Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelseskonsulent søges til undervisning i det socialfaglige fagområde til Kriminalforsorgen, Koncern Uddannelse - Uddannelsescentret i Møgelkær v/Horsens

Er du en dygtig underviser og formidler, som formår at koble teori til praksisnære forhold? Har du lyst til at være med til at uddanne fremtidens værkmestre, fængselsbetjente og transportbetjente? Og har du mod på at træde ind i en organisation, hvor rekruttering, uddannelse og fastholdelse har topprioritet, så er denne stilling noget for dig.

Kriminalforsorgen har gennem en årrække haft bemandingsunderskud. I 2021 skrues op for rekrutteringsambitionerne med forventning om flere elever på skolerne. Koncern Uddannelse, som er ansvarlig for uddannelse af alle værkmestre, transport- og fængselsbetjente, søger derfor nu flere dygtige undervisere på Uddannelsescentret i Møgelkær v/Horsens.

I forhold til stillingen som uddannelseskonsulent søger vi en kommende kollega med relevant baggrund og med interesse for kriminologi. Måske har du et bredt kendskab til dele af Kriminalforsorgens organisation, eller du har varetaget forskellige specialistfunktioner. Det er desuden en stor fordel at have undervisningserfaring. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest pr. 1. maj 2021.

På kriminalforsorgens uddannelser arbejder vi ud fra flere pædagogiske principper, herunder læringsstile, co-operativ learning (CL) og scenariebaseret træning. Undervisningen inden for det socialfaglige område udgør en central del af uddannelsen i forhold til at sikre, at eleverne på uddannelsen er klar til arbejdet og dagligdagen som uniformeret medarbejder i Kriminalforsorgen. Du skal derfor interessere dig for og være dygtig til at gøre teorierne tilgængelige og relevante. Derudover vægter vi, at vores uddannelseskonsulenter har en høj faglighed i undervisningen og besidder evnen til at facilitere læring, der sikrer sammenhæng med hverdagens praktiske opgaver.

Det er desuden din ambition at skabe en god relation til eleverne, og du nyder både at styre undervisningen og sikre en positiv atmosfære i klassen med henblik på optimalt læringsudbytte og fastholdelse af elever under uddannelse.

Du formår endvidere at tilrettelægge undervisningen selvstændigt, og indgår samtidigt i et tæt samarbejde med dine dygtige og engagerede kollegaer.


Dine arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne omfatter primært:

 • Undervisning, vejledning samt øvrige uddannelsesaktiviteter på Uddannelse til Fængselsbetjent inden for de socialfaglige og kriminalforsorgsfaglige områder
 • Udvikling af undervisningsmateriale inden for fagområderne
 • Tværfaglig sparring med kompetente undervisningskolleger og den pædagogiske ledelse
Det socialfaglige fagområde omfatter blandt andet undervisning, der skal understøtte, at eleverne udvikler deres evne til at identificere og vurdere de indsattes sociale og kulturelle forudsætninger, samt identificere og vurdere sociale og kulturelle dynamikker i forskellige institutioner og afdelingsmiljøer.

Undervisningen vil omfatte emner som:

 • Professionel kommunikation mellem fængselsbetjenten som myndighedsperson og den indsatte.
 • Socialpsykologiske emner
 • Lovgivning, således eleverne kan identificere egne forpligtelser og handlemuligheder samt de indsattes pligter og rettigheder
I Koncern Uddannelse vægter vi en høj faglighed i undervisningen og evnen til at omsætte stoffet i en praksisnær og fængselsfaglig kontekst. Har du erfaring fra Kriminalforsorgen vil det derfor være en fordel, da det er et stort aktiv i uddannelsen, at underviserne kan bidrage aktivt til elevernes arbejde med at omsætte teori til praksis og skabe transfer af det lærte.


Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du

 • Med din faglighed og indsigt i det socialfaglige område kan bidrage til vores fælles uddannelsesformål
 • Er ajour med udviklingen inden for dit felt – og er begejstret for at formidle det!
 • Arbejder struktureret og systematisk, bl.a. i forhold til at udarbejde undervisningsmateriale
 • Prioriterer godt samarbejde og bidrager til videndeling på tværs af fagområder
 • Som menneske er åben og empatisk med fokus på elevernes læring
Vi lægger vægt på, at du

 • Har undervisningserfaring og gerne en uddannelse som underviser. Alternativt, at du er indstillet på at uddanne dig inden for undervisning (PD i erhvervspædagogik)
 • Har evnen til at favne bredt fagligt og sætte din faglighed i spil
Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med læring og med faglig og personlig udvikling som omdrejningspunkt
 • Spændende og samfundskritiske opgaver i en uddannelsesenhed med 12 medarbejdere
 • Løbende kompetenceudvikling med blandt andet deltagelse i forskellige interne læringsaktiviteter
Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på fuld tid med fleksibel arbejdstid.

Arbejdssted
Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Tjenestestedet er Koncern Uddannelse, Uddannelsescentret i Møgelkær, Møgelkærvej 18B, 7130 Juelsminde. Der kan forekomme rejseaktivitet til hele landet.

Ansøgning
Du søger stillingen via knappen ”Søg stillingen”. Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være os i hænde senest den 1. marts 2021.
Vi forventer at afvikle samtaler i uge 10 og/eller 11 i Møgelkær.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til Uddannelsesleder Gitte Holmen Møller på mail: gitteholmen.moller@krfo.dk eller telefon: 7255 3946

Uddannelsescentret i Møgelkær er en enhed i Koncern Uddannelse.
Vi er 12 ansatte ud af 48 ansatte i hele Koncern Uddannelse. Koncern Uddannelse varetager bl.a. følgende fire hovedopgaver:

 • Rekruttering af fængselsbetjente, transportbetjente og værkmestre, inkl. centrale markedsføringsaktiviteter
 • Uddannelse af fængselsbetjente, transportbetjente og værkmestre til kriminalforsorgens institutioner
 • Uddannelse og efteruddannelse af anstaltsbetjente i Grønland
 • Strategisk kompetenceudvikling, efteruddannelse og kursusadministration for kriminalforsorgens medarbejdere.
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.