Uddannelsesansvarlig Anæstesisygeplejerske til Sjællands Universitetshospital, Køge

Brænder du for uddannelse, og vil du være med til at uddanne vores dygtige, selvstændige og kommende anæstesikolleger? Så søger vi en klinisk uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge

Vi er landets nyeste universitetshospital og har store ambitioner om at være blandt de bedste. Vi vil gerne styrke vores uddannelsesmiljø og tilbud for vores mange anæstesikursister og kliniske vejledere - vi søger derfor en klinisk uddannelsesansvarlig, der har et stærkt fagligt drive, som er nysgerrig og nytænkende på at afprøve nye læringsmetoder, og vil være med til at udvikle det pædagogiske område.

Stillingen er på 37 timer pr. uge – primært i dagvagter, og indebærer rig mulighed for en vekselvirkning mellem klinisk -, pædagogisk – og administrativt arbejde.

Som klinisk uddannelsessygeplejerske får du mulighed for at præge vores studiemiljø og skal overordnet arbejde for, at den kliniske uddannelse bliver varetaget målrettet, pædagogisk og fagligt bevidst, og lever op til anvisningerne fra det regionale specialuddannelsesråd, samt bekendtgørelsen for anæstesisygeplejerskernes gældende uddannelsesordning.

Ud over at du er ansvarlig for koordinering og planlægning af det 2 årige uddannelsesforløb, så ønsker vi, at du skal være rollemodel og udstråle lyst og engagement til uddanne kompetente og dygtige anæstesisygeplejersker, så de opnår både faglige og personlige kundskaber til at indgå i anæstesiologisk sygepleje, samt bidrager til et godt arbejdsmiljø og tværfagligt samarbejde.

Du er synlig i klinisk praksis og vil have til opgave at vejlede og supervisere både kursister og vejledere i deres uddannelse og udvikling.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores uddannelsesmiljø samtidig med at vi har fokus på kerneopgaven. Du vil derfor også have ansvaret for at evaluere og videreudvikle uddannelsesforløbene med nyeste viden inden for anæstesi og uddannelse.

Derudover er sparring med afdelingens øvrige uddannelsesansvarlige, samt den kliniske sygeplejespecialist om tværgående undervisningsemner, simulation og udviklingsområder samt forankring af disse, en del af opgaveporteføljen. Du vil indgå i hospitalets netværk for uddannelse, samt indgå i det regionale og nationale uddannelsesnetværk.

Der er mange spændende opgaver at tage fat på og en stor mulighed for at være med til at gøre en forskel for både kursister, vejledere og afdelingens øvrige medarbejdere, i tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken, de kliniske vejledere, den kliniske sygeplejespecialist og vores andre uddannelsesansvarlige kolleger på tværs af matrikel og afsnit.

Vi tilbyder dig

 • En central rolle i afdelingen som nøgleperson for vores uddannelse af anæstesikursister og i udviklingen af afsnittets kliniske vejledere
 • Prioritering af tid og klare rammer til uddannelsesarbejde
 • En organisation i vækst med stort potentiale for uddannelse og udvikling
 • Et tværfagligt højt læringsmiljø som du vil være med til at forme
 • Tæt samarbejde med vejledergruppen, afdelingssygeplejersken, den kliniske sygeplejespecialist og de uddannelsesansvarlige både i Køge/Roskilde, samt på regionalt niveau
 • En meget engageret kursist -, vejleder – og personalegruppe
 • Høj faglighed og stor uddannelsesaktivitet med mange kursister, aspiranter, studerende mv
 • Løbende mulighed for egen kompetenceudvikling gennem uddannelse, relevant klinisk efteruddannelse, netværk m.m

Du kan identificere dig med følgende profil

 • Relevant master eller kandidatuddannelse
 • Minimum 3 års bred klinisk erfaring inden for anæstesispecialet
 • Fokus på og erfaring med uddannelsesordningen for anæstesiuddannelsen
 • Erfaring i undervisning og struktureret vejledning omkring klinisk arbejde og opgaveskrivning fra lignende stilling, eller som minimum erfaring som klinisk vejleder for anæstesikursister
 • Gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt
 • Har overblik og gode koordinationsevner, samt kan arbejde målrettet, struktureret og selvstændigt
 • Interesse for udvikling af kompetence – og undervisningsformer med vægt på faglighed og læring
 • Har et smittende positivt drive til at motivere til differentieret læring og nytænkning, afhængig af modtager
 • Har fingeren på pulsen omkring kursister, vejledere og kliniske opgaver i samarbejde med den kliniske sygeplejespecialist
 • Arbejder målrettet med at erhverve ny viden inden for anæstesi, og er bindeled mellem anæstesiafsnittet og andre afdelinger gennem samarbejdet mellem de uddannelsesansvarlige i afdelingen og på tværs regionalt/nationalt
 • Har organisationsforståelse og gode tværfaglige samarbejdsevner
 • Bidrager positivt til at synliggøre vores afdeling for omverdenen

