Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsesansvarlig overlæge - Reumatologi

Er uddannelse af fremtidens dygtige reumatologer også vigtig for dig, kunne du tænke dig, at arbejde i en afdeling, hvor uddannelse er højt prioriteret, og er du speciallæge i reumatologi så har vi jobbet til dig!

Uddannelse af hoveduddannelseslæger i reumatologi har midlertidig været på pause, men vi er nu klar til at genoptage denne funktion med fornyet energi, og vi søger derfor en uddannelsesansvarlig overlæge som har lysten og evnerne til at stå i spidsen for genopbygningsarbejdet.

Reumatologien er en del af Medicin 1, Slagelse. Medicin 1 har en bred vifte af uddannelsessøgende på alle niveauer og indenfor mange forskellige specialer.

Uddannelse ser vi i Medicin 1 som en af vores kerneopgaver, og prioriterer det højt – både for de uddannelsessøgende selv men også for fremtidens patienter.

Vi forsøger at have et godt, dynamisk uddannelsesmiljø med stor fokus på struktur og supervision.

Opgaven for dig vil på basis af Medicin 1 overordnede tilgang til uddannelse være, at genudvikle det strategiske fokus på uddannelse på uddannelse i reumatologien også, så vi igen kan sikre det bedste uddannelsesforløb for vores uddannelseslæger i reumatologien.

Du skal varetage afdelingens uddannelsesopgaver, og må desuden gerne have erfaring indenfor klinisk vejledning, formidling, administration og ledelse.

Vi forventer at

  • Du brænder for uddannelse

  • Du er god til at lære fra dig

  • Du prioriterer gode uddannelsesforløb

  • Du er fagligt velfunderet og sætter kvalitet højt

  • Du arbejder for optimale patientforløb

  • Du ser dig selv som en udpræget temadeltager på tværs af specialer og faggrupper

  • Du mestrer dialogen med patienter, samarbejdspartnere og kolleger

  • Du er fleksibel og beslutningsdygtig

  • Du har gode kommunikationsevner

  • Du er speciallæge i intern medicin reumatologi med bred erfaring

Om reumatologisk ambulatorium

Reumatologisk ambulatorium varetager udredning og behandling af patienter med inflammatoriske led- og bindevævssygdomme, degenerative ledsygdomme, herunder akutte/subakutte rygsygdomme. Ambulatoriet fungerer i et tværfagligt miljø med meget dygtige sygeplejersker og sekretærer. Der er til afsnittet tilknyttet en fysioterapeutbemandet rygklinik. Ambulatoriet har åbent mandag til fredag.

Reumatologisk ambulatorium er netop flyttet fysisk sammen med ambulatorierne for gastro- enterolgi og lungemedicin i nyindrettede lokaler, og et endnu større tværfagligt samarbejde omkring patient forløbene er et ønske.

I Medicin 1 er der kort vej til at komme i dialog med afdelingsledelsen.

Medicin 1

Medicin 1, (lungemedicin, gastroenterologi og reumatologi) lægger vægt på høj faglig ekspertise, initiativ, lyst til tværfagligt samarbejde, uddannelse af kommende kolleger, loyalitet og vilje til at uddelegere ansvar. Endvidere vægtes evnen til socialt at indgå i afdelingens lægeteam meget højt.
Vi forventer, at du mestrer dialogen med patienterne, samarbejdspartnere og kolleger.
Vi lægger vægt på, at du har evner samt interesse for at arbejde for Region Sjællands mål og strategier og skabe opmærksomhed i forhold til de nye strategiske interesseområder.
Afdelingen kan tilbyde et ligeværdigt samarbejde med gode muligheder for faglige kontakter, såvel nationalt som internationalt i form af møder og kurser.

Ansøgning
Bedømmelserne vedrørende overlægestillinger er decentraliserede. Region Sjælland anvender en vurdering af de syv kompetencer (medicinsk ekspert, kommunikator, samarbejder, leder/administrator, sundhedsfremmer, akademiker og professionel) i den faglige bedømmelse.

Du bedes som ansøger, med bedst mulig dokumentation, forholde dig konkret til de syv kompetencer.

Vagtform.

Har du kompetencer og lyst er der mulighed for at deltage i det internt medicinske bagvagtsslag på sygehuset.

Som overlæge i Medicin 1 Slagelse indgår man i vagt på tjenestested, og har vagt indenfor intern medicinske specialer.

Nærmere omkring vagtordning aftales ved ansættelse eller efter aftale med afdelingsledelsen og vagtplanlæggere på afdelingen.

Ansættelsen vil ske efter gældende overenskomst for overlæger

Yderligere oplysninger
Har du lyst til at høre mere om stillingen og de muligheder, som ligger i jobbet, så kontakt en af vores Ledende overlæge Lene Marie Isaksen på 93 56 64 10

Ansøgningsfrist; 22.10.20

Samtaler til denne stilling vil blive afholdt; 26.10.20

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.