Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelseskonsulent til Center for It, Medico og Telefoni

Vil du være med til at koordinere og udvikle kompetenceopbyggende aktiviteter i Sundhedsplatformen på tværs af Region Hovedstaden og Sjælland? Kan du motivere dine kollegaer og samarbejdspartnere, arbejde selvstændigt og er du samtidig en stærk kommunikatør i både skrift og tale? Så er du måske den, vi søger til vores dygtige team af uddannelseskonsulenter.

Om jobbet
CIMT søger en uddannelseskonsulent med solid klinisk indsigt, gerne med en videreuddannelse inden for læringsprocesser, didaktisk metode, formidling eller tilsvarende.

Uddannelseskonsulenternes kerneopgave er at formidle relevante system- og arbejdsgangsændringer til Sundhedsplatformen målrettet forskellige faggrupper og specialer på Region Hovedstadens og Region Sjællands hospitaler og sygehuse.

Vi har store ambitioner for at styrke og skabe endnu flere uddannelsestilbud og udviklingstiltag, der matcher brugernes behov i sammenhæng med Sundhedsplatformen. Som uddannelseskonsulent vil du blive medansvarlig for at afdække klinikkens behov og efterfølgende udvikle, markedsføre og implementere tiltagene.

Jobbet giver dig mulighed for at samarbejde med forskellige faggrupper i et spændende felt mellem It og klinisk arbejde på tværs af regionerne.

Dine nøgleopgaver bliver at:

 • styre, koordinere og facilitere udarbejdelsen af materialer og produkter på tværs af faggrupper, fokusområder og regioner
 • producere målrettede og brugervenlige materialer og produkter – hvorfor viden om og erfaring med skriftlig formidling og kommunikation er afgørende
 • omsætte idéer og behov til konkrete løsninger, herunder at udvikle og skabe de rette rammer for uddannelsesaktiviteterne
 • sikre grundig og systematisk evaluering af uddannelse- og kompetenceudviklingsaktiviteter
 • deltage i projekter, både regionale og tværregionale, hvor kompetenceudviklingsaktiviteter i Sundhedsplatformen er omdrejningspunktet
Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet lægesekretær med erfaring fra hospitalssektoren. Det er en fordel, hvis du har indsigt i Sundhedsplatformen. Derudover har du solide kompetencer eller tilsvarende erfaring inden for uddannelse, formidling, kommunikation og læring.

Du trives med at sparre med mange forskellige faggrupper og har en positiv og anerkendende tilgang til dine omgivelser. Du deler gerne viden og søger input fra andre. Du formår at bringe dit personlige og faglige engagement videre i motivationen af kolleger og samarbejdspartnere.

Du er selvledende, kan strukturere din hverdag og komme i mål med dine opgaver. Du kan håndtere at modtage ustrukturerede opgaver og strukturere dem, så de kan håndteres. Du er vedholdende, hvilket er en styrke, når du skal problemløse på tværs af organisationen. I en travl hverdag er du personen, der mestrer at holde overblikket og roen, og derfor bliver du ikke skræmt af komplekse problemstillinger eller af at arbejde under tidspres. Du ved, du er en del af en politisk styret organisation og kan godt lide den dynamik, det skaber i hverdagen.

Du vil derfor være en attraktiv kollega hos os, hvis du:

 • har blik for klinikkens problemstillinger og forbedringsønsker
 • trives i det operationelle felt mellem udvikling og afholdelse af aktiviteter for klinisk personale
 • tænker kreativt og ikke er bange for at udfordre ”vi plejer”
 • arbejder målrettet og selvstændigt med opgaverne og har et godt overblik, også når der er travlt
 • har gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • trives med teamarbejde og med blik for tværfaglighed
Om os
Stillingen er placeret i teamet Kompetenceudvikling, som arbejder tværregionalt. Teamet består af 12 uddannelseskonsulenter, som dækker over både Region Hovedstaden og Sjælland. Teamet er forankret i sektionen Forberedelse & Involvering, som sammen med regionens hospitaler forbereder aktiviteter til implementering, anvendelse og forankring af ændringer i Sundhedsplatformen.

Sektionen omfatter knap 30 engagerede medarbejdere. Sektionen består af de to teams Kompetenceudvikling og Brugerkommunikation samt en projekt- og leverancekoordineringsgruppe, der binder alle opgaverne sammen på tværs af vores enhed.

Vi har en uformel omgangstone, bestræber os på at spille hinanden gode og værdsætter det gode kollegaskab.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseskonsulent Sarah Sommer på telefon 20 52 93 94 efter den 3. januar.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Stillingen er på 37 timer pr. uge med flextid.

Vi planlægger tiltrædelse den 1. marts eller efter aftale.

Din arbejdsplads bliver Borgervænget 7, 2100 København Ø. Du skal forvente at arbejde to dage om måneden fra Ringsted Sygehus.

Ansøgningsprodcedure
Send din ansøgning, CV, uddannelsesbevis samt andre relevante dokumenter senest mandag den 18. januar.

Ansættelsessamtaler gennemføres den 26. januar med evt. 2. samtale den 27. januar.

Læs mere om Center for It, Medico og Telefoni på www.regionh.dk/imt


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.