Afdelingens profil

Vi er ca. 42 anæstesisygeplejersker, 1 social-og sundhedsassistent, samt fremadrettet 1 klinisk sygeplejespecialist og 1 uddannelsesansvarlig - Vi har vokseværk

Anæstesiologisk Afdelings ledelse er fælles for Køge og Roskilde. Vi er to anæstesiafsnit, som er fordelt på to matrikler. Begge afsnit har tilknyttet en uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske og der forventes et tæt fagligt samarbejde mellem de uddannelsesansvarlige. Ansættelsen er tilknyttet anæstesiafsnittet i Køge, som ud over anæstesiafsnittet også består af Operationsafsnit, Sterilcentral, Intensiv, Opvågningsafsnit, Tværfagligt Smertecenter samt en Forskningsenhed.

Vi er i rivende udvikling, og i løbet af de næste par år samles alle regionens kirurgiske specialer på Sjællands Universitetshospital, Køge. Dette betyder, at vi allerede er påbegyndt flere hjemtag og en stor udvidelse af det anæstesiologiske område vil foregå løbende.

Vi arbejder med mange forskellige samarbejdspartnere og specialer. Vi yder i dag, anæstesi på 17 operationslejer inden for specialerne Ortopædkirurgi, Rygkirurgi, Organkirurgi, Bariatri- og Cancerkirurgi herunder Robotkirurgi. Vi har regionsfunktion inden for Øre-Næse-Hals-Kirurgi samt Tand-Mund- og Kæbekirurgi. Vi har ligeledes en meget aktiv akutfunktion, herunder hjertestop og traumemodtagelse, samt en del børneanæstesier.

Som universitetshospital arbejder vi målrettet med vores kerneopgave, faglighed, arbejdsglæde, og udvikling, herunder uddannelse og forskning.

Vi har fast undervisning x 2 om ugen. Denne består af 1 times ugentlig morgenundervisning, samt 1 ugentlig indslag i form af 10 faglige minutter. Derudover fremlægger kursisterne ugentligt, hvor de er i forhold til deres uddannelse, ligesom der er ugentligt kursisttavlemøde i samarbejde med afdelingens uddannelsessøgende læger. Vi vil forsat arbejde målrettet med uddannelse, pædagogik, udvikling og kvalitetsarbejde blandt andet gennem den kliniske uddannelsesansvarlige funktion i tæt samarbejde med den kliniske sygeplejespecialist.

I takt med udviklingen, har vi valgt at udvide vores antal af kursister og vil fremover have 7 til 8 anæstesikursister i uddannelse, samtidig med at vi uddanner læger, Falckreddere, paramedicinere m.m. – Vi har store ambitioner og mangler derfor dig som kollega til at styrke vores kliniske arbejde, uddannelsesmiljø og kvalitet.

Se mere til os i vores video:

https://www.youtube.com/watch?v=OkCJUwuhWHw&feature=youtu.be

Har det vakt din interesse kan du søge stillingen ved at trykke på ”Søg jobbet” nederst

Start pr. 1. september 2020 eller efter aftale.

Ansættelsessamtaler blive afholdt tirsdag d. 28. juli 2020. Ansøgningsfrist søndag d. 26. juli 2020.

Som klinisk uddannelsesansvarlig refererer du til afdelingssygeplejersken i anæstesiafsnittet.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi anvender kompetencebaseret lønmodel.

