Uddannelsesleder for introduktionsprogram

Har du talentet til at blive vores kommende uddannelsesleder, og vil du have ansvaret for, at FE’s nye medarbejdere får den bedste uddannelse og dermed start på deres ansættelse i FE, så er du måske vores nye teamleder for FE’s uddannelsesenhed og overordnet ansvarlige for FE’s introduktionsprogram.

 

Vi søger en person, som mestrer balancen mellem at gennemføre et intensivt kursusprogram og give deltagerne en god oplevelse.

 

Om os


Som led i en ambitiøs udviklingsdagsorden har FE en målsætning om at blive en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige efterretningstjenester.

 

FE har tre hovedopgaver:

 

 • Vi er Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste.
 • Vi leder og kontrollerer den militære sikkerhedstjeneste og er national sikkerhedsmyndighed inden for Forsvarsministeriets område.
 • Vi varetager funktionen som national it-sikkerhedsmyndighed, netsikkerhedstjeneste og myndighed for informationssikkerhed og beredskab i telesektoren.
 

Vores opgave er at indsamle, bearbejde og formidle informationer om forhold i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed, herunder for danske militære enheder og andre, som er udsendt til løsning af internationale opgaver.


 

Om stillingen

Overordnet set bliver du leder af et lille team på 4 medarbejdere, som står for administration, drift og udvikling af FE’s introduktionsprogram for nye medarbejdere.

 

Dine tre vigtigste opgaver er:

 • At stå for den daglige ledelse af uddannelsesenheden, herunder ansvar for planlægning, koordination, administration samt gennemførelse, evaluering og udvikling af introduktionsprogrammet.
 • At sikre et godt samarbejde med interne samarbejdspartnere, herunder lede og facilitere arbejdsgrupper og workshops.
 • At bistå med faglig og pædagogisk sparring og undervisning af kursusledere og undervisere.
 

Derudover skal du fungere som suppleant for kursusledere i uddannelsesenheden og bidrage til FE-strategier og –tiltag.

 

Om dig

Du har en relevant pædagogisk uddannelse suppleret med solid praktisk erfaring med planlægning og administration af kurser samt med kursusudvikling og undervisning. Du har endvidere erfaring fra tværorganisatoriske projekter og gerne som projektleder. 

Som person:

 • Værdsætter du muligheden for at skabe resultater og opbygge relationer.
 • Værdsætter du muligheden for at udvikle og udfordre status quo.
 • Prioriterer du at involvere medarbejdere og kolleger i dine beslutninger, hvor relevant, men kan også være tydelig, træde i karakter og vise retning.
 • Har du en analytisk og struktureret tilgang til opgaveløsningen og stor detaljeorientering.
 • Har du fokus på dialog og er en stærk kommunikator.
 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst.

 

Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Du har som ansat i FE desuden pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Arbejdssted

FE, København

 

Ansøgning

Ansøgning vedhæftet CV og anden relevant dokumentation skal sendes via stillingsopslaget på www.fe-ddis.dk.

Vi skal have din ansøgning senest den 27. februar 2018.

 

Yderligere oplysninger

Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler.

Forventet ansættelsestidspunkt 1. april 2018.

Du kan få nærmere oplysning om stillingen ved at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2215.

 

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

På www.fe-ddis.dk finder du FE´s beretning, som er det sted, hvor du får det mest detaljerede indblik i FE´s opgaver, metoder, medarbejdere og FE som arbejdsplads. Her kan du også finde andre produkter, bl.a. FE´s årlige risikovurderinger, situations- og trusselsvurderinger samt yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Engageret skoleleder til Tagensbo Skole

Tagensbo Skole

Vil du stå i spidsen for at fortsætte Tagensbo Skoles positive udvikling, og vil du være med til at løse skolens mangeartede opgaver i et sammensat skolemiljø? Så er denne stilling lige noget for dig! Om dig Vi efterspørger en skoleleder, der kan fo...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Uddannelsesleder

NEXT - Uddannelse København

Frederiksberg
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en uddannelsesleder, som kan hjælpe ...