Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsesansvarlig overlæge til Afdeling for Led- og Knoglekirurgi

Ved Afdeling for Led- og Knoglekirurgi, Herlev og Gentofte Hospital, er en stilling som uddannelsesansvarlig overlæge ledig til besættelse pr. 1. maj 2018. Arbejdssted er Herlev Hospital. Stillingen er med vagt.
 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i ortopædisk kirurgi med subspecialisering indenfor hoftefraktur- og alloplastikkirurgi.
 
Stillingsbeskrivelse: https://cdn-recruiter.hr-manager.net/Export/Attachments/ViewFileManagerDocument.aspx?id=d7a7b57b-2b6e-4226-afe0-dfb3742fee50&cid=342
 
Herlev og Gentofte Hospital har stort fokus på det ortopædkirurgiske speciale. Afdeling for Led- og Knoglekirurgi har været igennem omfattende strukturændringer som følge af sygehusplanen. Afdeling for Led- og Knoglekirurgi dækker al akut ortopædkirurgi i Region Hovedstadens Område Midt, der omfatter Herlev og Gentofte Hospitals optageområde, der dækkes af traume- og hoftefrakturteamet. Afdelingen varetager desuden infektions- og amputationskirurgi, en stor håndkirurgisk funktion indeholdende elektiv og akut kirurgi, elektiv og akut produktion med højt specialiseret funktion i skulder-/albuekirurgi, elektivt og subakut produktion indenfor idrætskirurgi, en stor elektiv produktion indenfor knæ- og hoftealloplastikkirurgi samt fod-/ankelkirurgi. 
 
Forventninger til ansøgeren:

  • Bred klinisk erfaring herunder ansættelser som ortopædkirurgisk speciallæge indenfor det hoftekirurgiske subspeciale
  • Interesse for forskning
  • Erfaring med varetagelse af den lægelige videreuddannelse
  • Ledelseserfaring
  • Arbejder for fortsat faglig udvikling internt i afdelingen
  • Samarbejdsvillig og agerer i relationer internt som eksternt
  • Visionær, problemløsende og analytisk.
Den faglige bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor de syv kompetenceområder/lægeroller jf. Region Hovedstadens "Vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden".
Ansøgningen skal desuden indeholde CV, kopi af speciallægeautorisation samt publikationsliste.
 
Ansøgningsfrist: 16. februar 2018, kl. 12.00. Stillingen skal søges online via HR Manager.
Samtaler finder sted ultimo februar/primo marts måned.
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til den gældende overenskomst for overlæger mellem Danske Regioner og Foreningen Af Speciallæger.
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos ledende overlæge Steen Mejdahl, tlf.nr. 3868 2330.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her