Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelseschef til FGU Skolen i Skive

Vil du være med til at udvikle vores nye FGU Skole i Skive?

FGU Skolen HLSS søger en uddannelseschef til vores skole i Skive. Vi søger en uddannelseschef, som brænder for at skabe gode vilkår for læring hos unge mennesker. Vores vigtigste opgave er at skabe fundamentet for vores elever, så de kan komme videre i enten uddannelse eller beskæftigelse. For at nå dette mål, bliver din fornemmeste opgave, sammen med FGU-lærerne og vejlederne, at skabe gode FGU-uddannelser. Du vil blive en del af en institution, som er i en udviklingsproces. Der er derfor brug for nytænkning i et stærkt samarbejde. Du skal varetage ledelsesfunktionen for FGU Skolen i Skive, herunder personaleledelse, planlægning og organisering af skolens pædagogiske aktiviteter.

Som uddannelseschef indgår du i FGU Skolens chefgruppe. Chefgruppen består af skolens direktør, FGU Skolens 2 øvrige uddannelseschefer samt skolens kvalitets- og udviklingschef. I dagligdagen vil du referere til skolens direktør. Vi ønsker en uddannelseschef, hvor videndeling med direktør og den øvrige chefgruppe er en naturlig arbejdsform. Som uddannelseschef er du desuden også ansvarlig for at sikre videndeling lokalt.

Du er opmærksom på, at skolen overholder lovgivning og intentioner for FGU med afsæt i de 15 didaktiske principper for FGU.  

Det er vigtigt, at du har erfaring med ledelse og organisatorisk udviklingsarbejde i selvejende institutioner. Som leder har du arbejdet med strategisk organisationsudvikling på flere niveauer, og du er vant til at begå dig i en uddannelsesinstitution med det ledelsesrum og ansvar, der følger med. Det er vigtigt, at du har erfaring med at lede en skole med selvstændigt budgetansvar og indsigt i økonomisk styring af en selvejet institution.

Vi forventer, at du er:

  • Dygtig til personaleledelse og formidling af et godt samarbejde til alle sider.
  • Stærk pædagogisk leder med undervisererfaring.
  • Resultatorienteret i overensstemmelse med skolens strategi og målsætninger og med et stort overblik kunne organisere/strukturere opgaverne og arbejdet effektivt.
  • Udadvendt og har en anerkendende tilgang og efterlever skolens værdier; rummelighed, ambitiøs og vedholdende.
  • Du har erfaring med at træffe beslutninger i en travl hverdag og kan holde mange bolde i luften på en gang.

Vi søger en uddannelseschef, der har en relevant uddannelse, herunder lederuddannelse og/eller pædagogisk uddannelse eller er villig til at erhverve dette inden for 3 år.

For at komme i betragtning til stillingen er det en forudsætning, at du har minimum tre års relevant ledererfaring – heraf en del inden for undervisning/pædagogik samt har et indgående kendskab til ungdomsuddannelsesområdet.

Det er det vigtigt, at du kan skabe retning, mening og synergi i dit lederskab og kan iværksætte forandringer og nye tiltag og komme i mål. Vi forventer, at du tør tage initiativer til at skabe en helt ny uddannelse. FGU Skolen HLSS er en ny uddannelsesinstitution, og sammen skal der skabes noget helt nyt, som de unge ikke har oplevet før. Dette skal du kunne bidrage til, og du skal kunne realisere idéerne og være stærk på forandringsledelse, så vi altid kommer i mål med vores vedtagne indsatsområder.

Din indsigt i målgruppen kommer ydermere til udtryk i din erfaring fra f.eks. udskolingen, 10. klasse, VUC, erhvervsskoler eller lignende.  Du har et indgående kendskab til de ledelsesmæssige opgaver, der knytter sig til uddannelser, og du har resultater og erfaringer med i bagagen, som du kan trække på. Du karakteriseres ved at have politisk tæft og forståelse.

Personlige kompetencer

Vi ønsker en chef, som er tillidsvækkende, og som kan etablere gode kontakter og relationer både internt på skolen og i relevante eksterne miljøer. Det er vigtigt, at vores kommende chef er nærværende, tydelig og empatisk. At medarbejderne inddrages med en sand interesse, og at vores chef sætter pris på   medarbejdernes viden og ekspertise. Frem for alt ønsker vi en chef, der motiveres af at skabe en spændende ny uddannelse, og som formår at inspirere og lede autentisk.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en unik mulighed for at sætte et afgørende præg på en helt ny uddannelsesform i Danmark. Hos os er der gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og i chefgruppen værdsætter vi et loyalt og tillidsfuldt samarbejde, hvor der er en uhøjtidelig stemning og højt til loftet.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2020. Løn, ansættelsesforhold og pensionsordning i henhold til gældende overenskomst. Alle interesserede uanset alder, race, religion og/eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt ovenstående har vakt din interesse, bedes du fremsende en ansøgning med CV samt bilag stilet til direktør Charlotte Tipsmark på mail til job@fguskolen.dk mærket ’Uddannelseschef’ senest søndag den 24. januar kl. 12.00. Samtaler gennemføres i uge 4. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Charlotte Tipsmark på mobil 2923 1300. Du kan se mere om os på www.fguskolen.dk

 

I foråret 2018 vedtog Folketinget FGU-lovpakken og med reformen oprettedes den Forberedende Grunduddannelse (FGU) som hovedvejen for unge op til 25 år, der har brug for et samlet uddannelsestilbud efter grundskolen for at blive klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller beskæftigelse.

FGU-institutionerne er nu etableret og med medarbejderne fra VUC-centrene, produktionsskolerne, ungdomsskolen samt anden aktør skal der udvikles en ny fælles profession og et fagligt felt. I august 2019 slog FGU Skolen Holstebro, Lemvig, Skive og Struer dørene op for de første elever. Eleverne starter på enten Almengrunduddannelsen (AGU), Produktionsgrunduddannelsen (PGU) eller Erhvervsgrunduddannelsen (EGU). Yderligere oplysninger om FGU fås på www.uvm.dk/fgu


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.