTube-indslag og læse mere om skolen og uddannelserne på www.sde.dk, ligesom du er meget velkommen til at kontakte direktør Lars Bregnehøj på telefon 3043 3007 for at høre mere om stillingen og dine muligheder hos os.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.