Har du lyst til at se afdelingen, så er du meget velkommen til et uformelt besøg og en kop kaffe, eller ønsker du yderligere information, kontakt endelig afdelingssygeplejerske Lene Haahr, tlf. 47 32 64 12, mail: lhh@regionsjaelland.dk

i ugerne 28, 29 og 30. bedes du kontakte Ledende oversygeplejerske Dorthe Bruun Jacobsen på tlf. 47 32 63 02 hvis du har spørgsmål.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Sengeafsnit for Hormonsygdomme

Region Sjælland

Sorø
Sygeplejerske til Sengeafsnit for Hormonsygdomme Sengeafsnit for Hormonsygdomme søger sygeplejerske med lyst til udvikling, stærkt samarbejde og det gode patientforløb. Er du vores nye kollega? Om afsnittet Vi er et afsnit med plads til 20 patienter...
Indrykket:29. maj 2020

Lejre Kommune søger timelønnede sygeplejersker med udekørende funktion i Sygeplejen.

Lejre Kommune

Hvalsø
Har du lyst til at arbejde i et bredt klinisk felt, hvor dagene er varierede? Lejre Kommune søger timelønnede sygeplejersker med udekørende funktion i Sygeplejen. Om jobbet Arbejdsfeltet er bredt og rummer gode muligheder for afveksling. Det spænder...
Indrykket:3. juni 2020

Sygeplejerske til lukket Retspsykiatrisk afsnit SL9, Psykiatrisygehuset Slagelse

Region Sjælland

Sorø
Ønsker du at kommunikere med mennesker og ikke til mennesker? Ønsker du en arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde vægtes højt? Ønsker du en arbejdsplads, hvor sikkerhed er i fokus? Så mangler vi dig til Afsnit SL9, Afdeling for Retspsykiatri. SL...
Indrykket:17. juni 2020

Sygeplejerske med intensivuddannelse til Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Sorø
Vi søger en intensiv uddannet sygeplejerske 37 timer uge med kapacitet til at indgå i arbejdet med såvel nuværende og nye forskningsprojekter med det formål at øge evidensniveauet af intensiv terapi i afdelingen. Stillingen er forbundet med klinisk ...
Indrykket:9. juni 2020

Sygeplejerske til nedre team på mave-tarm kirurgisk afsnit A3, SUH Køge

Region Sjælland

Sorø
Vi arbejder med accelererede patientforløb og har fokus på det sammenhængende patientforløb. Vi foretager udredning, behandling og operation af: Cancer coli Cancer recti Godartet polyp i endetarmen Morbus Crohn Colitis Ulcerosa Stomi: anlæggelse og ...
Indrykket:5. juni 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Sengeafsnit for Hormonsygdomme

Region Sjælland

Sorø
Sygeplejerske til Sengeafsnit for Hormonsygdomme Sengeafsnit for Hormonsygdomme søger sygeplejerske med lyst til udvikling, stærkt samarbejde og det gode patientforløb. Er du vores nye kollega? Om afsnittet Vi er et afsnit med plads til 20 patienter...
Indrykket:29. maj 2020

Lejre Kommune søger timelønnede sygeplejersker med udekørende funktion i Sygeplejen.

Lejre Kommune

Hvalsø
Har du lyst til at arbejde i et bredt klinisk felt, hvor dagene er varierede? Lejre Kommune søger timelønnede sygeplejersker med udekørende funktion i Sygeplejen. Om jobbet Arbejdsfeltet er bredt og rummer gode muligheder for afveksling. Det spænder...
Indrykket:3. juni 2020

Sygeplejerske til lukket Retspsykiatrisk afsnit SL9, Psykiatrisygehuset Slagelse

Region Sjælland

Sorø
Ønsker du at kommunikere med mennesker og ikke til mennesker? Ønsker du en arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde vægtes højt? Ønsker du en arbejdsplads, hvor sikkerhed er i fokus? Så mangler vi dig til Afsnit SL9, Afdeling for Retspsykiatri. SL...
Indrykket:17. juni 2020

Sygeplejerske med intensivuddannelse til Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Sorø
Vi søger en intensiv uddannet sygeplejerske 37 timer uge med kapacitet til at indgå i arbejdet med såvel nuværende og nye forskningsprojekter med det formål at øge evidensniveauet af intensiv terapi i afdelingen. Stillingen er forbundet med klinisk ...
Indrykket:9. juni 2020

Sygeplejerske til nedre team på mave-tarm kirurgisk afsnit A3, SUH Køge

Region Sjælland

Sorø
Vi arbejder med accelererede patientforløb og har fokus på det sammenhængende patientforløb. Vi foretager udredning, behandling og operation af: Cancer coli Cancer recti Godartet polyp i endetarmen Morbus Crohn Colitis Ulcerosa Stomi: anlæggelse og ...
Indrykket:5. juni 2020