Uddannelsesleder

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære.  
Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.  
Derfor søger vi nu en uddannelsesleder, som kan hjælpe os videre med den ambition.  
 
Bliv leder i NEXT Ung og vær med til at sikre unge en bedre fremtid!  
 
NEXT Ung er en enhed, der har særligt fokus på afklaring. NEXT Ung sikrer, at NEXT Uddannelse København får Danmarks bedste erhvervsuddannelsesforløb for de helt unge. Opgaven består i at opbygge og videreudvikle et kreativt og inspirerende uddannelses- og studiemiljø, hvor udvikling af attraktive forløb til grundskoler, 10. klasse og grundforløbets første del er i fokus.  
 
Til den opgave søger vi en forretningsorienteret uddannelsesleder til vores 10.klasses udbud, som kan koble skolens strategi med kontinuerlig pædagogisk udvikling med hverdagens nødvendige rutiner. 10. klasse på NEXT udbydes i samarbejde med Ballerup, Ishøj og Københavns Kommune, hvorfor uddannelseslederen vil skulle arbejde tæt sammen med kommunerne om udbud og udvikling af forløbene.  
 
Som uddannelsesleder får du ansvar for driften af 10.klasse, som afholdes på fire af skolens adresser. Du vil primært have din daglige gang på Frederiksberg og i Ballerup, hvor du har tæt kontakt til dine kollegers underviserer og elever, ligesom de i Ishøj og på Nørrebro vil have tæt kontakt til dine 10. klasser.  
 
Da dine medarbejdere er på flere forskellige adresser, skal du være god til at opbygge relationer, ligesom kørekort og egen bil er en forudsætning. Du bliver en del af ledelsesteamet i NEXT Ung, som består af tre uddannelsesledere - foruden dig - og en uddannelseschef, der bliver din nærmeste leder. Forventningen til dig er, at du som leder ser og fremmer potentialet hos dine medarbejdere, tager ansvar på tværs og understøtter samskabende processer.  
 
Dine opgaver vil blandt andet være  
• daglig ledelse af 10. klasse på 4 adresser  
• videreførelse af strategien for NEXT 10. klasse  
• understøttelse af lærerteamets udvikling  
• administrering af budget og skema  
• indgå aktivt i teamsamarbejdet omkring UNG aktiviteterne  
• samarbejde med eksterne samarbejdspartnere: Kommuner, UU-centre og grundskoler  
  
Hvem er du  
Du er stukruteret og baserer dine handlinger på data. Du har en relevant uddannelse, ledererfaring, -uddannelse og brænder for at skabe resultater gennem andre ved at inddrage og kommunikere klart om rammer og retning. Du er vant til at overholde budgetter og trives i en hektisk hverdag. Erfaring med 10. klasse er en fordel, men ikke en forudsætning. Det vigtigste er, at du har godt humør og lyst til at skabe tydelige rammer, som unge kan vokse i, så kan du blive medskabende i en spændende hverdag, hvor du gør en forskel.  
 
Videreuddannelse  
Vi har fokus på uddannelse - også af dig. Vi vil sikre, at du bliver udviklet inden for ledelse, pædagogik og administration. Vi forventer til gengæld, at du er klar til at lægge dig i selen for at dygtiggøre dig som en del af din konstante udvikling.  
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen er på fuldtid. og du skal påregne skiftende arbejdssteder på tværs af Storkøbenhavn. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår i lønramme 34 og efter reglerne om ny løn. PFA-pension med 18 pct. Vi ønsker, du begynder den 1. maj 2018 eller snarest muligt.  
 
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Ansøgning  
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket i stillingsannoncen. Ansættelsessamtaler vil foregå løbende frem ansøgningsfristen den 27. februar 2018.  
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Leder af udviklingsafdelingen i Skoleområdet

Rudersdal Kommune

Om jobbet Udviklingsafdelingens formål er at understøtte kvalitativ udvikling af kommunens skoler samt føre tilsyn med skolernes opgavevaretagelse i henhold til Folkeskoleloven. Afdelingen består af 6 konsulenter og i perioder medarbejdere fra skole...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Skoleleder til specialskolen Gl. Hjortespringskole

Gl. Hjortespringskole

Herlev
Gl. Hjortespringskole er en specialskole i udvikling, hvor elever, lærere og familier arbejder tæt sammen om det enkelte barns hele udvikling. Vores udgangspunkt er derfor, at vi kender børnene i hver sin sammenhæng og mødes i et ligeværdigt samspil...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Engageret skoleleder til Tagensbo Skole

Tagensbo Skole

Vil du stå i spidsen for at fortsætte Tagensbo Skoles positive udvikling, og vil du være med til at løse skolens mangeartede opgaver i et sammensat skolemiljø? Så er denne stilling lige noget for dig! Om dig Vi efterspørger en skoleleder, der kan fo...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Uddannelsesleder for introduktionsprogram

Udvikling og Ressourcer

København
Har du talentet til at blive vores kommende uddannelsesleder, og vil du have ansvaret for, at FE s nye medarbejdere får den bedste uddannelse og dermed start på deres ansættelse i FE, så er du måske vores nye teamleder for FE s uddannelsesenhed og o...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Skoleleder til Ordblindeinstituttet

Ordblindeinstituttet

Ballerup
Vores vision: Skole med vilje og vores børne-ungestrategi Fællesskab for alle Alle i fællesskab udgør tilsammen den politiske ramme, hvorunder alle børn i Ballerup Kommune lærer, trives og udvikler sig. Ballerup er en ambitiøs kommune, der arbejder ...