Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelseschef til Afdelingerne i Vordingborg og Faxe

VUC Storstrøm er et voksen uddannelsescenter, der dækker kommunerne Guldborgsund, Lolland, Vordingborg, Næstved, Faxe og Stevns. Vi har ca. 1800 årskursister fordelt på OBU, FVU, AVU og hf. Vi har 230 kompetente og motiverede medarbejdere samt en attraktiv arbejdsplads.

 

VUC Storstrøm er en involverende og helhedsorienteret voksenuddannelsesinstitution med en rummelig medarbejderkultur præget af tillid og uddelegering af ansvar. VUC Storstrøm ønsker en uddannelseschef til vores to afdelinger i Faxe og Vordingborg, som vægter samspillet mellem lærere, ledere, øvrige medarbejdere og studerende højt.

 

Vi udfordrer vanetænkning og har en høj professionel kapital med veluddannede og engagerede medarbejdere i alle funktioner, der involverer sig i det faglige og kompetenceudviklende arbejde med vore studerende. Vi ønsker en uddannelseschef, der er med til at sikre, at både medarbejdere og studerende har de bedste betingelser for samarbejde, læring og udvikling.

Din hovedopgave som uddannelseschef er at varetage det lokale ledelsesansvar for drift og udvikling af den pædagogiske opgaveløsning. Du har ansvaret for tilrettelæggelse og kvalitetssikring af udbuddet af vore uddannelser i Faxe og Vordingborg.

 

Du er sammen med de øvrige ledere VUC Storstrøms ansigt udadtil, og medvirker til at videreudvikle skolens gode samarbejdsrelationer med øvrige uddannelsesinstitutioner, virksomheder, kommuner og andre offentlige instanser.

 

Du refererer til VUC Storstrøms vicedirektør, og er en del af VUC Storstrøms ledergruppe, der består af administrativ direktør, vicedirektør, ressourcedirektør, fire uddannelseschefer og projektchef. Til ledelsen er knyttet en HR-chefkonsulent samt en konsulent i ledelsessekretariatet. Disse samarbejder ud fra skolens overordnede mål og strategier om at sikre den fortsatte faglige og pædagogiske udvikling med de studerende i centrum.

 

Vi tilbyder

 • et attraktivt job med mange spændende udfordringer i et udviklingsorienteret miljø
 • en organisation med en flad struktur og korte kommandoveje
 • et dynamisk og kompetent fagligt miljø på tværs af mange fagområder
 • ledelsesmæssig kompetenceudvikling
 • afdelingerne i Faxe og Vordingborg har ca 300 kursistsårsværk og 32 medarbejdere fordelt på det almene voksenuddannelsesområde, den studieforberedende enkeltfagsundervisning samt 2-årig hf
 • et tæt samarbejde med afdelingens undervisere, administrative - og tekniske personale.

Vi forventer, at du

 • har en akademisk baggrund
 • har ledelseserfaring og kendskab til undervisningssektoren
 • er optaget af at løfte i flok sammen med medarbejdere i afdelingen
 • er engageret og nysgerrig på udfordringer
 • er handlekraftig og vil tage lederrollen på dig
 • kan skabe struktur og overblik
 • evner at arbejde med udviklingen af afdelingernes uddannelsestilbud
 • vil omsætte VUC Storstrøms uddannelsespolitikker og strategier til konkret handling
 • har strategisk sans og evne til at prioritere
 • arbejder engageret for at implementere tværgående ledelsesbeslutninger i VUC Storstrøm
 • har lyst til at skabe netværk på området og brande VUC Storstrøm.

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til vicedirektør Laila Emiliussen, tlf. 21 58 86 89, lae@vucstor.dk.

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst mellem Staten og DJØF. Grundlønnen udgør jf. statens basisløntrin 2 årligt kr. 448.691,00. Der forhandles funktions- og kvalifikationsløntillæg.

 

Du skal være indstillet på, at der i udvælgelsesprocessen indgår en personlighedstest.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er d. 19. april 2018

Ansættelsessamtalerne afvikles d. 30. april 2018 og 9. maj 2018.

 

Stillingen tiltrædes pr. 1. august 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lolland-Falsters Stift søger en uddannelseskonsulent med tiltrædelse pr. 1. februar 2019 eller snarest

LOLLAND-FALSTERS STIFT

Guldborgsund
Der er tale om en stilling på 25 , som enten kan besættes ved frikøb af en allerede ansat præst i stiftet, eller som en selvstændig 25 stilling. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er ordineret præst. Uddannelseskonsulenten har til opgave:...
Indrykket:10. november 2018
Udløbsdato:3. december 2018

Specialundervisningskonsulent

Staben

Guldborgsund
Brænder du for børn med særlige behov og for at sikre dem en god skolegang? Har du en solid værktøjskasse indenfor specialundervisningsområdet, og kan du kommunikere, koordinere og skabe sammenhæng mellem økonomisk råderum og indsatser? Så er du mås...
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:2. december 2018